Aparatură auditivă profesională

Cod: DS51827253
164 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest aparat auditiv puternic care vă va ajuta să auziți mai bine într-o clipă. Dispozitivul oferă discreție maximă. În ciuda dimensiunilor reduse și a greutății sale, oferă performanțe maxime.

Microfonul încorporat premium asigură un sunet perfect fără distorsiuni și zgomot. Apoi îl amplifică folosind difuzorul încorporat. Puterea acestui dispozitiv este de până la 130 de decibeli. Poate detecta sunete de la o distanță de până la 25 m și le poate amplifica cu peste 60 de decibeli.

Datorită diferitelor atașamente, dispozitivul este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei de diferite vârste. Este universal potrivit atât pentru urechea stângă, cât și pentru urechea dreaptă.

Forma ergonomică asigură o purtare confortabilă pentru o perioadă lungă de timp. Datorită controlului volumului, puteți ajusta aparatul auditiv în funcție de nevoile dvs. Materialele de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție sunt o garanție a funcționalității și performanței.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DISPOZIT AUDITOR UNIC

Pe măsură ce îmbătrânim, crește și auzul. Ascultă de parcă ai fi tânăr. Acest excelent aparat auditiv vă va ajuta în acest sens. Este universal, potrivit pentru toată lumea. Este extrem de confortabil de purtat și vă oferă performanțe excepționale.


Aparat auditiv

PENTRU SUNET PERFECT

Dispozitivul are un microfon încorporat de înaltă calitate care captează cu acuratețe orice sunet și apoi îl amplifică cu un microfon puternic. Puterea maximă este de până la 110 decibeli. În același timp, microfonul suprimă zgomotul pentru un sunet perfect clar.

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Aparatul auditiv vine cu capete din silicon moale de diferite dimensiuni. Datorită acestui lucru, dispozitivul este universal, potrivit atât bărbaților, cât și femeilor, vârstnicilor și tinerilor, cu diverse canale urechi. Este destinat atât pentru urechea stângă, cât și pentru urechea dreaptă.

 

ȚINE PERFECT ȘI NU APĂSĂ CÂND ESTE CARAT

Aparatul auditiv fără fir a fost proiectat cu accent pe ergonomia purtării. Designul ergonomic asigură o purtare confortabilă chiar și în timpul utilizării pe termen lung. Datorită diferitelor atașamente, ți se potrivește confortabil, nu împinge când este purtat și nu cade. Se introduce direct în ureche, deci este potrivit și pentru persoanele cu ochelari.

 aparat de auz

 

PENTRU DISCREȚIE MAXIMĂ

Datorită dimensiunilor sale mici, acest dispozitiv este foarte discret. Formă specială este completată de culoarea corpului pentru discreție maximă. În ciuda dimensiunilor sale mici, acest aparat auditiv vă va oferi performanțe maxime. Datorită dimensiunilor sale mici și greutății reduse, este confortabil de purtat și nu afectează negativ activitățile de zi cu zi.

 

OPERARE SIMPLU

Operarea acestui dispozitiv este extrem de simplă și convenabilă. Folosiți un buton de pe dispozitiv pentru a-l porni, opri și controla volumul. Consumul de energie este minim și bateriile vă vor rezista mult timp.

 

MATERIALE PREMIUM ȘI DURATĂ LUNGĂ

La producerea acestui aparat auditiv au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, care asigură o durată lungă de viață și funcționalitate maximă a produsului. Este potrivit pentru utilizare pe termen lung și regulat.

 aparate auditive practice

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoare: corp
  • Amplificare sunet: 110 dB ± 5 dB
  • Frecventa: 30 Hz ~ 4000 Hz
  • Consum de energie: - ≤ 4 mA
  • Tensiune: 1,5 V
  • Zgomot: ≤ 40 dB
  • Alimentare: baterie
  • Greutate: 0,02 kg

 

SFATUL NOSTRU

APARAT AUDITIV UNIC

aparat auditiv

Faceți cunoștință cu acest aparat auditiv unic care vă va ajuta să auziți mai bine într-o clipă.

 

 

APARATURĂ AUDITIVĂ PUTERNICĂ

aparatură auditivă

Faceți cunoștință cu acest aparat auditiv puternic care vă va ajuta să auziți mai bine într-o clipă.

 

 

DISPOZITIV UNIC DE CURATARE URECHI

curățător de urechi în spirală

Faceți cunoștință cu soluția profesională unică de curățare a urechilor pentru o curățare perfectă, rapidă și confortabilă.

 

 

CURĂȚĂTOR PROFESIONAL PENTRU URECHI - CURĂȚĂTOR ELECTRIC PENTRU URECHI

curățător electric pentru urechi

Faceți cunoștință cu soluția profesională unică de curățare a urechilor pentru o curățare perfectă, rapidă și confortabilă.

 

 

LUMÂNĂRI PENTRU URECHI DE CALITATE 20 BUC

lumânări pentru urechi de calitate

 

Faceți cunoștință cu aceste lumânări grozave pentru urechi pentru o terapie benefică. Lumînările de urechi pot avea un efect benefic asupra durerilor de urechi, durerilor de cap, mâncărimii urechii, șuierături în urechi, oboseală, migrene, tulburări de somn, inflamații ale nasului, gâtului și alte probleme.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: