Lupa reglabilă pentru ecranul telefonului - lupa mobilă

Cod: DS13840945
135 RON
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această lupă specială pentru ecranul mobil, care vă va ajuta să vizionați videoclipuri, fotografii, să citiți texte și alte activități cu o calitate profesională. Ecranul proiector servește și ca lupă pentru telefonul mobil pentru persoanele în vârstă.

Datorită designului său special, afișează perfect videoclipul cu acuratețe maximă și atenție la detalii. Tehnologia optică cu rezoluție înaltă vă va oferi o mărire de 4-6 ori a ecranului telefonului.

În același timp, imaginea rămâne perfect curată și mai dinamică. Această lupă 3D pentru ecranul telefonului transformă ecranul telefonului într-un afișaj de 12 inchi.

Materialele de cea mai înaltă calitate sunt garanția unei durate lungi de viață a produsului. Puteți desface cu ușurință suportul și îl puteți transporta oriunde.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

LUPA ECRAN UNICĂ - LUPA TELEFON

Îți place să vizionezi videoclipuri pe telefon? Vrei să te bucuri de fiecare detaliu? Încercați această lupă 3D pentru ecranul telefonului, care transformă ecranul telefonului într-un afișaj de 12 inchi în cel mai scurt timp. Bucurați-vă de o imagine perfectă și de confort cu acest suport, care vă va ajuta să vă transformați mobilul într-un mini cinema de acasă.

lupa video pentru telefonul mobil

PENTRU O IMAGINE UNICĂ

Tehnologia optică este concepută pentru a mări instantaneu imaginea de pe telefonul mobil de 4 până la 6 ori. În același timp, ajută la menținerea unei imagini curate și clare. Aparatul este compatibil cu toate tipurile de telefoane.

 

O MAI BUNĂ PROTECȚIE A VEDERII

Datorită măririi perfecte și detaliate a ecranului, puteți viziona sau citi cu mult mai puțină presiune asupra ochilor. Ecranul mărit al telefonului mobil vă permite să vizualizați sau să citiți clar chiar și departe de telefon, ceea ce este convenabil pentru o mai bună protecție a vederii.

 

PERFECT PORTABILE

Proiectorul de mărire pentru mobil este conceput astfel încât să poată fi desfășurat în câteva secunde. Datorită greutății reduse și dimensiunilor compacte, îl puteți transporta oriunde. Tu și familia ta poți folosi mini cinematograf portabil pentru petreceri, camping, călătorii și în timpul liber.


mări imaginea mobilă

 

DESIGN STILAT

Produsul este realizat într-un design elegant și luxos, cu accent pe detalii. Este construit din plastic rezistent. Suportul vă asigură că nu mai trebuie să țineți telefonul mobil în mână, dar puteți viziona filmul confortabil, cu mâinile libere.

 

PE ORICE MOBIL

Lupa pentru ecran este universală și se potrivește oricărui telefon mobil. Ești sigur că ți se va potrivi.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

La producerea acestui produs s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului.


lupa pentru ecran mobil

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Lupă reglabilă pentru ecranul mobil
  • Două variante: cu suport, fără suport
  • Culoare: alb, roșu și negru. Livrăm în funcție de disponibilitatea stocului

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: