Sperietoare de păsări - model din plastic al unui corb

Cod: DS43567618
65 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Protecție eficientă împotriva păsărilor Corbul de plastic acționează ca un repelent pentru porumbei, grauri, sturzi, rândunele și alte păsări. Sperietoarea păsărilor și porumbeilor funcționează pe baza instinctelor naturale ale păsărilor, deoarece corbul este inamicul lor natural. Este potrivit pentru balcoane ale caselor ca protecție împotriva porumbeilor, precum și pentru grădină, unde împiedică păsările să vă mănânce recolta, de ex. din pomi fructiferi.

Aspectul și dimensiunea realiste maxime asigură o eficiență ridicată. Vei avea un balcon sau o grădină complet curată. În plus, este potrivit și ca decor de bun gust.

Așezați un model de prădător mare pe un balcon, grădină, casă, garaj, gard sau atârnă-l pe un copac sau alt loc. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, este indestructibil și rezistent la intemperii.


 

Aici vei găsi un pachet dublu convenabil de sperietoare de păsări cu care vei economisi.

TRANSPORT GRATUIT

Încearcă și un pachet de 5 sperietoare păsări la care primești transport gratuit.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SPERIETOR DE  PĂSĂRI ȘI PORUMBELE - ÎNDEPĂRTEAZA PRĂDĂTORU

Aveți nevoie să vă protejați cultura din grădină sau livadă de zborul diferitelor păsări? Sau porumbeii enervanti îți fac viața în grădina sau pe terasa inconfortabila? Un manechin de corb în mărime naturală te va ajuta să alungi păsările mici, cum ar fi porumbeii, pițigoi sau sturzii din grădină, protejându-ți astfel recolta. Potrivit pentru balcon sau casă, că repulsiv împotriva păsărilor enervante. Prezența unui „prădător” descurajează pasărea să se apropie. Această copie realistă este maxim eficientă și eficientă.


Corb de plastic

 

UNDE SA PLASEZ CORBUL

Locația ideală pentru corb este pe marginea clădirii, marginea balcoanelor, garajelor, sau între plantații sau pe gazon. Este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate, care poate rezista la condițiile meteorologice.

 

SFATUL NOSTRU

Pentru un efect mai bun din când în când, mutați corbul în alt loc pentru ca păsările să nu se obișnuiască cu el.

 

SUPLIMENT ATRACTIV ÎN GRĂDINA VOASTRĂ

Modelul corb este un accesoriu stilat și de bun gust pentru a-ti face gradina deosebita. Fiecare vizită este imediat atractivă.

  • Include un suport cu un corb
  • Latime: 40 cm
  • Inaltime: 20 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: