Respingător Profesional pentru pisici și câini – Sperietor de animale

Cod: DS84173009
Ofertă Recomandare
270 RON –24 % 205 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care respinge perfect pisicile, câinii, șoarecii, vulpile, veverițele, căprioarele, volei și alte animale.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale ultrasonice în gama de sunet cu frecvență variabilă, respinge animalele fără zgomot și non-toxic.

Senzorul cu infraroșu detectează mișcarea și eliberează un difuzor cu ultrasunete, care emite unde sonore de înaltă frecvență care sunt foarte enervante pentru animale. Semnalele le afectează sistemul nervos. Acestea provoacă teamă, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea incintei.

Designul unic patentat asigură că sperietoarea este perfect sigură, non-toxică și inofensivă pentru copiii umani și nu dăunează animalelor în niciun fel. Îi va obliga doar să părăsească zonele protejate.

Este o soluție atât de eficientă, umană, rapidă, simplă și convenabilă la problema cu vizitatorii nedoriți. Repelentul este conceput pentru grădini, parcuri, livezi, câmpuri, vii, cabane, campinguri și alte exterioare.

Descoperiți această soluție cea mai eficientă pentru a vă proteja grădina. Tehnologia sonică cu ultrasunete este una dintre cele mai eficiente și complet sigure modalități de a scăpa de animalele nedorite de pe terenul tău.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de respingător pentru șoareci, pentru care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.


Aici vei găsi protectie eficienta impotriva pasarilor: pachetul dublu avantajos al sperietorului de păsări cu care vei economisi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU UN RESPINGĂTOR EFICIENT PENTRU PISICĂ ȘI CÂINE

Căutați o soluție pentru a face față vizitatorilor intruzivi? Pisica unui vecin merge în grădina ta. Sau câinii fac o toaletă din gazonul tău englezesc din fața casei? Vă aducem o soluție care vă va ajuta cu pisici, câini, șoareci, vulpi, veverițe, căprioare și alte animale.

Acest respingător unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

 • Tehnologie ultrasonica cu ultrasunete
 • Transformă-ți grădina într-un câmp de forță care respinge vizitatorii nedoriți
 • Fără echipamente de întreținere alimentate cu energie solară
 • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
 • Cel mai puternic dispozitiv cu o rază lungă de acțiune


respingător unic

CUM FUNCȚIONEAZĂ UN DISTRIBUITOR PENTRU ANIMALE

Această sperietoare unică folosește tehnologia de ultimă oră a semnalului cu frecvență ultrasonică care vă poate proteja grădina în liniște și fără toxicitate. Când este conectat la pământ, repelentul emite un sunet cu frecvență variabilă. Semnalele afectează sistemul nervos al animalelor. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. Animalele preferă să părăsească această zonă.

 

SOLUȚIE ECOLOGICĂ ȘI HUMANA MAXIMĂ

Cunoașteți cel mai ecologic mod de a speria animalele nedorite. De acum nu mai ai nevoie de spray-uri toxice sau alte metode. Pur și simplu puneți această sperietoare în pământ sau agățați-o în locul dorit și urmăriți că ajută la alungarea vizitatorilor din grădina dvs.! Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică, vă poate proteja terenul în liniște și fără toxicitate.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI RESPINGĂTORUL

Dispozitivul este un dispozitiv wireless care nu necesită întreținere, rezistent la schimbările condițiilor meteorologice și la apă. Tot ce trebuie să faci este să-l împingi în pământ în locul dorit sau să-l agăți de un perete, de exemplu, și să-l pornești, ceea ce îl activează automat. Apoi este încărcat folosind un panou solar situat deasupra. Acest lucru oferă protecție 24 de ore pentru grădina dvs.

 
sperietor unic în aer liber

 

UNDE SE AMPLASAZĂ RESPINGĂTORUL

Așezați sperietoarea oriunde în grădină sau în zonele exterioare pe care trebuie să le protejați, de exemplu pe livezi, pajiști, ferme, precum și în timpul călătoriei în tabără, într-o tabără în care există un risc mare de apariție a animalelor.

 

PENTRU ORICE SPECIE DE ANIMALE

Utilizarea acestui repelent solar este extrem de largă. Îl vei folosi în lupta cu pisici, câini, șoareci, șobolani, vulpi, căprioare, păsări și alte animale sălbatice.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui ajutor pentru animale au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Poți fi sigur că repelentul îți va rezista. În plus, repelentul este echipat cu o baterie de calitate, care este alimentată de un panou solar. Acest lucru vă va proteja timp de 24 de ore folosind energie verde.

 

 
solar sperietor în aer liber câine pisică

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Certificat: CE
 • Unghiul senzorului infraroșu: 110 grade
 • Senzor de miscare: da - raza 5-8 m
 • Modul Sleep: după 15 sec.
 • Alimentare: panou solar
 • Banda de tonuri generate: 13,5 kHz - 45,5 kHz
 • Dimensiuni panou solar (lungime / latime / inaltime):
 • Greutate set 7,5 / 11/37 cm: greutate 315 g

* Lăsați repelentul oprit să se încarce la soare timp de 3 zile înainte de prima utilizare.Dacă respingătorul scoate un sunet puternic, este necesar să îl opriți și să îl lăsați să se încarce la soare.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: