Convertor Micro USB la HDMI

Cod: DS27562785
119 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest dispozitiv puternic care vă permite să convertiți videoclipuri și sunet de pe majoritatea smartphone-urilor într-un semnal digital pentru dispozitivele HDMI.

Acest adaptor oferă o imagine mai bună și mai frumoasă. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție premium garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ADAPTATOR MICRO USB LA HDMI

Doriți să vă conectați smartphone-ul sau tableta la televizor sau monitor? Acest puternic convertor micro usb - hdmi vă va ajuta în acest sens, ceea ce vă permite să convertiți fișiere de pe dispozitivul mobil (imagine și sunet) într-un semnal digital pentru dispozitivele cu intrare HDMI (receptoare cu intrare HDMI).

 

convertor micro usb - hdmi

 

ÎMBUNĂTĂȚIȚI REZOLUȚIA

Acest convertor vă va ajuta să utilizați întregul potențial al televizorului dvs. Datorită conexiunii, este posibil să vizionați imaginea la rezoluția maximă de 1080p HD, precum și să accesați conținutul telefonului mobil prin intermediul televizorului și să îl controlați cu telecomanda televizorului. Acest lucru vă va permite să vă bucurați pe deplin de calitatea imaginii și a sunetului.

 

STANDARD ÎNALT MHL

Standardul MHL este un standard de interfață audio-video pe majoritatea dispozitivelor mobile. Combină caracteristicile conectorilor HDMI și micro USB. Vă permite să trimiteți video și audio de pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri cu ecran, televizoare și alte dispozitive echipate cu un conector HDMI. Drept urmare, imaginea obținută are o calitate înaltă.

 

DIMENSIUNI MICI ȘI GREUTATE MICĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, puteți lua acest convertor cu dvs. oriunde. Nu ocupă mult spațiu atunci când este utilizat, este ușor de depozitat și transportat.

 

practic micro usb hdmi

 

UȘOR DE FOLOSIT

Convertorul este extrem de ușor de utilizat. Oferă funcția Plug & Play pentru o conexiune ușoară. Conectați-vă dispozitivul mobil la convertor, încărcătorul micro USB la convertor și cablul HDMI la televizor. Adaptorul convertește apoi instantaneu imaginea și sunetul.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Producția convertorului micro USB - HDMI a folosit materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Puteți fi sigur că convertorul vă va rezista.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Compatibil HDCP, Conectori: MHL mascul, HDMI femela, USB micro femela
  • Vă permite să transmiteți un semnal audio - (tehnologie 7.2.0) compatibil cu 3D
  • Odată conectat, telefonul poate fi încărcat prin portul de alimentare suplimentar (microUSB) aflat în adaptor. Este o soluție convenabilă, mai ales în cazul dispozitivelor consumatoare de energie, cum ar fi smartphone-urile.
  • Număr de PIN-uri: 5
  • Culoare neagră

 

CLASE DE SUPORT DE TRANSMISIE HDMI 1.0: HDMI 1.3a, 1.3b, 1.4a + 1.4b Ethernet de mare viteză, HDMI 1.3b 2560x1600p - HDMI 1.3 (și cat2) - HDMI 1, 2 / 1.2a - HDMI 1.1 hd.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: