PACHET DUBLU - Respingător profesional în aer liber de șoareci, șobolani, rozătoare și insecte

Cod: DA10722129
Ofertă Recomandare
329 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine doua respingătoare  pentru soareci si roșători, insecte la un preț bun

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele. Aparatul este impermeabil cu protectie IP 54, deci este potrivit pentru respingerea rozatoarelor în aer liber.

Cu ajutorul tehnologiei moderne a semnalelor de frecvență ultrasonică, protejează în mod silențios și non-toxic o zonă mare. Semnalele afectează sistemul nervos al insectelor și rozătoarelor. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, adulți, pisici și câini. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Este potrivit pentru grădini, parcuri, hambare, apartamente, case, pivnițe, cămine, garaje și alte interioare și exterioare.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia sonică cu ultrasunete este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de rozătoarele nedorite.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi protectie eficienta impotriva pasarilor: pachetul dublu avantajos al sperietorului de șoareci cu care vei economisi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Face-ți cunostinta cu eficienta respingătorului pentru rosători

Căutați o soluție pentru a face față odată pentru totdeauna rozătoarelor intruzive? Vrei să scapi de păianjenii intruzivi din subsol sau de la mansardă? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu șoareci, șobolani, păianjeni și alte rozătoare sau insecte. Acest respingător unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Transformă-ți casa într-un câmp de forță care respinge dăunătorii
  • Lumină de noapte și putere laterală
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Pentru șoareci, șobolani și alte rozătoare

 alarmă impotriva șoarecilor

 

Cum funcționează respingătorul pentru

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică care poate proteja o zonă mare în tăcere și non-toxică.

Semnalele afectează sistemul nervos al insectelor și rozătoarelor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. După câteva zile, dăunătorii părăsesc această zonă.

Semnalele de frecvență sunt inaudibile pentru oameni, câini și pisici și nu s-a dovedit a avea niciun efect negativ. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru el. dispozitive. O sperietoare nu este recomandată dacă aveți hamsteri sau alte rozătoare domestice.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a îndepărta rozătoarele și insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu introduceți bateriile și porniți această unitate electronică și urmăriți-l că ajută la îndepărtarea dăunătorilor enervante din casă! Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale de frecvență electromagnetică, poate proteja în tăcere și non-toxic o zonă mare.


Respingător cu ultrasunete pentru șoareci, șobolani, rozătoare și insecte

 

UNDE SE AMPLASAZĂ RESPINGĂTORUL PENTRU ROȘĂTORI

Așezați sperietoarea oriunde în interior pe care trebuie să-l protejați. Este ideal pentru beciuri, mansarde, garaje, bucatarii, camere, birouri, depozite, cămine și oriunde ai nevoie sa te ocupi de rozatoare si insecte.

 

PENTRU ORICE TIP DE ROȘĂTORI

Utilizarea acestui respingător electric este extrem de largă. Îl vei folosi pentru a lupta cu șoareci, șobolani și alte rozătoare. De asemenea, este eficient împotriva păianjenilor, gândacilor și altor insecte târâtoare. Undele speciale de frecvență ultrasonică vor scăpa de insecte și rozătoare rapid și confortabil.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

Materialele de cea mai înaltă calitate și un design patentat au fost folosite în producția acestui insecticol, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista.

 
respingător de calitate

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • sigur pentru oameni și animale
  • dispozitivul este alimentat de 6 baterii AAA
  • Aparatul este rezistent la apa cu protectie IP 54
  • Facut in Germania

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: