Cablu HDMI - USB tip C cu adaptor MHL

Cod: DS27562785
124 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu cablul HDMI-USB tip C cu adaptor MHL . Vă permite să vă conectați telefonul sau tableta la un televizor sau monitor printr-un conector HDMI standard.

Acest cablu oferă o imagine mai bună și mai frumoasă. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție premium sunt o garanție a funcționalității și durabilității produsului.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CABLU HDMI - USB TIP CS CU ADAPTATOR MHL

Doriți să vă conectați smartphone-ul sau tableta la televizor sau monitor? Acesta vă va ajuta cu asta HDMI - Cablu USB tip C cu adaptor MHL, care vă permite să convertiți fișiere de pe dispozitivul dvs. mobil (imagine și sunet) într-un semnal digital pentru dispozitivele cu intrare HDMI (receptoare cu intrare HDMI).

 

  Popis: Kábel HDMI - USB typu C s adaptérom MHL

ÎMBUNĂTĂȚIȚI REZOLUȚIA

Acest cablu vă va ajuta să utilizați la maximum potențialul televizorului dvs. Datorită conexiunii, este posibil să vizionați imaginea la rezoluția maximă de 4K (2160P) , precum și să accesați conținutul telefonului mobil prin intermediul televizorului și să îl controlați cu ajutorul telecomenzii televizorului. În acest fel, vă va permite să vă bucurați pe deplin de calitatea imaginii și a sunetului.

 

STANDARD ÎNALT MHL

Standardul MHL este standardul de interfață audio-video în majoritatea dispozitivelor mobile. Combină caracteristicile conectorilor HDMI și USB C. Vă permite să trimiteți video și audio de pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri, către ecrane, televizoare și alte dispozitive echipate cu un conector HDMI. Drept urmare, imaginea obținută este de înaltă calitate.

 

DIMENSIUNI MICI ȘI GREUTATE MICĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, puteți lua acest convertor cu dvs. oriunde Nu ocupă mult spațiu în utilizare, este ușor de depozitat și transportat.

 

  Popis: jedinecny-konvertor

 

UȘOR DE FOLOSIT

Convertorul este extrem de ușor de utilizat. Pentru o conexiune ușoară oferă o funcție Plug & Play . Pentru a controla dispozitivul, pur și simplu conectați telefonul (portul USB-C) prin adaptorul TV (portul HDMI).

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

La producerea cablului HDMI - USB tip C cu adaptorul MHL s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Sunteți sigur că convertorul va dura.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Conector 1: HDMI 2.0/1.4
 • Conector 2: USB-C 3.1
 • Cablu ecranat (reducerea zgomotului)
 • Izolație durabilă din PVC
 • Adâncimea culorii (până la 48 de biți)
 • Suport de tehnologie 3D
 • Lățime de bandă: până la 10,2 Gbps
 • Rezoluție maximă: 4K (2160P)
 • Lungime cablu: 200 cm
 • Conector 1 (masculin): HDMI tip A (19 pini)
 • Conector 2 (masculin): USB Type-C

*Rețineți că dispozitivul dvs. mobil trebuie să accepte tehnologia MHL!


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: