Lumânări pentru urechi de calitate 20 buc

Cod: DS10841841
108 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu aceste lumânări grozave pentru urechi pentru o terapie benefică. Lumînările de urechi pot avea un efect benefic asupra durerilor de urechi, durerilor de cap, mâncărimii urechii, șuierături în urechi, oboseală, migrene, tulburări de somn, inflamații ale nasului, gâtului și alte probleme.

Setul mare conține până la 20 de lumânări cu un filtru care protejează eficient urechea de efectele secundare ale lumânărilor aprinse. Filtrul previne intrarea ceară în ureche. Lumanarile sunt realizate din ceara de albine 100% naturala in combinatie cu uleiuri esentiale.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet convenabil de 2 ambalări de lumânări  pentru urechi pentru care veți primi LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CUM FUNCȚIONEAZĂ LUMÂNĂRILE PENTRU URECHI ?

Efectul se bazează pe efectul arderii coșului de fum, care eliberează și aspiră murdăria. Când o lumânare arde, aerul încălzit se ridică prin cavitate, trage murdăria, grăsime și creează un vid din ureche. Datorită cerii de albine și uleiurilor esențiale, se creează un efect de ventilație, uleiurile esențiale sunt eliberate de căldură și acționează ca aromaterapie. Acest lucru are ca rezultat activarea sistemului limfatic și metabolismul în zona capului.

Urechea este și ea un organ important, contine punctele active ale tuturor organelor corpului, care este folosită și de acupunctura în îndepărtarea blocurilor fizice și energetice.


lumânări de urechi

 

CÂND SE FOLOSESC LUMÂNĂRILE?

 • nervozitate, hiperactivitate
 • probleme cu somnul
 • cefalee, amețeli, migrenă
 • oboseală
 • rece
 • tulburări circulatorii
 • Pierderea părului
 • ceară în exces
 • tulburări ale urechilor, gâtului și nasului
 • inflamație a nasului, gâtului, amigdalelor sau sinusurilor
 • fluierând în ureche
 • pierderea auzului
 • simtindu-se stresat

 

SIGURANȚĂ MAXIMĂ LA UTILIZARE

Aceste lumânări au fost create cu cel mai mare accent pe siguranța în utilizare datorită tifonului de siguranță, care protejează eficient urechea de efectele secundare ale arderii lumânării. Filtrul elimină ceara de la intrarea în ureche, ceea ce afectează siguranța în timpul utilizării.

 
lumânări pentru curățarea urechilor

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestor dopuri pentru urechi au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și longevității produsului. Lumânările constau 100% din ceară de albine și uleiuri esențiale. Se recomandă efectuarea procedurii de 4-6 ori la intervale de 3 până la 7 zile.

 

CUM SE UTILIZEAZĂ LUMÂNĂRILE PENTRU URECHI ?

 1. Glisați inelul de hârtie furnizat pe lumânare și aprindeți-l. Lumânarea pentru ureche poate fi aprinsă numai dacă este atașat un inel de hârtie !!!
 2. Așezați capul în poziție orizontală și introduceți lumânarea cu capătul care nu arde perpendicular pe ureche. Asigurați-vă că lumânarea este în poziția corectă. Lumânarea trebuie să fie într-o poziție verticală, astfel încât să nu fie înclinată în lateral. Lumânarea pentru ureche este în poziția corectă când se aude trosnetul și foșnetul plăcut al focului.
 3. De îndată ce lumânarea arde la 2/3, care trebuie să fie întotdeauna deasupra inelului de hârtie, îndepărtați-o și stingeți-o. Arderea durează 7-8 minute.

După utilizarea lumânărilor pentru urechi, experiența generală care durează 15-30 de minute va avea un efect foarte pozitiv asupra experienței generale. Dacă suferiți de inflamație purulentă la ureche, infecții fungice la ureche, leziuni ale timpanului, dureri acute de ureche, consultați-vă medicul.

 lumânare de ceară

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • timp de ardere: 15 minute
 • material: ceara de albine 100% naturala + ulei esential
 • dimensiuni (înălțime/lungime/lățime): 24 x 0,5 cm
 • 10 perechi de lumânări

 

SFATUL NOSTRU

APARAT AUDITIV UNIC

aparat auditiv

Faceți cunoștință cu acest aparat auditiv unic care vă va ajuta să auziți mai bine într-o clipă.

 

 

APARATURĂ AUDITIVĂ PUTERNICĂ

aparatură auditivă

Faceți cunoștință cu acest aparat auditiv puternic care vă va ajuta să auziți mai bine într-o clipă.

 

 

DISPOZITIV UNIC DE CURATARE URECHI

curățător de urechi în spirală

Faceți cunoștință cu soluția profesională unică de curățare a urechilor pentru o curățare perfectă, rapidă și confortabilă.

 

 

CURĂȚĂTOR PROFESIONAL PENTRU URECHI - CURĂȚĂTOR ELECTRIC PENTRU URECHI

curățător electric pentru urechi

Faceți cunoștință cu soluția profesională unică de curățare a urechilor pentru o curățare perfectă, rapidă și confortabilă.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: