Dozator de medicamente profesional cu alarmă

Cod: DS20508938
62 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Un dozator profesional de medicamente este un dispozitiv practic pentru ca toată lumea să nu uite să ia medicamente sau suplimente de vitamine. O alarmă puternică vă va aminti întotdeauna să vă luați medicamentele. Nu mai trebuie să vă faceți griji că ați uitat să luați medicamentul.

Materialele de cea mai înaltă calitate și designul patentat garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Dozatorul de medicamente este stilat, robust, dar în același timp ușor și compact, astfel încât să îl poți lua cu tine oriunde. Îl poți folosi acasă, pe drum, în mașină la serviciu sau oriunde ai nevoie.

Este foarte confortabil și ușor de lucrat. Medicamentele sunt convenabile și pentru persoanele în vârstă. Organizatorul de medicamente este, de asemenea, un cadou neobișnuit și original pentru femei și bărbați de toate vârstele.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ORGANIZATOR UNIC DE MEDICAMENTE CU ALARMA

Organizatorul electronic pentru tablete este ideal pentru persoanele care au nevoie să ia medicamente la intervale regulate pe parcursul zilei. Un semnal sonor vă va avertiza la ora programată pentru a reaminti utilizatorului să ia medicamentul. Organizatorul este echipat cu două compartimente mari care permit distribuirea clară a medicamentelor. Drept urmare, nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat o doză de medicament în timpul unei călătorii sau a unei ocazii importante.


dozator de medicatie cu alarma

 

ALARMA REGLABILA

Organizatorul are o alarmă puternică care vă va alerta în mod fiabil ori de câte ori trebuie să luați medicamentul. Cronometrul încorporat în organizator are o autonomie de până la 99 de ore, astfel încât puteți programa dispozitivul până la câteva zile!

 

PERFECT PORTABILE

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, acest organizator de medicamente este perfect portabil. O poți lua cu tine oriunde. Produsul este de dimensiuni mici, astfel încât se potrivește cu ușurință într-o geantă de mână sau rucsac. Perfect pentru călătorii și călătorii. Vă va alerta întotdeauna când este timpul să vă luați medicamentele, oriunde v-ați afla.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție patentată au fost folosite în producția acestui organizator pentru funcționalitate maximă și durata de viață a produsului. Designul modern va fi, de asemenea, pe plac.

 

cu alarma dozator de medicamente profesionale

 

MANIPULARE UȘOARĂ

Controlul organizatorului de medicamente este extrem de ușor și poate fi făcut de oricine. Doar introduceți medicamentul, închideți și setați alarma. Apoi pur și simplu opriți-l. Atunci ia-ți medicamentul.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoare albă;
  • Material: plastic;
  • alarma: DA;
  • număr de compartimente: 2;
  • dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 2,5 / 5,5 / 9cm;
  • greutate: 0,05 kg

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: