AMBALARE TRIPLĂ – Respingător profesional pentru animale sălbatice - mistreți, căprioare, vulpi și multe altele

Cod: DS19820143
450 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect animalele sălbatice precum căprioarele, mistreții, vulpea, jderul, veverița și alte animale sălbatice.

Cu ajutorul tehnologiei moderne a unei lumini albastre speciale cu o frecvență variabilă, respinge animalele fără zgomot și non-toxic.

Acum nu mai trebuie să îndurați vizite nedorite la animale sălbatice, cum ar fi căprioarele, vulpile și mistreții din apropiere. Repelentul mobil pentru animale sălbatice cu lumină LED albastră reflectorizant ține animalele departe de câmpuri, păduri, case, garaje, hambare sau grădini. Semnalele le afectează sistemul nervos. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copiii umani și nu dăunează animalelor în niciun fel. Îi va obliga doar să părăsească zonele protejate.

Este o soluție atât de eficientă, umană, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Repelentul este conceput pentru păduri, câmpuri, parcuri, livezi, vii, cabane, tabere și alte exterioare.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru speria animalelor sălbatice. O lumină albastră specială este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de animalele nedorite de pe proprietatea dumneavoastră.


 

SFATUL NOSTRU

De asemenea, îl puteți combina cu o sperietoare cu ultrasunete.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FĂ CUNOAȘTE UN REDUCTOR SĂLBATIC EFICIENT

Căutați o soluție pentru a face față mistreților, căpriorului sau altor animale? Vrei să-ți protejezi recolta? Ești îngrijorat de siguranța celor dragi în cabană sau în grădină? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu mistreți, căprioare, vulpi, veverițe, păsări de pradă și alte animale.

Acest respingător unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie specială de iluminat
  • Transformă-ți grădina într-un câmp de forță care respinge vizitatorii nedoriți
  • Fără echipamente de întreținere alimentate cu beton
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Cel mai puternic dispozitiv cu o rază lungă de acțiune

 

respingător unic

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ UN DISTRIBUITOR PENTRU ANIMALE

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră cu lumină albastră care vă poate proteja pământul în liniște și fără toxicitate. Efectul de descurajare confirmat al reflectoarelor albastre în speria animalelor este utilizat pe scară largă. Dispozitivul emite automat o secvență de lumină (3x albastru împotriva vieții sălbatice) pe timp de noapte și la amurg, servind ca o barieră naturală și permanentă. Albastrul este foarte rar în natură (floră și faună) și indică pericol pentru animale. Majoritatea animalelor nocturne evită în mod activ această lumină. Ei simt teamă și anxietate și, prin urmare, evită mediul protejat.

Poate împiedica efectiv animalele să pătrundă pe terenul dvs., lângă o cabană, o casă, dăunând coliziunilor vieții sălbatice cu vehicule și protejându-vă grădinile, câmpurile și culturile. Dispozitivul nostru servește ca o descurajare continuă, deoarece clipește autonom.

Semnalele afectează sistemul nervos al animalelor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. Animalele preferă să părăsească această zonă.

 

SOLUȚIE ECOLOGICĂ ȘI UMĂ MAXIMĂ

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a speria animalele nedorite. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice sau alte metode. Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal luminos, vă poate proteja terenul în liniște și netoxic. Acest lucru oferă protecție 24 de ore pentru grădina dvs.


respingător de animale salbatce

 

CUM SĂ UTILIZAȚI DISPENSERUL

Dispozitivul este un dispozitiv wireless care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Pur și simplu atârnă sperietoarea în locul dorit, pornește-o și urmărește-l că ajută la alungarea vizitatorilor enervanti din grădina ta!

 

UNDE SE AMPLASEAZĂ DISPOZITORUL

Așezați sperietoarea oriunde în grădină sau în zonele exterioare pe care trebuie să le protejați, de exemplu pe livezi, pajiști, ferme, precum și în timpul călătoriei în tabără, într-o tabără în care există un risc mare de apariție a animalelor. Așezați-l într-un loc vizibil.

 

PENTRU ORICE SPECIE DE ANIMALE

Utilizarea acestui respingător este extrem de largă. Îl vei folosi în lupta cu mistreți, vulpi, căprioare, păsări, urși și alte animale sălbatice.


respingător de animale de pădure

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor pentru animale au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: