Sperietor Profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Cod: DS31850169
204 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest sperietor puternic care respinge perfect șerpii, furnicile, alunițele, șoarecii, șoarecii, șobolanii și alte insecte târâtoare. Va ajuta chiar și împotriva păsărilor ca o protecție eficientă a culturilor.

Cu ajutorul tehnologiei moderne speciale de ultrasunete și vibrații în intervalul cu o frecvență variabilă de la 400 la 1.000 Hz, protejează în mod silențios și non-toxic o suprafață de până la 1250 m². Semnalele afectează sistemul nervos al șerpilor, alunițelor și furnicilor. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, pisici și câini. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Sperietoarea este concepută pentru grădini, parcuri, câmpuri și alte exterioare.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja grădina. Tehnologia specială de vibrații și ultrasunete este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de șerpi, alunițe, furnici și rozătoare nedoriți.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un pachet de 2 sperietori convenabil de șerpi și furnici la un preț redus.

Vezi, de asemenea, alte sperietoare și respingătoare eficiente pentru diferite specii de animale și insecte.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DESCOPERIȚI UN SPERIETOR EFICIENT ÎMPOTRIVA ȘERPILOR, FURNICILOR, ALUNIȚELOR ȘI ROȘĂTORI

Locuiți într-o zonă cu șerpi și doriți să vă protejați copiii, casa sau grădina? Te lupți constant cu furnicile și nu poți scăpa de ele? Căutați o soluție pentru a face față rozătoarelor sau păsărilor intruzive care vă distrug recolta, odată pentru totdeauna? Vrei sa scapi de alunitele intruzive care iti distrug in mod constant gradina? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu șerpi, furnici, alunițe, veverițe de pământ, șoareci, șobolani și alte rozătoare. Acest sperietor unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

 • Tehnologie specială de vibrații și ultrasunete
 • Schimbați câmpul de putere al grădinii dvs. pentru a respinge dăunătorii
 • Echipament de întreținere fără baterie
 • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
 • Cel mai puternic dispozitiv cu o rază de acțiune de până la 1250 m2
 • De asemenea, pentru a proteja cultura de păsări
 • Echipamente de calitate fabricate în Germania

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ SPERIETORUL DE ȘERPI, FURNICI,ALUNITE SI ROȘĂTORI

Acest repelent unic folosește tehnologia de ultimă oră cu ultrasunete și semnal de frecvență vibrantă, care poate proteja în mod silențios și non-toxic zone de până la 1250 m².

Când este conectat la pământ, repelentul emite vibrații cu o frecvență variabilă de la 400 la 1.000 Hz. Semnalele afectează sistemul nervos al șerpilor, furnicilor, alunițelor și rozătoarelor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. După câteva zile, dăunătorii părăsesc această zonă. Vibrațiile sunt emise la intervale regulate și datorită intervalului variabil, animalele nu se pot obișnui cu ele.

Gama de acțiune aparatului depinde de tipul de sol. Suprafața uscată de nisip atenuează undele vibratoare și suprafața de protecție poate fi chiar înjumătățită (în acest caz, luați în considerare utilizarea a două sperietoare). Cel mai bun efect se obține cu solul umed sau argilos.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a îndepărta șerpii, furnicile, alunițele și rozătoarele din grădina dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu împinge această sperietoare în locul dorit și uită-te că ajută la îndepărtarea dăunătorilor enervanti din grădina ta! Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal de frecvență, vibrațiilor și tehnologiei luminii, poate proteja în tăcere și non-toxic zone de până la 1250 m².

 

CUM SĂ UTILIZAȚI APARATUL

Dispozitivul este un dispozitiv wireless care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Doar împingeți-l în pământ în locul dorit, porniți-l, ceea ce îl va activa automat. Acest lucru oferă protecție 24 de ore pentru grădina dvs. Este ideala pentru gradini, livezi dar și oriunde ai nevoie sa te ocupi de serpi, alunite, furnici și alte rozatoare.

 

UNDE SE AMPLASEAZA APARATUL

Așezați sperietoarea oriunde în grădină sau în aer liber pe care trebuie să o protejați. Folosiți un număr suficient de sperietoare. Începeți de la casă și treceți la limitele parcelei. Poziționați fiecare dispozitiv pentru a crea o barieră naturală împotriva dăunătorilor. După 5 până la 6 săptămâni, se recomandă mutarea dispozitivului cu 5 m mai mult pentru a mări zona de protecție.

 

PENTRU ORICE TIP DE ȘARPE, FURNICĂ, ROȘĂTORI ȘI CUNIȚI

Utilizarea acestui repelent solar este extrem de largă. Îl vei folosi pentru a lupta cu șerpi, furnici, alunițe, șoareci, șobolani și alte rozătoare. Ideal pentru a vă proteja recolta. Toate aceste animale sunt sensibile la o gamă de vibrații cu o frecvență variabilă de la 400 la 1.000 Hz. Studiile au confirmat eficiența instalației pe o suprafață de până la 1250 m2.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor împotriva șerpilor și furnicilor s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, care va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista. Acest lucru vă va proteja timp de 24 de ore. Facut in Germania.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Alimentare: 4 baterii, dimensiune Mono (D), nu sunt incluse
 • Carcasă: rezistentă la intemperii
 • Suprafața efectivă: aprox. 1 250 m², în funcție de starea solului
 • Gama de frecventa: 400 - 1.000 Hz ± 50 Hz, automat
 • Interval: aprox. 2 secunde, aproximativ 50 s oprit. (Interval de întrerupere)

 

SFATUL NOSTRU

 

SPERIETOR PROFESIONAL PENTRU ȘERPI, FURNICI, ALUNIȚE

sperietor profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Faceți cunoștință cu acest sperietor puternic care respinge perfect șerpii, furnicile, alunițele, șoarecii de câmp,  șobolanii și alte insecte târâtoare.

 

 

DISPOZITIV DE CALITATE PENTRU ALUNIȚE ȘI ȘOARECE DE C MP

dispozitiv de calitate pentru alunițe și șoarece de câmp

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect alunițele, șoarecii de câmp și alte rozătoare.

 

 

RESPINGĂTOR PROFESIONAL PENTRU EXTERIOR IMPOTRIVA ȘOARECILOR, ȘOBOLANI, ROZĂTOARE ȘI INSECTE

respingător profesional pentru exterior impotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele. Aparatul este impermeabil cu protectie IP 54, deci este potrivit pentru respingerea rozatoarelor în aer liber.

 

 

RESPINGĂTOR ÎMPOTRIVA ȘOARECILOR, ȘOBOLANI, ROZĂTOARE ȘI INSECTE

 

respingător împotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele.

 

SPERIETOR PUTERNIC PENTRU ANIMALE SĂLBATICE, C INI, PISICI ȘI PĂSĂRI

sperietor puternic pentru animale sălbatice, câini, pisici și păsări

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect animalele sălbatice precum căprioarele, mistreții, vulpea, jderul, veverița și alte animale sălbatice. De asemenea, este conceput pentru a speria câini, pisici dar și diverse specii de păsări.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: