AMBALARE DUBLA - Lampă electrică de sare puternică

Cod: DA10840591
230 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această lampă grozavă de sare pentru a îmbunătăți calitatea mediului și confortul fizic. Lămpile cu sare sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra corpului uman.

Deoarece pot crea o atmosferă plăcută de relaxare, pot ajuta cu insomnia la reducerea stresului și a nervozității. Au un efect pozitiv asupra tractului respirator, a sistemului circulator și a imunității generale a organismului. Este potrivit și pentru răceli, alergii, probleme ale pielii, pentru a îmbunătăți imunitatea și alte probleme.

Bucurați-vă de o terapie unică de relaxare și faceți ceva pentru sănătatea dumneavoastră. Această metodă 100% naturală este o modalitate blândă și în același timp eficientă de a avea un aer mai sănătos și mai curat, care contribuie pozitiv la curățarea organismului, ameliorarea și în același timp prevenirea diferitelor boli.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

LAMPĂ ELECTRICĂ UNICĂ DE SARE

Lămpile cu sare sunt populare pentru designul lor unic și proprietățile terapeutice excelente. Becul încorporat incalzeste mineralul și activează hidratarea, îmbunătățind și accelerând astfel procesul de curatare a aerului. Mineralull, care servește și ca nuanță, face lumina mai moale și mai moale, astfel încât să puteți privi direct în sursa ei fără a vă deteriora vederea.


lampă electrică personalizată

 

VOI UTILIZA ACEASTA LAMPA DE SARE

 • boli respiratorii și astm,
 • raceala sau gripa,
 • boli de piele, cum ar fi eczeme atipice și psoriazis,
 • îmbunătățirea imunității,
 • relaxare musculara,
 • sprijinirea sistemului nervos și circulator,
 • în depresie, pentru a ameliora stresul și tensiunea
 • ameliorează cursul menopauzei.

 

LĂMPILE DE SARE AU FOST FOLOSITE PENTRU VÂRSTE

De sute de ani, oamenii au tăiat bucăți mari de cristale de sare din care fac lămpi de sare. Până în ziua de azi, ele sunt folosite nu numai din cauza esteticii lor, ci și din cauza efectelor lor asupra sănătății. Descoperiți puterea lamelor sărate cu această lampă de înaltă calitate și accesibilă.

 

CUM  FUNCȚIONEAZĂ LAMPA DE SARE?

După încălzire, ionii încărcați negativ sunt eliberați din cristalele mari de sare, care ajută la curățarea aerului, împrospătarea, dezinfectarea și în același timp pot învălui particulele de alergen și praf. Acest lucru îl va aduce la pământ și nu vei mai respira. În același timp, în aer sunt eliberate și alte substanțe benefice. Dimpotrivă, de exemplu, televiziunea, computerele și alte dispozitive electronice emit în aer ioni pozitivi, care sunt dăunători sănătății. Cu această lampă de sare puteți elimina ionii negativi și puteți crea un mediu mai sănătos.


lampă electrică decorativă

 

CUM SE UTILIZA LAMPA DE SARE?

Porniți lampa de sare. Dacă lampa de sare se încălzește, va începe să funcționeze. Utilizați la nevoie sau de mai multe ori pe săptămână. Curățați-l cu o cârpă umedă și lăsați-l să se usuce bine. Nu spălați sub apă, sarea se poate dizolva. Lampa cu sare poate funcționa continuu deoarece procesul de ionizare este lent.

 

PENTRU AER MAI SĂNĂTOS

Pe măsură ce televizoarele, computerele, cuptoarele cu microunde și alte aparate electrice au început să apară în gospodării, ionii pozitivi, care sunt dăunători sănătății noastre, au început să se concentreze semnificativ în gospodării. În plus, aerul mai poluat este semnificativ mai rău decât era acum zeci de ani. Concentrațiile mari de alergeni în aer nu ajută nici la sănătate. Opriți smogul electric și aerul poluat cu această lampă unică de sare. Cunoașteți soluția naturală și ecologică.

 

SOLUȚIE ECOLOGICĂ

Natura ne oferă o soluție ecologică și naturală pentru purificarea aerului. Este sare. Sarea are o serie de proprietăți unice care vă pot ajuta cu o calitate mai bună a aerului.


lampă electrică frumoasă

 

UNDE SĂ AȘEZĂ LAMPA DE SARE

Puteți avea o lampă de sare oriunde în casă. Dar sarea gemă este sensibilă la umiditate. Țineți departe de umiditate, cum ar fi o fântână sau un acvariu. Dacă, în ciuda tuturor măsurilor de precauție, lampa se udă, lăsați-o să se usuce în mod natural înainte de utilizare.

 

ȘI CA SUPLIMENT UNIC DE DESIGN

Aceste lămpi de sare arată uimitor. Se potrivesc ca un accesoriu de design unic pentru orice cameră. Sunt potrivite și pentru birouri, camere pentru copii și dormitoare. Pe lângă proprietățile terapeutice, mulțumesc cu estetică și neobișnuința lor.

 

UNIC SI ORIGINAL

Lămpile cu sare sunt blocuri de cristale de sare care s-au format cu milioane de ani în urmă. Sunt exploatate adânc în subteran și în majoritatea cazurilor sunt prelucrate manual. Fiecare lampă de sare este originală. Fiecare cristal are o formă diferită și originală, structură internă, precum și o nuanță de culoare.


lampă electrică confortabilă

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • intrare: 220V
 • culoare portocalie
 • putere: max 1,5 W
 • lungime cablu: 1,5 m
 • dimensiuni: 15/15 / 25cm
 • greutate: 3 - 5 kg

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: