Radio unic de înaltă calitate 2 buc

Cod: DS48048911
284 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Descoperiți un walkie-talkie unic de înaltă calitate, care include o calitate considerabilă a designului și, în același timp, ușurință în utilizare.

Transmițătorul Baofeng are o rază de acțiune uimitoare, care este de până la 8 km în funcție de teren, o gamă lungă de frecvență de comunicare de 400-470 MHz și îl poți folosi cu 16 canale pentru comunicarea ta în intervalul PMR.

Caracteristicile excelente ale walkie-talkie includ o durată de viață uimitoare a bateriei, care este de până la 12 ore datorită unei baterii Li-ion de înaltă calitate, cu o capacitate de 1200 mAh.

Acest radio unic și în același timp practic este realizat din material ABS de înaltă calitate, cu dimensiuni de 60 x 33 x 115 mm (fără antenă) și are funcții utile precum CTCSS / DCS, lumină LED, alarmă de baterie scăzută, economie de energie. , prompt vocal și programabilitate PC .


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TRANSMITATOR DE CALITATE

Acest radio de înaltă performanță, popular printre amatori, precum și printre utilizatorii profesioniști, este fabricat din material ABS de înaltă calitate, care se caracterizează prin rezistență ridicată la impact, siguranță pentru sănătate și proprietăți excelente de izolare electrică. Transmițătoarele sunt compatibile cu accesoriile standard Kenwood.

 

radio-de-calitate

 

RADIO PENTRU UTILIZARE VERSATILĂ

Radioul incredibil de confortabil cu dimensiuni de 60 x 33 x 115 mm (fără antenă) și greutate de 180 g este ideal pentru utilizare în medii de lucru și private. Veți aprecia calitățile sale atunci când comunicați de la distanță la locul de muncă, de ex. în echipa de securitate. În privat, veți deveni brusc amatori de radio - încercați radiourile în timp ce vă relaxați în natură, drumeții sau ciclism.

 

ACTIVITATE ÎN EXTERIOR – COMUNICARE PRIN TRANSMITĂTOARE

Profită de atractivitatea walkie-talkie-ului și pune-l în mâinile adolescenților tăi în timp ce te plimbi prin țară. Vei reuși ușor și eficient să petreci mai mult timp cu copiii tăi și, de asemenea, la aer curat.

 

CADOU POTRIV – RADIO

Un cadou neobișnuit care cu siguranță va mulțumi pe cei dragi de aproape orice grupă de vârstă. Niciodată nu este prea târziu pentru a experimenta ceva nou!

 

difuzat-unic

 

PROGRAMABILITATE ÎN TOATA BANDA UHF ȘI GAMĂ EXCELENTĂ

Opțiunile radiourilor oferă programabilitate în toată banda UHF, gama de frecvențe UHF 400 - 470 MHz și deci au o capacitate de 16 canale în gama PMR. Încercați gama lor, care este de până la 8 km în funcție de teren. Transmițătoarele sunt compatibile cu antena SMA.

 

CONTROL SIMPLU

Printre principalele avantaje ale radiourilor Baofeng se numără funcționarea lor ușoară. Doar porniți radiourile pe același canal (selectare de până la 16 canale), apăsați butonul și puteți comunica cu partenerul dvs.

 

TIMP DE UTILIZARE EXTREM DE LUNG FĂRĂ ÎNCĂRCARE

Bateriile Li-ion de înaltă calitate cu o capacitate de 1200 mAh în combinație cu modul de economisire a energiei al radioului vor garanta o perioadă extrem de lungă de utilizare fără reîncărcare. Durata de viață a bateriei este uimitoare de peste 12 ore, iar funcția de alarmă vă va anunța la timp dacă bateria este descărcată.

 

CONȚINUTUL PACHETULUI

 • 2 × antenă integrată pentru stație radio
 • 2 × baterie Li-ion de 3,7 V 1200 mAh
 • 2 x încărcător de birou
 • 2 × clemă pentru curea

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Număr de canale: 16 canale presetate în domeniul PMR
 • Tip baterie: baterie Li-ion, 1500 mAh
 • Durata de viață a bateriei: mai mult de 12 ore
 • Tensiune: DC 3,7 V RF
 • Putere de iesire: 5 W
 • Temperatura de lucru: -30°C ~ 60°C
 • Gama de frecvente: 400-470 MHz
 • Funcție: CTCSS / DCS, lumină LED, alarmă de baterie scăzută, economisire energie, prompt vocal, programabil PC
 • Dimensiuni: 60 x 33 x 115 mm (fara antena)
 • Greutate: 180 g
 • Tip antenă: Compatibil cu antena SMA
 • Interval: 1-8 km
 • Material: ABS

 

SFATUL NOSTRU

CEAS UNIC INTELIGENT PENTRU COPII CU GPS

 

ceas inteligent pentru copii de calitate cu GPS

 

Faceți cunoștință cu aceste ceasuri inteligente unice cu localizator GPS, care sunt concepute pentru a crește siguranța copiilor dvs. Ceasul are toate funcțiile necesare, inclusiv apel, butoane SOS, cameră foto, jocuri și multe altele.

 

 

GULER GPS PRACTIC PENTRU C INI ȘI PISICI

 

zgardă GPS fiabilă pentru câini și pisici

 

Faceți cunoștință cu zgarda GPS de încredere pentru câini și pisici și obțineți o imagine de ansamblu perfectă a mișcărilor animalului dumneavoastră de companie cu patru picioare.

 

 

EXCELENT BLUETOOTH KEY FINDER BLUETOOTH

 

detector de chei bluetooth cu localizare

 

Încercați excelentul dispozitiv bluetooth de căutare a cheilor și vă veți găsi cheile cât ai clipi. În plus, vă va ajuta să vă localizați și telefonul mobil sau alte obiecte, cum ar fi rucsacul, valiza, geanta de mână și așa mai departe.

 

 

BRĂȚARĂ DE FITNESS INTELIGENTĂ EXCELENTĂ

 

brățară de fitness inteligentă unică

 

Faceți cunoștință cu populara brățară de fitness inteligentă care vă va îmbunătăți stilul de viață. Aceasta vă va oferi controlul asupra sănătății dumneavoastrăpermițându-vă în același timp să vă bucurați de funcții mai avansate prin conectarea la telefonul mobil.

 

 

ALARMĂ PERSONALĂ FIABILĂ ȘI SIGURĂ

 

alarma personală fiabilă

 

Mini-alarma personală de buzunar este un ajutor de siguranță fiabil pentru persoanele care au nevoie de ajutor imediat. Păstrați-o chiar lângă dvs. în caz de urgențădeoarece se prezintă sub forma unui breloc. Emite un sunet puternic, care poate atrage atenția chiar și de la distanță.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: