Reducerea scart la HDMI - convertor

Cod: DS23098443
164 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest dispozitiv puternic care vă permite să convertiți video și audio analogic de la dispozitive mai vechi cu intrare scart într-un semnal digital pentru dispozitive cu HDMI.

În plus, acest adaptor vă va ajuta să creșteți rezoluția și astfel vă va oferi o imagine mai bună și mai frumoasă. Se potrivește cu VCR, DVD playere, PS2 și alte accesorii TV.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție premium sunt o garanție a funcționalității și longevității produsului.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CONVERTOR SCART LA CONVERTOR HDMI

Doriți să utilizați playerul dvs. DVD mai vechi? Ai un PS2 și nu funcționează la noul tău televizor? Acest puternic convertor SCART-HDMI vă va ajuta în acest sens, ceea ce vă permite să convertiți un semnal analogic (imagine și sunet) de la dispozitive mai vechi cu intrare SCART într-un semnal digital pentru dispozitivele cu intrare HDMI (receptoare cu intrare HDMI).

 

 convertor-reducere-scart-la-hdmi

 

ÎMBUNĂȚĂȚI REZOLUȚIA

Acest convertor vă va ajuta să utilizați la maximum potențialul televizorului dvs. Poate schimba rezoluția de la 720p la 1080p. În acest fel, vă va permite să vă bucurați pe deplin de calitatea imaginii și a sunetului.

 

DIMENSIUNI MICI ȘI GREUTATE MICĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, puteți lua acest convertor cu dvs. oriunde. Nu ocupă mult spațiu în utilizare, este ușor de depozitat și transportat.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Convertorul este extrem de ușor de utilizat. Oferă o funcție Plug & Play pentru o conexiune ușoară. Doar conectați cablul Scart de la dispozitiv la convertor și cablul HDMI la televizor. Apoi conectați convertorul la rețea și porniți-l. Transformă instantaneu imaginea și sunetul. Setul include o sursă de alimentare practică, astfel încât este imediat gata de utilizare după conectarea cablurilor și dispozitivelor corespunzătoare.


redukce-scart-na-hdmi

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

În producția convertorului SCART-HDMI s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Sunteți sigur că convertorul va dura.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • alimentare: DC 5V
  • Scop: conversia unui semnal SCART analogic într-un semnal HDMI digital
  • formate TV acceptate: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N
  • Plug & Play: da
  • unidirecțional: SCART la HDMI
  • intrare: SCART
  • ieșire: HDMI
  • putere: 3W
  • rezoluție: 720p, 1080p
  • dimensiuni: 9 / 2,5 / 6 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: