Respingător Profesional pentru pisici și câini

Cod: DS90035805
209 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect pisicile, câinii, șoarecii, vulpile, veverițele, căprioarele, volei și alte animale.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale ultrasonice în gama de sunet cu frecvență variabilă, respinge animalele fără zgomot și non-toxic.

Senzorul cu infraroșu detectează mișcarea și eliberează un difuzor cu ultrasunete, care emite unde sonore de înaltă frecvență care sunt foarte enervante pentru animale. Semnalele le afectează sistemul nervos. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copiii umani și nu dăunează animalelor în niciun fel. Îi va obliga doar să părăsească zonele protejate.

Este o soluție atât de eficientă, umană, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Repelentul este conceput pentru grădini, parcuri, livezi, câmpuri, vii, cabane, campinguri și alte exterioare.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja grădina. Tehnologia sonică cu ultrasunete este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de animalele nedorite de pe terenul tău.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de respingător pentru șoareci, pentru care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

Aici vei gasi protectie eficienta impotriva pasarilor: pachetul dublu avantajos al sperietorului de pasari cu care vei economisi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACETI CUNOȘTINȚĂ CU UN RESPINGĂTOR EFICIENT PENTRU PISICĂ ȘI CÂINE

Căutați o soluție pentru a face față vizitatorilor intruzivi? Pisica unui vecin merge în grădina ta. Sau câinii fac o toaletă din gazonul tău englezesc din fața casei? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu pisici, câini, șoareci, vulpi, veverițe, căprioare și alte animale.

Acest repelent unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Transformă-ți grădina într-un câmp de forță care respinge vizitatorii nedoriți
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Cel mai puternic dispozitiv cu o rază lungă de acțiune

 
alarmă câine pisică

 

Cum Funcționează un respingător  pentru animale

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică care vă poate proteja grădina în liniște și fără toxicitate. Când este conectat la pământ, repelentul emite un sunet cu frecvență variabilă. Semnalele afectează sistemul nervos al animalelor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. Animalele preferă să părăsească această zonă.

 

SOLUȚIE ECOLOGICĂ ȘI UMĂ MAXIMĂ

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a speria animalele nedorite. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice sau alte metode. Pur și simplu puneți această sperietoare în pământ sau agățați-o în locul dorit și urmăriți-l că ajută la alungarea vizitatorilor din grădina dvs.! Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică, vă poate proteja terenul în liniște și fără toxicitate.

 
respingător profesional

 

CUM SĂ UTILIZAȚI RESPINGĂTORUL

Dispozitivul este un dispozitiv wireless care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Tot ce trebuie să faci este să-l împingi în pământ în locul dorit sau să-l agăți de un perete, de exemplu, și să-l pornești, ceea ce îl activează automat. Acest lucru oferă protecție 24 de ore pentru grădina dvs.

 

UNDE SE AMPLASAZĂ RESPINGĂTORUL

Așezați sperietoarea oriunde în grădină sau în zonele exterioare pe care trebuie să le protejați, de exemplu pe livezi, pajiști, ferme, precum și în timpul călătoriei în tabără, într-o tabără în care există un risc mare de apariție a animalelor.

 

PENTRU ORICE SPECIE DE ANIMALE

Îl vei folosi în lupta cu pisici, câini, șoareci, șobolani, vulpi, căprioare, păsări și alte animale sălbatice.

 
sperietor de calitate

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE SI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor pentru animale au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista. Acest lucru vă va proteja timp de 24 de ore folosind energie verde.


 

SFATUL NOSTRU

 

RESPINGĂTOR DE APĂ PUTERNIC PENTRU PĂSĂRI, C INI, PISICI ȘI ANIMALE SĂLBATICE

 

respingător de apă puternic pentru păsări, câini, pisici și animale sălbatice

 

Faceți cunoștință cu acest puternic hidrofug care sperie perfect păsările, pisicile, câinii, șoarecii, vulpile și orice animale sălbatice, cum ar fi căprioarele, mistreții, jderele, veverițele și alte animale sălbatice.

 

 

RESPINGĂTOR PROFESIONAL PENTRU PISICI ȘI C INI – SPERIETOR DE ANIMALE

respingător profesional pentru pisici și câini – sperietor de animale

Căutați o soluție pentru a face față vizitatorilor intruzivi? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu pisici, câini, șoareci, vulpi, veverițe, căprioare și alte animale. Acest respingător unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

 

 

RESPINGĂTOR PROFESIONAL PENTRU JDER ȘI ȘOARICI - SPERIETOARE CU BATERIE

 

respingător profesional pentru jder și șoarici - sperietoare cu baterie

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect jderele, șoarecii, șobolanii, șobolanii și alte animale.

 

 

RESPINGĂTOR PROFESIONAL PENTRU ANIMALE SĂLBATICE - MISTREȚI, CĂPRIOARE, VULPI ȘI MULTE ALTELE

 

respingător profesional pentru animale sălbatice - mistreți, căprioare, vulpi și multe altele

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect animalele sălbatice precum căprioarele, mistreții, vulpea, jderul, veverița și alte animale sălbatice.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: