PACHET TRIPLU - Sperietoare de păsări - model din plastic al unui corb

Cod: DE99964675
Ofertă Recomandare
148 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 3 bucăți de sperietoare de păsări la un PREȚ BUN

Protecție eficientă împotriva păsărilor Corbul de plastic acționează ca un repelent pentru porumbei, grauri, sturzi, rândunele și alte păsări. Sperietoarea păsărilor și porumbeilor funcționează pe baza instinctelor naturale ale păsărilor, deoarece corbul este inamicul lor natural. Este potrivit pentru balcoane ale caselor ca protecție împotriva porumbeilor, precum și pentru grădină, unde împiedică păsările să vă mănânce recolta, de ex. din pomi fructiferi.

Aspectul și dimensiunea realiste maxime asigură o eficiență ridicată. Vei avea un balcon sau o grădină complet curată. În plus, este potrivit și ca decor de bun gust.

Așezați un model de prădător mare pe un balcon, grădină, casă, garaj, gard sau atârnă-l pe un copac sau alt loc. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, este indestructibil și rezistent la intemperii.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SPERIETOR DE  PĂSĂRI ȘI PORUMBELE - ÎNDEPĂRTEAZA PRĂDĂTORU

Aveți nevoie să vă protejați cultura din grădină sau livadă de zborul diferitelor păsări? Sau porumbeii enervanti îți fac viața în grădina sau pe terasa inconfortabila? Un manechin de corb în mărime naturală te va ajuta să alungi păsările mici, cum ar fi porumbeii, pițigoi sau sturzii din grădină, protejându-ți astfel recolta. Potrivit pentru balcon sau casă, că repulsiv împotriva păsărilor enervante. Prezența unui „prădător” descurajează pasărea să se apropie. Această copie realistă este maxim eficientă și eficientă.


Corb de plastic

 

UNDE SA PLASEZ CORBUL

Locația ideală pentru corb este pe marginea clădirii, marginea balcoanelor, garajelor, sau între plantații sau pe gazon. Este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate, care poate rezista la condițiile meteorologice.

 

SFATUL NOSTRU

Pentru un efect mai bun din când în când, mutați corbul în alt loc pentru ca păsările să nu se obișnuiască cu el.

 

SUPLIMENT ATRACTIV ÎN GRĂDINA VOASTRĂ

Modelul corb este un accesoriu stilat și de bun gust pentru a-ti face gradina deosebita. Fiecare vizită este imediat atractivă.

  • Include un suport cu un corb
  • Latime: 40 cm
  • Inaltime: 20 cm

 

SFATUL NOSTRU

 

RESPINGĂTOR PROFESIONAL CU ULTRASUNETE PENTRU PĂSĂRI CU LUMINĂ ALBASTRĂ

respingator-profesional-cu-ultrasunete-pentru-pasari-cu-lumina-albastra

Faceți cunoștință cu această sperietoare puternică care funcționează ca un respingător perfect pentru porumbei, grauri, sturzi, rândunele și alte păsări. Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnale ultrasonice în gama de sunet cu o frecvență variabilă, respinge păsările în tăcere și netoxice. Se poate dovedi că aceste sunete resping păsările. Sunt inofensive pentru alte animale.

 

 

BENZI REFLECTORIZANTE SPECIALE ÎMPOTRIVA PĂSĂRILOR

benzi-reflectorizante-speciale-impotriva-pasarilor

Încercați benzi reflectorizante speciale împotriva rândunelelor, porumbeilor, vrăbiilor, graurilor și altor păsări și vă veți proteja cu ușurință culturile din grădina dvs.

 

 

SPERIETOARE DE PĂSĂRI SONORE CU IMITAȚIE DE PRĂDĂTOR

sperietoare-de-pasari-sonore-cu-imitatie-de-pradator

O sperietoare sonică de păsări este un instrument minunat pentru cei care trebuie să țină păsările departe de curtea sau grădina lor. Nu mai trebuie să vă uitați la culturile distruse sau la vopseaua murdară de pe mașină.

 

 

PLASA PENTRU PĂSĂRI DE CALITATE – PROTECTOARE

plasa-pentru-pasari-de-calitate-protectoare

Faceți Cunoștință cu aceste plase pentru păsări de înaltă calitate, care acționează ca o barieră mecanică perfectă împotriva porumbeilor, graurilor, sturzilor, rândunelelor și altor păsări.

 

 

TEPI ANTI PĂSĂRI PROFESIONALE

tepi-anti-pasari-profesionale

Faceți cunoștință cu aceste tepi anti păsări de înaltă calitate, care acționează ca o barieră mecanică perfectă împotriva porumbeilor, graurilor, sturzilor, rândunelelor și altor păsări. De asemenea, ajută împotriva jderilor, pisicilor și altor vizitatori nedoriți.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: