CINCI AMBALAJE - Suport cablu profesional pachet de 50 buc

Cod: DB60674345
GRATUITGRATUIT
suport de cablu profesional
225 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

De asemenea, urăști cablurile mincinoase și atârnate? Doriți să aveți ordine și un sistem în ele? V-ați săturat de cablurile care încă cad la pământ? Aceste suporturi de cablu sunt potrivite pentru tine. Sunt adezivi și le puteți folosi pe orice suprafata. Prinderea este extrem de puternică, iar cablurile se țin perfect.

Datorită designului său universal, le puteți folosi oriunde. În plus, sunt discrete, de bun gust și extrem de funcționale, economisind spațiu și ușor de utilizat. Materialele de cea mai înaltă calitate și producția precisă garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.

Aceste suporturi de cablu vă vor ajuta să vă personalizați locul exact și perfect. Păstrați-vă cablurile ordonate. Aceste mânere vă vor ajuta în acest sens.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SUPORT UNIC DE CABLURI

Un suport de cablu mic și îngrijit vă va ajuta cu cablurile din jurul biroului, televizorului, prelungitorului, dulapurilor de dosare, computerului sau telefonului mobil. De acum înainte, cablurile nu se vor rostogoli aici și mediul tău va fi mult mai frumos, mai curat și mai sigur.

 
suport de cablu

AMBALARE CONVENIDĂ

Acest kit include un pachet convenabil de suporturi de cablu la un preț bun. Ești sigur că va plăti pentru tine. Cu acest kit convenabil vei avea destui suporturi de cablu pentru casa ta.

 

LE VEI FOLOSI ORIUNDE

Datorită utilizării lor universale, aceste suporturi au o gamă extrem de largă de utilizări. Le puteți folosi la birou, mașină, acasă, birou și în alte locuri.

 

PENTRU COMANDA PERFECTĂ

Aceste suporturi de cablu din silicon vă vor ajuta să țineți cablurile pe loc în cel mai scurt timp. Se țin extrem de bine și pot fi folosite pe aproape orice material. Cablurile aranjate arată luxos și precis. Păstrați lucrurile în ordine.

 suport-cablu profesional

PENTRU ORICE CABLU

Suportul de cablu poate fi folosit pentru diverse tipuri de cabluri, cum ar fi cabluri de date, cabluri TV, cabluri HDMI, cabluri USB, cabluri Ethernet, cabluri de rețea, cabluri pentru căști etc. Se pot atașa și pot fi lipite pe diverse suprafețe, precum masa, perete, metal, sticla, podea.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Puteți dezlipi cu ușurință clema de cablu autoadeziv și o puteți lipi oriunde. Vă rugăm să luați un moment pentru a curăța și degresați suprafața înainte de a lipi.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost utilizate în producția de suporturi de cablu din silicon, ceea ce garantează funcționalitatea și durabilitatea produsului.


suport-cablu unic

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • material: silicon
  • continut: 10 bucati
  • dimensiune: 23x23x10 mm
  • culoarea neagră
  • spatele produsului poate fi lipit cu ușurință pe orice suprafață

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: