Prelata impermeabila de calitate pentru motociclete

Cod: DS28137555
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această velă grozavă pentru o motocicletă, care vă va proteja animalul de companie de ploaie, praf, radiații UV dăunătoare și alte daune.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Materialul este extrem de rezistent, impermeabil dar moale în același timp, astfel incat sa nu iti zgarie motocicleta.

Prelata impermeabila pentru motociclete este proiectată atat pentru exterior cat și pentru interior. Acest instrument este un ajutor esențial pentru fiecare motociclist. Protejați-vă motocicleta de intemperii în lunile de iarnă sau de vară la garaj. Această prelata te va ajuta cu asta.


 

SFATUL NOSTRU 

Încercați ochelarii de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care previn orbirea mașinilor care se apropie, susțin vederea pe timp de noapte și ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor auto datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare.

Vezi și alte gadget-uri pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PROTECȚIA PERFECTĂ A MOTOCICLETEI DVS

Această prelata unică vă protejează perfect motocicleta de daune, apă, noroi, lumina soarelui, praf și alte poluări. Prelata poate fi curățată ușor cu o cârpă umedă.


prelata de motor

 

REZISTENȚĂ MARE A MATERIALELOR

Prelata noastră premium pentru motociclete este proiectată pentru utilizare solicitantă. Datorită țesăturilor speciale durabile, prelata este rezistentă la zgârieturi, rupere, apă, noroi și murdărie. Această țesătură de calitate specială este o garanție a unei durate lungi de viață.

 

PENTRU ORICE MOTOCICLETA

Prelata de pe motocicleta este extrem de ușor de folosit. Datorită dimensiunilor sale mari, este potrivit pentru majoritatea motocicletelor.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost utilizate în producția acestui produs pentru funcționalitate maximă și durata de viață a produsului.


Prelată cu pătură pentru motociclete

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni 205 cm x 125 cm
  • Material moale, nu zgâria vopseaua
  • rezistent la UV (soare)
  • Proiectat pentru utilizare în exterior și în interior
  • Protejează perfect împotriva intemperiilor, a soarelui - razele UV, ploaie, praf etc.
  • Culoare: aluminiu

 

SFATUL NOSTRU 

 

EXTRACTOR UNIC DE LOVITURI

 

extractor de dantură fiabil

 

Cunoașteți extractorul de încredere pentru a îndepărta perfect diverse lovituri de pe mașina dumneavoastrăVeți acoperi perfect urmele de grindină sau loviturile de caroserie. Mașina dvs. va fi ca nouă. Puteți face toate acestea chiar și singur, în mediul casnic.

 

 

AMBALAJ DE FIDEREA ANVELURILOR

 

set practic de ambalaje pentru anvelope

 

Descoperiți o modalitate practică de a depozita și transporta roțile fără poluare și deteriorare. Husele pentru anvelope le vor oferi o protecție perfectă, care, de altfel, va fi apreciată și de interiorul mașinii dumneavoastră în caz de transport.

 

 

ȘERVEȚEL EXCELENT PENTRU REPARAREA ZGÂRIETURILOR DE PE MAȘINĂ

 

servețel special pentru repararea zgârieturilor de pe mașină

 

Încearcă un șervețel special pentru repararea zgârieturilor și mașina ta va fi ca nouă. Vei scăpa de zgârieturi sau de mici deteriorări ale vopselei în cel mai scurt timp. Este o soluție foarte simplă, accesibilă și, mai presus de toate, foarte eficientă.

 

 

BURETI UNICI MICROFIBRĂ PENTRU MAȘINI ȘI MOBILĂ

 

un burete unic din microfibră de spălat auto

 

Faceți cunoștință cu burete unic de curățare auto din microfibră pentru o curățare perfectă, ușoară, rapidă și profesională fără zgârieturi. Mașina ta va fi perfect curată în cel mai scurt timp.

 

 

DISC DE LUSTRUIRE EXCELENT PENTRU BURGHIU - SET DE 12

 

roată de lustruire a burghiului de înaltă calitate

 

Descoperiți un set de 12 piese de discuri de lustruire de înaltă calitate pentru burghie, care vă permite să obțineți o lustruire de înaltă calitate a vopselei într-un timp foarte scurt.

 

 

KIT EXCLUSIV DE REPARARE A FAURILOR

 

set unic pentru repararea farurilor crăpate

 

Încercați foliile autoadezive pentru a vă repara farurile. Aplicația este extrem de simplă și rapidă. Vă va lua mult mai puțin timp decât așteptarea unei întâlniri de service sau înlocuirea întregii lămpi.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: