Sperietor puternic pentru animale sălbatice, câini, pisici și păsări

Cod: DS23153907
314 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Produsul va fi din nou disponibil pe 15 iulie

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect animalele sălbatice precum căprioarele, mistreții, vulpea, jderul, veverița și alte animale sălbatice. De asemenea, este conceput pentru a speria câini, pisici dar și diverse specii de păsări.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale ultrasonice în gama de sunet cu frecvență variabilă, respinge animalele fără zgomot și non-toxic. Raza efectivă este de până la 100 m2.

Senzorul cu infraroșu detectează mișcarea și eliberează un difuzor cu ultrasunete, care emite unde sonore de înaltă frecvență care sunt foarte enervante pentru animale. Semnalele le afectează sistemul nervos. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copiii umani și nu dăunează animalelor în niciun fel. Îi va obliga doar să părăsească zonele protejate.

Este o soluție atât de eficientă, umană, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Repelentul este conceput pentru grădini, parcuri, livezi, câmpuri, vii, cabane, campinguri și alte exterioare.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja grădina. Tehnologia sonică cu ultrasunete este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de animalele nedorite de pe terenul tău.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei gasi oferta noastra avantajoasa de sperietor si respingător pentru diverse tipuri de animale.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU UN SPERIETOR  EFICIENT PENTRU ANIMALE SĂLBATICE, PISICI, CÂINI, PĂSĂRI

Căutați o soluție pentru a face față mistreților, căpriorului sau altor animale? Vrei să-ți protejezi recolta? Ești îngrijorat de siguranța celor dragi în cabană sau grădină? Pisica unui vecin merge în grădina ta. Sau câinii fac o toaletă din gazonul tău englezesc din fața casei? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu pisici, câini, șoareci, vulpi, veverițe, căprioare, mistreți, păsări și alte animale.

Acest aparat unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

 • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
 • Transformă-ți grădina într-un câmp de forță care respinge vizitatorii nedoriți
 • Echipament de întreținere fără baterie
 • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
 • Cel mai puternic dispozitiv cu o rază lungă de acțiune


Alarmă împotriva animalelor sălbatice, câinilor, pisicilor și păsărilor

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ SPERIETORUL PENTRU ANIMALE?

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică care vă poate proteja grădina în liniște și fără toxicitate. Când este pornit, repelentul emite un sunet cu frecvență variabilă. Semnalele afectează sistemul nervos al animalelor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. Animalele preferă să părăsească această zonă.

Poate împiedica efectiv animalele să pătrundă pe terenul dvs., lângă o cabană, o casă, dăunând coliziunilor vieții sălbatice cu vehicule și protejându-vă grădinile, câmpurile și culturile. Dispozitivul nostru servește ca o descurajare continuu.

 

SOLUȚIE ECOLOGICĂ ȘI HUMANĂ MAXIMĂ

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a speria păsările nedorite. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice sau alte metode. Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică, vă poate proteja terenul în liniște și fără toxicitate.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI APARATUL

Dispozitivul este un dispozitiv  fir care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Pur și simplu atașați această sperietoare la locația dorită, porniți-o și urmăriți-l că ajută la alungarea vizitatorilor enervanti din grădina dvs.! Acest lucru oferă protecție 24 de ore pentru grădina dvs.

17 kHz pentru iepuri, veverițe, ratoni, șobolani

23 kHz pentru câini, pisici, vulpi, jder, păsări

40 kHz pentru mistreți


alarma profesionala impotriva animalelor salbatice

 

UNDE PUTEȚI INSTALA APARATUL

Așezați sperietoarea oriunde în grădină sau în zonele exterioare pe care trebuie să le protejați, de exemplu pe livezi, pajiști, ferme, precum și în timpul călătoriei în tabără, într-o tabără în care există un risc mare de apariție a animalelor.

 

PENTRU ORICE SPECIE DE ANIMALE

Utilizarea acestui repelent este extrem de largă. Îl vei folosi în lupta cu mistreți, vulpi, căprioare, păsări, urși și alte animale sălbatice. De asemenea, este eficient împotriva pisicilor, câinilor, șoarecilor, șobolanilor, jderelor și altor vizitatori nedoriți.

 

MATERIALE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor pentru păsări au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că sperietorul îți va rezista.

 Alertă împotriva animalelor sălbatice, câinilor, pisicilor și păsărilor2

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • non-toxic și fără substanțe chimice
 • semnalizare optică - LED
 • raza de acțiune a senzorului de mișcare aproximativ 10 m
 • suprafata utila 100 m2
 • senzor de mișcare
 • pe baterie / portabila
 • frecventa 17 kHz / 23 kHz / 40 kHz
 • interval - 3 secunde pornit / 57 secunde oprit
 • Alegerea a 3 frecvente
 • Material: plastic
 • Utilizare în aer liber

 

SFATUL NOSTRU

 

REPELENT EFICIENT ÎMPOTRIVA ȘERPILOR, CÂRTIȚELOR ȘI ROZĂTOARELOR 

sperietor profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Faceți cunoștință cu acest repelent puternic care respinge perfect șerpii, cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte insecte târâtoare. Va ajuta chiar și împotriva păsărilor, fiind o protecție eficientă a culturilor.

 

 

REPELENT PENTRU ȘERPI, CÂRTIȚE ȘI ROZĂTOARE

sperietor profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Faceți cunoștință cu acest repelent puternic care respinge perfect șerpii, cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte insecte târâtoare.

 

 

REPELENT EFICIENT PENTRU CÂRTIȚE ȘI ROZĂTOARE 

dispozitiv de calitate pentru alunițe și șoarece de câmp

Faceți cunoștință cu această sperietoare de ciori puternicăcare respinge perfect cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte rozătoare.

 

 

REPELENT DE EXTERIOR PENTRU ȘOARECI, ȘOBOLANI, ROZĂTOARE ȘI INSECTE 

respingător profesional pentru exterior impotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele. Aparatul este impermeabil cu protectie IP 54, deci este potrivit pentru respingerea rozatoarelor în aer liber.

 

 

REPELENT EFICIENT PENTRU ROZĂTOARE

 

respingător împotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: