AMBALARE DUBLA - Dispozitiv profesional anti- păianjeni și insecte

Cod: DA87137481
275 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 2 dispozitive anti păianjeni

Faceți cunoștință cu această dispozitiv puternică care respinge perfect păianjenii și alte insecte.

Cu ajutorul tehnologiei moderne a semnalelor de frecvență ultrasonică, protejează în tăcere și non-toxic o zonă mare. Semnalele afectează sistemul nervos al păianjenilor și insectelor. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copii, adulți, pisici, câini și alte animale de companie. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Este potrivit pentru apartamente, case, pivnițe, cămine, garaje și oriunde unde există un sertar clasic.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja casa. Tehnologia sonică specială este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de păianjeni sau insecte nedorite.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACETI CUNOSTINTA CUNOAȘTE UN DOZATOR EFICIENT DE PĂIANJEN ȘI INSECTE

Căutați o soluție pentru a face față odată pentru totdeauna păianjenilor intruzivi? Vrei să scapi de păianjenii intruzivi din subsol sau de la mansardă? Vă aducem o soluție care vă va ajuta. Acest dispozitiv unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Transformă-ți casa într-un câmp de forță care respinge dăunătorii
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Pentru păianjeni și alte insecte

 
dispozitiv anti păianjeni

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ DISPOZITIVUL ANTI- PĂIANJENULUI

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă generație a semnalului de frecvență sonoră care poate proteja o zonă mare în tăcere și non-toxică.

Semnalele afectează sistemul nervos al insectei. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. După câteva zile, dăunătorii părăsesc această zonă.

Semnalele de frecvență sunt inaudibile pentru oameni, câini și pisici și nu s-a dovedit a avea niciun efect negativ. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru el. dispozitive.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a elimina păianjenii și insectele din casa dvs. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice care sunt dăunătoare sănătății tale. Pur și simplu conectați această unitate electronică la o priză electrică standard și urmăriți-l că ajută la îndepărtarea dăunătorilor enervante din casa dvs.! Cu ajutorul tehnologiei moderne OSZI.10.0 TEHNOLOGIE, un comutator de interval pulsatoriu (tehnologie de frecvență oscilante) împiedică păianjenii să se obișnuiască cu sunetul.

 dispozitiv electri eficient a îndepărta insectele

 

CUM SĂ UTILIZAȚI DISPOZITIVUL

Pur și simplu conectați dispozitivul la o priză electrică, care îl va activa automat. Îți protejează casa într-un mod durabil și durabil din punct de vedere al mediului.

 

UNDE SE AMPLASEAZĂ DISPOZITIVUL

Așezați sperietoarea oriunde în interior pe care trebuie să-l protejați. Este ideal pentru beciuri, poduri, garaje, bucatarii, camere, birouri, depozite, internate si oriunde ai nevoie sa te ocupi de paianjeni sau insecte. Conectați dulapul în priză astfel încât să nu fie obstrucționat de dulapuri, perdele sau alte mobilier

 

PENTRU ORICE TIP DE PĂIANJENI

Utilizarea acestui repellent electric este extrem de largă. Îl vei folosi pentru a lupta cu tot felul de păianjeni și alte insecte. Emite semnale sonore care sunt deosebit de enervante pentru păianjeni.

 
dispozitiv profesional

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor pentru păianjen și insecte au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Indicator cu LED
  • Alarma de interval
  • Ecologic, inofensiv pentru oameni
  • 3 sec. ON / 3 sec. OFF
  • Culoare neagră

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: