Lampă Moon pentru telecomandă

Cod: DS22799749
134 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Imaginați-vă că luna plutește din cer și vine la tine acasă. Acum poți avea toată frumusețea și misterul lunii pentru tine.

Lampa LED cu lună pornește automat folosind senzorul de lumină sau manual folosind telecomanda. După aceea, vă puteți bucura de minunatul teatru lunar. Lampa afișează cu fidelitate fazele individuale ale lunii, pe care le poți controla și tu.

Această lampă exclusivă cu lună creează o atmosferă unică. Aspectul luminii imită perfect adevărata față a lunii cu tot caracterul ei fermecător.

O replică perfectă a lunii adevărate

  • Lampa pornește automat sau manual
  • Setare prin telecomandă
  • Afișare realistă a până la 12 faze ale lunii
  • Asamblare simplă

 
 

SFATUL NOSTRU: Încearcă și proiectorul pentru cer nocturn.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Când observați luna, nu mai trebuie să vă faceți griji că se va ascunde în spatele norilor. Acum vă puteți bucura să vă uitați la lună oricând doriți. Iată luna ta privată pe perete cu telecomandă.

Senzorul de lumină încorporat îți luminează automat luna după întuneric, pentru a-i putea admira frumusețea.

 

lampă-lună

 

TEHNOLOGIE 3D INTELIGENTĂ

Creată folosind cea mai recentă tehnologie de imprimare 3D, Luna este ca o lună realistă de neegalat. În plus, puteți folosi telecomanda pentru a controla luna.

 

O LUNĂ ÎN PALMA MÂINII TALE

Doar atârnă luna de perete sau tavan și folosește telecomanda pentru a o controla. Puteți observa astfel toate fazele lunii și vă puteți bucura de o seară frumoasă în familie sau de momente romantice în cuplu. Această lampă lunară afișează în mod realist toate cele 12 faze ale lunii.

 

lampa-luna-pentru-telecomanda

 

AVEȚI PROBLEME SĂ ADORMI? LAMPA LUNII VĂ VA AJUTA

Lampa cu lună este o modalitate minunată de a vă bucura să urmăriți luna. Vizionarea fazelor individuale ale lunii te va relaxa perfect. Vei adormi mai ușor și somnul tău va fi mai bun și de mai bună calitate.

 

PERFECȚIA LUNII

Lună plină, lună nouă, descreștere sau în creștere - lampa copia perfect luna reală și toate fazele ei. Vă veți putea bucura de a privi luna oricând doriți. Această lampă va adăuga o atmosferă liniștitoare tuturor locurilor tale preferate.

 

lampă cu lună

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: