O sperietoare eficientă de păsări - un model de chircișcă zburătoare

Cod: DS18120264
97 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

Protecție eficientă împotriva păsărilor și rozătoarelor. Chistrișul de plastic (un tip de pasăre șoim) funcționează ca un repeletor pentru porumbei, grauri, sturzi, rândunele și alte păsări. Repelantul pentru păsări și porumbei funcționează pe baza instinctului natural al păsărilor, deoarece chircișca este inamicul lor natural.

Este potrivit pentru balcoane sau fațade ale caselor ca protecție împotriva porumbeilor, precum și pentru grădină, unde păsările vă vor împiedica să vă mănânce recoltele, de ex. din pomi fructiferi.

Aspectul și dimensiunea maxim realiste asigură o eficiență ridicată. Vei avea un balcon sau o grădină complet curată. În plus, este potrivit și ca decor de bun gust.

Aseaza modelul mare de pradator pe balcon, gradina, casa, garaj, gard sau atarna-l pe un copac sau alt loc. Datorita materialelor de cea mai inalta calitate, este indestructibil si rezistent la efectele vremii.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi chilipiruri pachet de 2 sperietoare de păsări - model de chircișcă zburătoare, cu care veți economisi bani.

TRANSPORT GRATUIT

Încercați și pachetul de 5 sperietoare de pasăre cu transport gratuit.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

MODEL DE PRĂDATOR - SPERIĂTORIE DE PĂSĂRI ȘI PORUMBELE

Trebuie să vă protejați culturile din grădină sau din livadă de raidurile diferitelor păsări? Sau porumbeii enervanti iti fac viata in gradina sau pe terasa inconfortabila? Manechinul de chicir în mărime naturală vă va ajuta să alungați păsările mici, cum ar fi porumbeii, pițigorii sau sturzii din grădina dvs. și astfel să vă protejați culturile. 

Este potrivit pentru un balcon sau o casă ca repelent împotriva păsărilor plictisitoare care lasă excremente în urmă. Prezența „prădătorului” descurajează pasărea să se apropie. Această copie realistă este maxim eficientă și eficientă.

 

O sperietoare eficientă de păsări 

 

UNDE SĂ PLASĂ MACHETA PATUT?

Locația ideală a modelului de chestrel este pe marginea clădirii, margini, marginea balcoanelor, garajelor sau pe un copac sau gard. Este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate, care poate rezista la condițiile meteorologice.

 

SFATUL NOSTRU

Pentru un efect mai bun, mută din când în când modelul în alt loc, pentru ca păsările să nu se obișnuiască.

 

ACCESORIU SUSTENT PENTRU GRADINA

Modelul Kestrel este un plus elegant și de bun gust pentru grădina sau curtea ta. Atrage imediat atenția fiecărui vizitator.

 

O sperietoare eficientă de păsări - un model de chircișcă zburătoare 

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Plastic rezistent la schimbările climatice
  • chircișcă în mărime naturală
  • Respinge păsările și rozătoarele
  • Latime: 52 cm

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: