Dispozitiv profesional pentru alunițe și șoarece de câmp

Cod: DS38070225
92 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect alunițele, șoarecii de câmp și alte rozătoare.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale ultrasonice în gama de sunet cu o frecvență variabilă de la 400 la 1.000 Hz și tehnologiei speciale de vibrații, va proteja în liniște și netoxic o suprafață de până la 800 m². Semnalele afectează sistemul nervos al alunițelor și rozătoarelor. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, pisici și câini. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Sperietoarea este concepută pentru grădini, parcuri, câmpuri și alte exterioare.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja grădina. Tehnologia sonică cu ultrasunete este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de alunițele și rozătoarele nedorite.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de respingător pentru șoareci, pentru care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

Aici vei găsi protectie eficienta impotriva pasarilor: pachetul dublu avantajos al sperietorului de păsări cu care vei economisi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ UN DISPOZITIV EFICIENT ÎMPOTRIVA CUNIȚILOR  ȘI RĂZĂTORI

Căutați o soluție pentru a face față rozătoarelor intruzive care vă distrug recolta, odată pentru totdeauna? Vrei sa scapi de alunitele intruzive care îți distrug în mod constant gradina? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu alunițe, veverițe de pământ, șoareci, șobolani și alte rozătoare. Acest dispozitiv unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

 • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
 • Schimbați câmpul de dăunători respingător al grădinii dvs
 • Fără echipamente de întreținere alimentate cu energie solară
 • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
 • Cel mai puternic dispozitiv cu o rază de acțiune de până la 800 m2


dispozitiv profesional

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ DISPOZITIVUL  ÎMPOTRIVA CUNIȚILOR ȘI A RĂȘĂTORILOR

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică, care poate proteja în mod silențios și non-toxic zone de până la 800 m².

Când este conectat la pământ, repelentul emite un sunet cu o frecvență variabilă de la 400 la 1.000 Hz. Semnalele afectează sistemul nervos al alunițelor și rozătoarelor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. După câteva zile, dăunătorii părăsesc această zonă. Sunetul este emis la intervale de treizeci de secunde,

Sunetul este însoțit de vibrații în interiorul tijei, care cresc eficiența dispozitivului. Gama de acțiune a dispozitivului depinde de tipul de sol. Suprafața uscată de nisip atenuează undele sonore și suprafața de protecție poate fi chiar înjumătățită (în acest caz, luați în considerare utilizarea a două sperietoare). Cel mai bun efect se obține cu solul umed sau argilos.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina alunițele și rozătoarele din grădina dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu împinge această sperietoare în locul dorit și uită-te că ajută la îndepărtarea dăunătorilor enervanti din grădina ta! Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică și tehnologiei de vibrație, poate proteja în mod silențios și non-toxic zone de până la 800 m².


alarmă de aluniță personalizată

 

CUM SĂ UTILIZAȚI DISPOZITIVUL

Dispozitivul este un dispozitiv wireless care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Doar împingeți-l în pământ în locul dorit, porniți-l, ceea ce îl va activa automat. Apoi este încărcat folosind un panou solar situat deasupra. Acest lucru oferă protecție 24 de ore pentru grădina dvs.

 

UNDE SE AMPLASEAZĂ

Așezați sperietoarea oriunde în grădină sau în aer liber pe care trebuie să o protejați. Este ideal pentru grădini, livezi dar și oriunde ai nevoie sa te ocupi de alunitele și alte rozatoare.

 

PENTRU ORICE TIP DE RĂZĂTORI ȘI CUNIȚI

Utilizarea acestui repelent solar este extrem de largă. Îl vei folosi în lupta împotriva alunițelor, șoarecilor, șobolanilor și altor rozătoare.

 
dispozitiv împotriva rozătorilor de cîmp

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor de aluniță au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista. În plus, repelentul este echipat cu o baterie de calitate, care este alimentată de un panou solar. Acest lucru vă va proteja timp de 24 de ore folosind energie verde.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Lungime: 25 cm
 • Dimensiuni cap: 5,7 x 5,7 x 2,2 cm
 • Dimensiuni panou solar: 4 x 4 cm
 • Raza de operare: 800 m2,
 • Frecventa de la 400 la 1.000 Hz
 • Sunetul este emis la intervale de treizeci de secunde

 

SFATUL NOSTRU

 

SPERIETOR EFICIENT ÎMPOTRIVA ȘERPILOR, FURNICILOR, ALUNIȚELOR ȘI ROȘĂTORI

sperietor profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Faceți cunoștință cu acest sperietor puternic care respinge perfect șerpii, furnicile, alunițele, șoarecii, șoarecii, șobolanii și alte insecte târâtoare. Va ajuta chiar și împotriva păsărilor ca o protecție eficientă a culturilor.

 

 

SPERIETOR PROFESIONAL PENTRU ȘERPI, FURNICI, ALUNIȚE

sperietor profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Faceți cunoștință cu acest sperietor puternic care respinge perfect șerpii, furnicile, alunițele, șoarecii de câmp,  șobolanii și alte insecte târâtoare.

 

 

DISPOZITIV DE CALITATE PENTRU ALUNIȚE ȘI ȘOARECE DE CÂMP

dispozitiv de calitate pentru alunițe și șoarece de câmp

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect alunițele, șoarecii de câmp și alte rozătoare.

 

 

RESPINGĂTOR PROFESIONAL PENTRU EXTERIOR IMPOTRIVA ȘOARECILOR, ȘOBOLANI, ROZĂTOARE ȘI INSECTE

respingător profesional pentru exterior impotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele. Aparatul este impermeabil cu protectie IP 54, deci este potrivit pentru respingerea rozatoarelor în aer liber.

 

 

RESPINGĂTOR ÎMPOTRIVA ȘOARECILOR, ȘOBOLANI, ROZĂTOARE ȘI INSECTE

 

respingător împotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele.

 

SPERIETOR PUTERNIC PENTRU ANIMALE SĂLBATICE, CÂINI, PISICI ȘI PĂSĂRI

sperietor puternic pentru animale sălbatice, câini, pisici și păsări

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect animalele sălbatice precum căprioarele, mistreții, vulpea, jderul, veverița și alte animale sălbatice. De asemenea, este conceput pentru a speria câini, pisici dar și diverse specii de păsări.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: