Respingător profesional de șoareci, șobolani, rozătoare și insecte

Cod: DS20525096
160 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele.

Cu ajutorul tehnologiei moderne a semnalelor de frecvență ultrasonică, protejează în mod silențios și non-toxic o zonă mare. Semnalele afectează sistemul nervos al insectelor și rozătoarelor. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, adulți, pisici și câini. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Potrivit pentru apartamente, case, pivnițe, cămine, garaje și alte interioare.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia sonică electromagnetică este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de rozătoarele nedorite.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de respingător pentru șoareci, pentru care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

Aici vei găsi protectie eficienta impotriva pasarilor: pachetul dublu avantajos al respingătorului de roșători cu care vei economisi.

Puteți comanda un pachet dublu de baterii puternice de tip C aici.

 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

FACE-TI CUNOSTINTA CU EFICIENTA RESPINGĂTORULUI PENTRU ROSĂTORI

Căutați o soluție pentru a face față odată pentru totdeauna rozătoarelor intruzive? Vrei să scapi de păianjenii intruzivi din subsol sau de la mansardă? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu șoareci, șobolani, păianjeni și alte rozătoare sau insecte. Acest respingător unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Transformă-ți casa într-un câmp de forță care respinge dăunătorii
  • Lumină de noapte și putere laterală
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Pentru șoareci, șobolani și alte rozătoare

 
alarma mouse-ului, insectelor,etc.

 

CUM FUNCTIONEAZĂ RESPINGĂTORUL PENTRU

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică care poate proteja o zonă mare în tăcere și non-toxică.

Semnalele afectează sistemul nervos al insectelor și rozătoarelor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. După câteva zile, dăunătorii părăsesc această zonă.

Semnalele de frecvență sunt inaudibile pentru oameni, câini și pisici și nu s-a dovedit a avea niciun efect negativ. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru el. dispozitive. O sperietoare nu este recomandată dacă aveți hamsteri sau alte rozătoare domestice.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a îndepărta rozătoarele și insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu introduceți 4 baterii de tip C - Îl găsiți aici!!! și porniți această unitate electronică și urmăriți că ajută la îndepărtarea dăunătorilor enervante din casă! Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale de frecvență electromagnetică, poate proteja în tăcere și non-toxic o zonă mare.

 

Repelent cu ultrasunete pentru insecte și rozătoare 

UNDE SE AMPLASAZĂ RESPINGĂTORUL PENTRU ROȘĂTORI

Așezați sperietoarea oriunde în interior pe care trebuie să-l protejați. Este ideal pentru beciuri, mansarde, garaje, bucatarii, camere, birouri, depozite, cămine și oriunde ai nevoie sa te ocupi de roșători sau insecte.

 

PENTRU ORICE TIP DE ROȘĂTORI

Utilizarea acestui respingător electric este extrem de largă. Îl vei folosi pentru a lupta cu șoareci, șobolani și alte rozătoare. De asemenea, este eficient împotriva păianjenilor, gândacilor și altor insecte târâtoare. Undele speciale de frecvență ultrasonică vor scăpa de insecte și rozătoare rapid și confortabil.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

Materialele de cea mai înaltă calitate și un design patentat au fost folosite în producția acestui insecticol, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista.

 
alarme pentru șoareci și șobolani

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • sigur pentru oameni și animale
  • dispozitivul este alimentat de 4 baterii C
  • Facut in Germania

 

SFATUL NOSTRU

 

REPELENT EFICIENT ÎMPOTRIVA ȘERPILOR, CÂRTIȚELOR ȘI ROZĂTOARELOR sperietor profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Faceți cunoștință cu acest repelent puternic care respinge perfect șerpii, cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte insecte târâtoare. Va ajuta chiar și împotriva păsărilor, fiind o protecție eficientă a culturilor.

 

 

REPELENT PENTRU ȘERPI, CÂRTIȚE ȘI ROZĂTOARE

sperietor profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Faceți cunoștință cu acest repelent puternic care respinge perfect șerpii, cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte insecte târâtoare.

 

 

REPELENT EFICIENT PENTRU CÂRTIȚE ȘI ROZĂTOARE

dispozitiv de calitate pentru alunițe și șoarece de câmp

Faceți cunoștință cu această sperietoare de ciori puternică, care respinge perfect cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte rozătoare.

 

 

REPELENT DE EXTERIOR PENTRU ȘOARECI, ȘOBOLANI, ROZĂTOARE ȘI INSECTE

respingător profesional pentru exterior impotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele. Aparatul este impermeabil cu protectie IP 54, deci este potrivit pentru respingerea rozatoarelor în aer liber. 

 

 

RESPINGĂTOR DE ANIMALE SĂLBATICE, PISICI, CÂINI, PĂSĂRI

sperietor puternic pentru animale sălbatice, câini, pisici și păsări

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect animalele sălbatice precum căprioarele, mistreții, vulpea, jderul, veverița și alte animale sălbatice. De asemenea, este conceput pentru a speria câini, pisici dar și diverse specii de păsări.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: