AMBALARE DUBLĂ - Baterii alcaline AAA puternice - pachet de 8 bucăți

Cod: DA59631297
50 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Vă oferim aceste baterii alcaline puternice, de mare capacitate, pentru funcționalitatea îndelungată a dispozitivelor dumneavoastră. Aceste baterii alcaline cu durată de viață extra lungă se caracterizează printr-un timp de performanță prelungit.

Sunt extrem de sigure pentru dispozitive, deoarece nu vor fi deteriorate și acidul se va scurge din ele ca în cazul bateriilor convenționale.

Aceste baterii alcaline durează de 7 până la 10 ori mai mult decât bateriile convenționale. Autodescărcarea lor este mult mai lentă. Bateriile sunt potrivite pentru toate echipamentele electrice.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet convenabil de 2 baterii reîncărcabile AAA la un preț redus.

Dacă nu aveți încă încărcător de baterie, îl găsiți AICI

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BATERIE ALCALINE PREMIUM

Bateriile alcaline AAA (bateriile micro-creion) sunt printre cele mai utilizate baterii în echipamentele electrice. Vă aducem aceste baterii, care se caracterizează prin calitate înaltă, durată lungă de viață și funcționalitate.

 

VIATA LA NIVEL INALT

Timpul mediu de funcționare al bateriilor alcaline este de șapte până la zece ori mai mare decât cel al celulelor zinc-carbon convenționale. Bateriile au o capacitate de ieșire mai mare și caracteristici de descărcare semnificativ mai bune, în special la descărcări de curent ridicat. În plus, autodescărcarea lor este mult mai lentă decât în ​​cazul bateriilor convenționale. Datorită acestui lucru, ei vă vor servi cu credincioșie mult timp.

 

SIGUR MAXIM

Aceste baterii alcaline pot fi folosite oriunde sunt folosite baterii convenționale. Spre deosebire de dispozitivele convenționale, acestea nu vă deteriorează aparatele, deoarece nu scurg acid că în cazul bateriilor convenționale.

 

CALITATE MAXIMA

La producerea acestor baterii au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție premium, ceea ce garantează funcționalitatea și durata de viață a bateriilor.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: