Prelata impermeabila de calitate pentru motociclete

Cod: DS28137555
69 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această velă grozavă pentru o motocicletă, care vă va proteja animalul de companie de ploaie, praf, radiații UV dăunătoare și alte daune.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Materialul este extrem de rezistent, impermeabil dar moale în același timp, astfel incat sa nu iti zgarie motocicleta.

Prelata impermeabila pentru motociclete este proiectată atat pentru exterior cat și pentru interior. Acest instrument este un ajutor esențial pentru fiecare motociclist. Protejați-vă motocicleta de intemperii în lunile de iarnă sau de vară la garaj. Această prelata te va ajuta cu asta.


 

SFATUL NOSTRU 

Încercați ochelarii de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care previn orbirea mașinilor care se apropie, susțin vederea pe timp de noapte și ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor auto datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare.

Vezi și alte gadget-uri pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PROTECȚIA PERFECTĂ A MOTOCICLETEI DVS

Această prelata unică vă protejează perfect motocicleta de daune, apă, noroi, lumina soarelui, praf și alte poluări. Prelata poate fi curățată ușor cu o cârpă umedă.


prelata de motor

 

REZISTENȚĂ MARE A MATERIALELOR

Prelata noastră premium pentru motociclete este proiectată pentru utilizare solicitantă. Datorită țesăturilor speciale durabile, prelata este rezistentă la zgârieturi, rupere, apă, noroi și murdărie. Această țesătură de calitate specială este o garanție a unei durate lungi de viață.

 

PENTRU ORICE MOTOCICLETA

Prelata de pe motocicleta este extrem de ușor de folosit. Datorită dimensiunilor sale mari, este potrivit pentru majoritatea motocicletelor.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost utilizate în producția acestui produs pentru funcționalitate maximă și durata de viață a produsului.


Prelată cu pătură pentru motociclete

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni 205 cm x 125 cm
  • Material moale, nu zgâria vopseaua
  • rezistent la UV (soare)
  • Proiectat pentru utilizare în exterior și în interior
  • Protejează perfect împotriva intemperiilor, a soarelui - razele UV, ploaie, praf etc.
  • Culoare: aluminiu

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: