Detector de fum - detector de incendiu

Cod: DS21515832
90 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Detector de fum - detectorul de incendiu este un dispozitiv special pentru detectarea incendiului și a incendiului putrezit în casa ta. Protejați ceea ce vă pasă cel mai mult. Protejați sănătatea și proprietatea familiei dvs.

Senzorii sensibili răspund chiar și la o cantitate mică de fum, apoi declanșează un semnal acustic puternic ca avertizare asupra pericolelor emergente.

Detectorul de fum autonom, precum și detectorul de fum fără fir au o autonomie mare a bateriei, astfel încât funcționează chiar și în cazul unei pene de curent. Este deja parte integrantă a caselor, cabanelor, apartamentelor, garajelor, dar îl puteți folosi și în rulote.

  • Detector de fum fiabil
  • Protecție de top, de încredere
  • Instalare ușoară și rapidă
  • Protejați-vă sănătatea și proprietatea
  • Design elegant și discret

 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi tehnologie suplimentară de securitate pentru apartamentul sau casa dvs.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PROTEJAȚI CEEA CE CONTEAZĂ MAI MULT

Nu există nimic mai important în viață decât asigurarea siguranței familiei și casei tale și ar trebui să fii mereu pregătit. Studiile arată că una dintre principalele cauze de deces care poate fi prevenită prin fum și incendiu este absența unei alarme de incendiu.

Această alarmă extrem de sensibilă poate detecta potențiale pericole și poate semnala o urgență în timp util, astfel încât să puteți răspunde rapid și în siguranță. Protejați-vă sănătatea și proprietatea.


Detector de fum

 

UNDE PUTEȚI UTILIZA DETECTORUL DE FUM

Detectorul de fum este, în general, destinat utilizării într-un mediu interior normal, fără praf și umiditate crescută, cum ar fi apartamente, birouri, unități de cazare, coridoare și zone comune ale caselor rezidențiale etc.

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DURAȚĂ LUNGĂ A BATERIEI

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei moderne de producție, detectorul de fum este potrivit pentru fiecare cameră. Datorită puterii bateriei, îl puteți instala oriunde, fără a fi nevoie să vă conectați la rețea. Marele avantaj al alimentării bateriei este faptul că rețeaua nu este oprită din cauza unui scurtcircuit în echipamentul electric. Acest detector vă va proteja în orice moment.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ DETECTORUL DE INCENDIU

Acest detector premium are încorporat un senzor fotoelectric de fum foarte sensibil. Utilizează o cameră optică cu o sursă de lumină infraroșie și un receptor. Pătrunderea fumului în cameră face ca fluxul de lumină dintre sursă și receptor să se schimbe și detectorul să sune o alarmă. Lumina este invizibilă și nu iese din cameră în mediul înconjurător.

 

detector de incediu 

CUM SE INSTALEAZĂ UN DETECTOR DE INCENDIU

Baza detectării rapide este faptul că gazul sau fumul ajunge la detectorul de incendiu cât mai curând posibil. Prin urmare, nu instalați niciodată detectorul în colțurile camerelor, draperiilor și mobilierului. Nu există suficient flux de aer aici și detectorul nu va detecta corect fumul sau gazul. Este întotdeauna recomandabil să amplasați detectorul la cel puțin 30 până la 40 cm de un astfel de loc. Locul ideal este tavanul sau partea superioară a peretelui.

Detectorul nu trebuie instalat în apropierea surselor de căldură și aer, cum ar fi radiatoarele și aparatele de aer condiționat. De asemenea, nu instalați o alarmă de incendiu într-o bucătărie sau o cameră cu șemineu. În acest caz, este indicat să instalați un detector de incendiu în unele dintre încăperile comunicante (scara, coridor).

Nu este necesar să instalați un detector în fiecare cameră din clădire. Cel mai bine este să identificați cele mai probabile locuri de incendiu. Un incendiu poate apărea din cauza electronicelor de larg consum (televizoare, un turn, un computer sau iluminat). Sursele de căldură sau de foc (sobe, șeminee, lumânări) sunt, de asemenea, o cauză frecventă a incendiului.

Singură cameră căreia îi aparține detectorul de incendiu în fiecare caz este fiecare dormitor. Aici te protejează în mod fiabil de fumul care se poate sufoca foarte repede în somn. De asemenea, camera de zi, coridoarele de legătură, biroul, spălătoria sau alte încăperi sunt potrivite pentru instalare.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Baterie: 9V (nu este inclusă)
  • Volumul semnalului: 80 dB
  • Potrivit pentru orice tip de camera
  • Temperatura de lucru: 5 - 40 ℃
  • se repetă la intervale regulate la fiecare 40 de secunde.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: