Curățător de urechi în spirală + 16 accesorii

Cod: DS12153801
Ofertă Recomandare
79 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu soluția profesională unică de curățare a urechilor pentru o curățare perfectă, rapidă și confortabilă. Vă prezentăm o modalitate nouă și mai bună de a vă curăța perfect urechile.

Curățarea cu acest detergent este maxim sigură și confortabilă. Pur și simplu rotiți mânerul, iar vârful elastic cu caneluri în spirală îndepărtează cu ușurință ceara. Un simplu dispozitiv de curățare a urechilor vă va ajuta să vă curățați urechile fără să împingeți și să compactați ceara.

În acest fel, cerumenul nu este împins înăuntru, dimpotrivă, excesul de ceară este îndepărtat și nu se acumulează.

Aparatul de curățat este potrivit pentru întreaga familie. Pachetul contine pana la 16 atasamente, deci poate fi folosit igienic de mai mulți membri ai familiei. Încercați o modalitate inovatoare de a vă curăța urechile pentru cea mai eficientă și mai sigură curățare a urechilor.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DISPOZITIV UNIC DE CURATARE URECHI

Curățarea corectă a urechilor este importantă pentru sănătatea ta. Curățarea necorespunzătoare a urechilor vă poate afecta auzul. Vă aducem acest produs unic de curățare a urechilor pentru o curățare perfectă și sigură a urechilor, rapid, confortabil și în siguranță.


curata-ti urechile

 

DE CE UTILIZAȚI UN PROFESIONAL DE CURĂȚAT URECHI?

Ceară acumulată poate contribui la probleme grave de sănătate. Când grăsimea se acumulează în ureche și începe să se solidifice, formează ceva ca un dop în ureche. Acest lucru poate provoca dureri de cap, respirație șuierătoare, culcare și chiar vă poate afecta auzul.

Deși tampoanele de bumbac sunt utilizate în mod obișnuit pentru a curăța urechile, ele pot deteriora, de fapt, mai degrabă decât să ajute. La curățare, împing cerumul înapoi, ceea ce poate cauza probleme grave.

Acest aparat de curățat urechi funcționează pe principiul spiralei, unde vă poate curăța urechile perfect, rapid, confortabil și mai ales în siguranță.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ  PROFESIONAL CLEANER DE URECHI

Dispozitivul profesional de curățare a urechilor este conceput pentru cea mai eficientă și mai sigură curățare a urechilor. Pur și simplu rotiți mânerul, iar vârful elastic cu caneluri în spirală îndepărtează cu ușurință ceara. Un simplu dispozitiv de curățare a urechilor vă va ajuta să vă curățați urechile fără să împingeți și să compactați ceara.


individual-spiral-cistic-usi

 

PENTRU CURĂȚARE SIGURĂ

În timpul curățării de rutină, ceara este adesea împinsă înapoi în canalul urechii, unde se acumulează și poate provoca complicații. Cu acest detergent, unsoarea nu este împinsă. Dimpotrivă, sistemul trage cerumul spre exterior. Este proiectat pentru o siguranță maximă în utilizare.

 

DESIGN SPECIAL

În producerea unui curatator profesionist s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate impreuna cu o tehnologie speciala de producție pentru functionalitate maxima si calitatea produsului.

 

PENTRU TOATĂ FAMILIA

16 extensii din silicon sunt furnizate împreună cu dispozitivul de curățare urechi. In acest fel, un singur curatenitor poate servi întregii familii.


spirală-curăţare-urechi

 

Specificatiile produsului

  • Ideal pentru călătorii
  • Îndepărtează fără durere apă și dizolvă secrețiile
  • Are varfuri din silicon
  • Sigur
  • Curata foarte eficient
  • Dimensiuni echipament: 12,3 cm x 1,3 cm
  • Dimensiuni varf: 2,8 cm x 1,3 cm

 

Conținutul pachetului

  • dispozitiv de curățare a urechilor
  • 16 extensii din silicon

 

Video ilustrație:


 

SFATUL NOSTRU

APARAT AUDITIV UNIC

aparat auditiv

Faceți cunoștință cu acest aparat auditiv unic care vă va ajuta să auziți mai bine într-o clipă.

 

 

APARATURĂ AUDITIVĂ PUTERNICĂ

aparatură auditivă

Faceți cunoștință cu acest aparat auditiv puternic care vă va ajuta să auziți mai bine într-o clipă.

 

 

CURĂȚĂTOR PROFESIONAL PENTRU URECHI - CURĂȚĂTOR ELECTRIC PENTRU URECHI

curățător electric pentru urechi

Faceți cunoștință cu soluția profesională unică de curățare a urechilor pentru o curățare perfectă, rapidă și confortabilă.

 

 

LUM NĂRI PENTRU URECHI DE CALITATE 20 BUC

lumânări pentru urechi de calitate

 

Faceți cunoștință cu aceste lumânări grozave pentru urechi pentru o terapie benefică. Lumînările de urechi pot avea un efect benefic asupra durerilor de urechi, durerilor de cap, mâncărimii urechii, șuierături în urechi, oboseală, migrene, tulburări de somn, inflamații ale nasului, gâtului și alte probleme.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: