AMBALARE DUBLĂ - Repelent profesional pentru șerpi, cârtițe și șoareci

Cod: DA98988391
325 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 Pachetul conține 2 respingătoare de șerpi 

Faceți cunoștință cu acest repelent puternic care respinge perfect șerpii, cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte insecte târâtoare. Va ajuta chiar și împotriva păsărilor, fiind o protecție eficientă a culturilor.

Cu ajutorul unei tehnologii moderne speciale cu ultrasunete și vibrații într-o gamă de frecvențe variabile de la 400 la 1.000 Hz, protejează în mod silențios și netoxice o suprafață de până la 1.250 m². Semnalele afectează sistemul nervos al șerpilor și al cârtițelor. Ele induc frică, anxietate și lipsa de orientare în teren, ceea ce duce la abandonarea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea de ciori este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, pisici și câini. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, ușoară și convenabilă la problema vizitatorilor nedoriți. Sperietoarea de ciori este concepută pentru grădini, parcuri, câmpuri și alte zone în aer liber.

Descoperiți cea mai eficientă soluție pentru a vă proteja grădina. Tehnologia specială cu vibrații și ultrasunete este una dintre cele mai eficiente și complet sigure opțiuni pentru a scăpa de șerpii, cârtițele și rozătoarele nedorite.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi baterii puternice de tip D la un preț redus.

Vedeți și alte sperietori și repelente eficiente pentru diferite tipuri de animale și insecte.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU UN REPELENT EFICIENT PENTRU ȘERPI, CÂRTIȚE ȘI ROZĂTOARE

Locuiți într-o zonă cu șerpi și doriți să vă protejați copiii, casa sau grădina? Căutați o soluție pentru a vă ocupa o dată pentru totdeauna de rozătoarele intruzive sau de păsările care vă distrug culturile? Vreți să scăpați de cârtițele intruzive care vă distrug constant grădina? Avem o soluție care vă va ajuta cu șerpii, cârtițele, popândăii, șoarecii, șobolanii, șobolanii și alte rozătoare. Acest repelent unic este extrem de eficient, dar complet sigur.

 • Vibrații speciale și tehnologie cu ultrasunete
 • Transformă-ți grădina într-un câmp de forță care respinge dăunătorii
 • Dispozitiv fără întreținere, alimentat cu baterii
 • Non-toxic, fără substanțe chimice, fără otravă
 • Cel mai puternic dispozitiv cu o rază de acțiune de până la 1250 m2
 • De asemenea, pentru a proteja culturile de păsări
 • Echipament de calitate fabricat în Germania

 

Repelent profesional pentru șerpi, cârtițe și șoareci

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ REPELENTUL PENTRU ȘERPI, CÂRTIȚE ȘI ROZĂTOARE

Acest dispozitiv unic de respingere utilizează o tehnologie de ultimă generație a semnalelor ultrasonice și a frecvențelor de vibrație, care poate proteja în mod silențios și netoxic o suprafață de până la 1 250 m².

Atunci când este introdus în pământ, dispozitivul de respingere emite vibrații cu o frecvență variabilă de la 400 la 1 000 Hz. Semnalele afectează sistemul nervos al șerpilor, al cârtițelor și al rozătoarelor. Ele induc teamă, anxietate și lipsa de orientare în teren. După câteva zile, dăunătorii părăsesc zona. Vibrațiile sunt emise la intervale regulate și, din cauza magnitudinii lor variabile, animalele nu se pot obișnui cu ele.

Intervalul de acțiune al dispozitivului de respingere depinde de tipul de sol. Subsolul nisipos și uscat amortizează undele de vibrație, iar zona de protecție poate fi chiar înjumătățită (caz în care luați în considerare utilizarea a două sperietori). Cel mai bun efect se obține cu un sol umed sau argilos.

 

RESPECTAREA MAXIMĂ A MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

Descoperiți cea mai bună metodă ecologică de a elimina șerpii, cârtițele și rozătoarele din grădina dumneavoastră. De acum încolo, nu mai aveți nevoie de spray-uri toxice, dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră. Nu trebuie decât să înfigeți această sperietoare în locul dorit și să vedeți cum vă ajută să alungați dăunătorii enervanți din grădină! Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal de frecvență, vibrații și lumină, poate proteja o suprafață de până la 1250 m² fără zgomot și fără toxicitate.

 

Repelent eficient pentru șerpi, cârtițe și șoareci  

 

MODUL DE UTILIZARE A DISPOZITIVULUI DE RESPINGERE

Dispozitivul este un dispozitiv fără fir care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Pur și simplu îl înfigeți în pământ în locația dorită, îl porniți și va începe să funcționeze automat. Oferind astfel protecție 24 de ore din 24 pentru grădina dvs. Este ideal pentru grădini, livezi, dar și oriunde trebuie să vă ocupați de șerpi, cârtițe și alte rozătoare.

 

UNDE SĂ PLASEZI SPERIETOAREA DE CIORI

Așezați sperietoarea de ciori oriunde în grădină sau în zonele exterioare pe care trebuie să le protejați. Folosiți un număr suficient de sperietori de ciori. Începeți de la casă și mergeți spre limitele proprietății. Așezați dispozitive individuale pentru a crea o barieră naturală împotriva dăunătorilor. Apoi, după 5-6 săptămâni, se recomandă să mutați aparatele la 5 m mai departe pentru a mări zona de protecție.

 

PENTRU ORICE FEL DE ȘERPI, ROZĂTOARE ȘI CÂRTIȚE

Utilizarea acestui repeller solar este extrem de largă. Îl puteți folosi în lupta împotriva șerpilor, cârtițelor, șoarecilor, șobolanilor și a altor rozătoare. Ideal pentru a vă proteja culturile. Toate aceste animale sunt sensibile la o gamă de vibrații cu o frecvență variabilă de la 400 la 1.000 Hz. Studiile au confirmat eficiența dispozitivului pe o suprafață de până la 1250 m2.

 

Repelent pentru șerpi, cârtițe și șoareci

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ ȘI DESIGN UNIC

La fabricarea acestui ajutor pentru șerpi și furnici au fost folosite materiale de cea mai bună calitate și un design patentat pentru a asigura funcționalitatea maximă și durabilitatea produsului. Puteți fi siguri că repelentul va dura. Astfel, vă va proteja timp de 24 h. Fabricat în Germania.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE 

 • Putere: 4 baterii, dimensiune Mono (D), nu sunt incluse
 • Carcasă: rezistentă la intemperii
 • Suprafața efectivă: aprox. 1.250 m², în funcție de starea solului
 • Interval de frecvență: 400 - 1 000 Hz ± 50 Hz, cu acțiune automată
 • Interval: aprox. 2 secunde pornit, aprox. 50 s oprit (Interval intermitent)

 

SFATUL NOSTRU

 

REPELENT PENTRU ȘERPI, CÂRTIȚE ȘI ROZĂTOARE 

sperietor profesional pentru șerpi, furnici, alunițe

Faceți cunoștință cu acest repelent puternic care respinge perfect șerpii, cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte insecte târâtoare.

 

 

REPELENT EFICIENT PENTRU CÂRTIȚE ȘI ROZĂTOARE

dispozitiv de calitate pentru alunițe și șoarece de câmp

Faceți cunoștință cu această sperietoare de ciori puternică, care respinge perfect cârtițele, șoarecii, șobolanii și alte rozătoare.

 

 

REPELENT DE EXTERIOR PENTRU ȘOARECI, ȘOBOLANI, ROZĂTOARE ȘI INSECTE

respingător profesional pentru exterior impotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele. Aparatul este impermeabil cu protectie IP 54, deci este potrivit pentru respingerea rozatoarelor în aer liber.

 

 

REPELENT EFICIENT PENTRU ROZĂTOARE

 

respingător împotriva șoarecilor, șobolani, rozătoare și insecte

 Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect șoarecii, șobolanii și rozătoarele.

 

 

RESPINGĂTOR DE ANIMALE SĂLBATICE, PISICI, CÂINI, PĂSĂRI

 

 

sperietor puternic pentru animale sălbatice, câini, pisici și păsări

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect animalele sălbatice precum căprioarele, mistreții, vulpea, jderul, veverița și alte animale sălbatice. De asemenea, este conceput pentru a speria câini, pisici dar și diverse specii de păsări.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: