Proiector pentru cer de noapte

Cod: DS57430157
Ofertă Recomandare
70 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Te vei indragosti de proiectorul rigid de cer nocturn si nu vei mai dori niciodata o alta lampa. Culori frumoase, design uimitor, totul într-un mic plus pentru intimitatea partenerului tău.

Proiectorul pentru cer nocturn are multe funcții automate foarte bune care pot fi combinate și, de asemenea, utilizate la momentul potrivit. De exemplu, alternează trei culori și anume verde, roșu și albastru. Imaginează-ți doar tu și iubita sau soția ta singuri acasă, când vrei să induci momente plăcute aici.

Desigur, nu o ai doar în dormitor, ci o poți pune și în baie, cam peste tot, nu există limite pentru imaginația ta. Este un cadou ideal, va fi apreciat mai ales de jumatatea ta draga, dar și copiii vor fi incantati de acest cadou.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Copilul tău visează să devină astronaut într-o zi? Fă din el o priveliște spectaculoasă în fiecare seară. Cu acest proiector de cer nocturn, universul va fi proiectat pe pereții din jurul lui. Și asta este o adevărată experiență! Un cadou ideal pentru cei mici.

 

Dimensiuni: diametru baza 11 x 12 cm Greutate 195 g, alimentat de 3 baterii de creion, alternand 3 culori: verde, albastru și roșu. LED-ul galben poate fi de asemenea aprins. Poate fi conectat și la rețea.

 

Culoarea: albastra

Diametru: 12 cm 

Inaltime: 12 cm

Specificații tehnice: Alimentare: 3x baterii AA (nu sunt incluse) sau adaptor de 4,5 V (nu este inclus) Greutate: 200 g

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: