Mini proiector puternic

Cod: DS25284935
410 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți acest mini proiector LED unic și complex, cu ajutorul căruia puteți crea un home cinema în confortul casei dvs. Puteți reda videoclipuri și filme în înaltă definiție pe el, puteți deschide prezentări și îl puteți folosi și atunci când studiați sau la serviciu. Acest proiector îți va aduce cele mai amuzante momente acasă, dar și în deplasare.

Are o imagine excelentă, suportă rezoluție și contrast ridicat, astfel încât videoclipurile, filmele și prezentările vor fi perfect detaliate. Proiectorul include un difuzor de înaltă calitate cu control al volumului.

Datorită dimensiunilor sale ideale, greutății reduse și designului modern, este practic pentru transport, iar conectivitatea sa uimitoare vă oferă un număr enorm de posibilități de utilizare: USB, HDMI, intrare căști (Jack 3.5), AV, slot SD, card ( micro), Port DC, CVBS.

Mini Proiectorul LED este eficient din punct de vedere energetic, deoarece puterea sa este de 10-24 W. Îl puteți conecta comod la telefonul mobil, tabletă sau laptopul.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

IDEAL PENTRU DIVERTISMENT ACASĂ

Mini Proiectorul senzațional este un ajutor minunat pentru a crea un confort fermecător acasă și divertisment pentru copii și adulți. Acceptă redarea filmelor la rezoluție completă de până la 1920 x 1080 px, în timp ce rezoluția optică a proiectorului este de 320 x 240 px. Acest mini proiector LED vă permite să configurați un home theater chiar în casa dvs.


mini-proiector-unic

 

UN AJUTOR FLEXIBIL LA MUNCĂ

Aveți nevoie să vă prezentați la serviciu cu prezentarea dvs.? Utilizați propriul dvs. mini proiector LED, care vă va servi oriunde la locul de muncă ca un excelent mini proiector de date. Conectați-vă USB sau prin intrarea HDMI PC-ul și puteți proiecta.

 

PRETĂ PENTRU EDUCAȚIE

Motivați-vă copilul să învețe și acasă! Folosind Mini Proiectorul și conectarea acestuia la un telefon mobil, computer, laptop sau tabletă, redați un videoclip, programe educaționale sau, de exemplu, melodii într-o limbă străină pentru copil. Elevii mai mari își pot exersa prezentarea acasă și pot fi mai bine pregătiți pentru cea de la școală.

 

SIMPLU ȘI MODERN ÎN ACELAȘI TIMP

Mini Proiectorul LED este un dispozitiv unic care oferă posibilități excelente de proiecție video, imagini și alte proiecții. Are un design compact și modern. Este ușor, compact și portabil fără efort. În plus, are un meniu simplu, clar și ușor de utilizat.

Acest tip modern, revoluționar de mini proiector de date se remarcă printr-o gamă largă de intrări: USB, HDMI, intrare pentru căști (Jack 3.5), AV, slot SD, card (micro), DC Port, CVBS. Puterea proiectorului este de 10-24 W, ceea ce îl face eficient din punct de vedere energetic.


mini-proiector

 

POZA DE CALITATE

Imagine de înaltă calitate - rezoluție optică de 320 x 240 pixeli (suporta rezoluții de până la 1920 x 1080 pixeli) și flux luminos de 400-600 lumeni cu un raport de contrast de 800:1, maximizând utilizarea eficienței luminii LED, garantează o experiență perfectă când utilizați mini proiectorul. Durata de viață uimitoare a lampii LED este de peste 30.000 de ore.

În plus, dimensiunea imaginii de 24-60 inchi, formatul de imagine 4:3 și gama de 16,7 milioane de culori sunt cu siguranță elemente captivante. Distanța de proiecție este confortabilă de 0,8-2 m și poate fi mai mare, depinde de focalizarea manuală.

 

RĂCIRE ​​PUTERNICĂ

Ți s-a întâmplat să fii nevoit să-ți încetezi munca din cauza supraîncălzirii unui dispozitiv electric? Asta nu se va întâmpla cu acest proiector Mini LED. Este prevăzut cu un sistem de racire de înaltă calitate care îi asigura performanta continua.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Despachetați mini proiectorul din ambalaj, conectați proiectorul la o sursă electrică, puneți bateriile în telecomandă (2 x AAA - nu sunt incluse în pachet), conectați-l cu un cablu HDMI, de exemplu la un telefon mobil, porniți-l proiectorul și focalizați imaginea. Totul este gata! Puteți începe să proiectați.

 
unic-mini-proiector

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Conectori / intrări: USB, HDMI, intrare pentru căști (Jack 3.5), AV, slot pentru card SD (micro), Port DC, CVBS,
 • Rezoluție de 320 x 240 pixeli (optică), acceptă rezoluții de până la 1920 x 1080 pixeli.
 • Flux luminos: 400-600 lumeni cu un raport de contrast de 800:1, maximizează utilizarea eficienței luminii LED.
 • Dimensiunea imaginii 24-60 inchi, raport de aspect 4:3, 16,7 milioane de culori
 • Difuzor cu control al volumului.
 • Formate acceptate:
  • Format video: MPEG 1/2/4, H.264, RM, RMVB, MOV, MJPEG, VC1, DIVX, FLV, MP4
  • Formate de imagine: BMP, PNG, JPG
  • Formate audio: WMA, MP3
 • Dimensiuni: 12,50 x 8,50 x 4,50 cm
 • Greutate: 0,245 kg
 • Parametri de performanță:
  • Distanța de proiecție: 0,8 - 2 m (poate fi mai mare, în funcție de focalizare - focalizare manuală).
  • Consum de energie: 10-24 W.
  • card TF max. capacitate extinsă: 16 GB (nu este inclus în livrare).
  • Baterii telecomenzii: 2 x baterii AAA (nu sunt incluse).
 • culoare: galben-alb
 • Inclus în pachet:
  • Mini proiector LED YG300.
  • Alimentare electrică.
  • Telecomandă.
  • Cablu audio.

 

SFATUL NOSTRU

 

OCHELARI DE SOARE ORIGINALI CU APARAT FOTO

 

ochelari de soare speciali cu cameră foto

 

Încercați ochelarii de soare speciali cu un aparat foto și nu veți pierde nicio experiență minunată de drumeție, sport sau plimbare ocazionalăÎnregistrați ușor, comod și rapid videoclipuri și faceți fotografii direct prin intermediul acestor ochelari de soare cu cameră.

 

  

OCHElARI SPECIAȚI CU CĂSTI BLUETOOTH

 

ochelari originali cu căști cu căști Bluetooth

 

Obțineți ochelari originali cu căști cu căști bluetooth, care vă vor permite acces ușor la muzica preferată și la apelurile hands-free. Cu microfonul încorporat, puteți efectua cu ușurință apeluri telefonice fără a fi nevoie să țineți telefonul în mână.

 

 

MAȘINA DE TRADUCERE PROFESIONALĂ INTELIGENTĂ

 

mașină profesională de traducere inteligentă

 

Obțineți o mașină inteligentă de traducere profesională care vă permite să traduceți rapid și precis în mai mult de 25 de limbiAcest aparat universal nu este destinat doar traducerii conversațiilor, ci și pentru a asculta muzică și a primi apeluri.

 

 

UNIC FĂRĂ FIR CĂȘTI

 

căști intraauriculare wireless unice

 

Faceți cunoștință cu aceste căști fără fir premium cu o cutie de încărcare care vă oferă cea mai modernă tehnologie pentru o experiență muzicală uimitoare. Combină bucuria muzicii și sunetul perfect oriunde și oricând.

 

  

MINI RECORDER VOCE UTIL CU CĂȚI

 

recorder digital unic MINI cu căști

 

Faceți cunoștință cu cel mai mic reportofon digital portabil de pe piață. Nu veți mai pierde părți importante ale conversațiilor sau informații din întâlnirile de lucru. Acesta va deveni partenerul tău fidel în timpul prelegerilor și te va scuti de povara de a lua notițe.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: