Covoraș de yoga - jogamama cu demonstrații de poziții

Cod: DS14941292
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest jogamama unic, care este conceput pentru exerciții perfecte, confortabile și sigure, pentru stabilitate și confort perfecte.

Designul special anti-alunecare asigură un exercițiu maxim în siguranță. Vizualizarea diferitelor poziții vă va permite să vă faceți antrenamentul divers și eficient.

Dimensiunile ideale vă permit să exersați toate exercițiile posibile. Datorită acestui covoraș, antrenamentul tău va fi confortabil și în siguranță.

Fie ca te antrenezi acasă, în sală de sport, pe podea, covoare, acest covoras te va garanta ca nu vei aluneca și te va ține perfect în orice situație.

Este universal, extrem de puternic și potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Asigurați acest covor de yoga unic și îmbunătățiți-vă antrenamentul.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet de doua luni de plasturi de slăbit pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

RECOMANDĂM - dacă suferiți de celulită sau doriți să slăbiți din coapse sau fund, aici veți găsi plasturi speciali pentru celulită și slăbire.

Încearcă, de asemenea, jambiere de slăbit sau o centură de slăbire pentru a te ajută să slăbești în abdomen.

Pentru o pierdere eficientă în greutate, încercați un disc rotativ - Rotana sau expander de întărire.

Dacă suferi de celulita soluția este un aparat special de masaj.

Lenjeria intimă unică poate ajuta, de asemenea.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

COVORAȘ DE YOGA ANTIALUNECARE UNICĂ

Ți-ar plăcea să te antrenezi, dar nu vrei să petreci timp în centrele de fitness aglomerate și nu știi cum să o faci acasă? Pe lângă faptul că servește drept un excelent covoraș anti-alunecare, acest covoraș de yoga este suprimat de cele mai cunoscute 28 de poziții pe care le poți inspira în timpul antrenamentului. În plus, este, de asemenea, ideal de moale și oferă o stabilitate suficientă. Așa că întinde-l pe podea și poți începe să-ți exersezi corpul și să-ți relaxezi mintea.


saltea cu procese

 

DE CE CUMPĂRĂ ACEST COVOR DE YOGA SPECIAL

Acest covor de yoga unic este conceput pentru a face exercițiile extrem de confortabile, eficiente și sigure. Îți va oferi confort, stabilitate mai bună și exerciții mai eficiente.

 

GROSIME OPTIMĂ

Protejați-vă genunchii și articulațiile fără a vă compromite stabilitatea. Datorită construcției de 6 mm grosime, te vei simți mai confortabil pe covor decât oricând!

 

DESIGN SPECIAL ANTIALUNECARE

Pad are un design special anti-alunecare pe ambele părți. Nu aluneca pe podea, în sală de sport, pe covor și alte suprafețe. În acest fel, exercițiul tău va fi cât mai sigur posibil. În plus, este ușor de curățat.

 

saltea practică pentru joga

 

EXEMPLE DE POZIȚIONARE PENTRU UN EXERCIȚIU MAI UȘOR

Pe covoraș au fost folosite 28 de poziții de antrenament pentru fiecare parte a corpului. Lista de exerciții vă va permite să vă amintiți antrenamentul și să nu vă gândiți la un set de exerciții.

Covorașul poate fi folosit culcat și în genunchi. De exemplu, este posibil să stai ferm pe cot - covorașul de yoga nu se deformează sub presiune. Este universal, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

DESIGN UNIC ȘI MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

La producerea acestui tampon au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, sau este o garanție a funcționalității și longevității produsului. Este extrem de rezistenta, ceea ce asigura durabilitate maxima.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Saltea de yoga
  • Dimensiuni: 173 x 61 x 0,3 cm
  • Material: PVC

 

SFATUL NOSTRU

 

ROATA DE EXERCITII

 

roata de exercitii

 

Cunoașteți roata puternică de întărire pentru antrenamentul perfect al abdomenului, spatelui, brațelor și picioarelor. Roată este fabricată din plastic întărit de înaltă calitate, astfel încât poate rezista la o greutate mare. Este conceput pentru bărbați și femei de toate vârstele.

 

 

PLATFORMĂ DE VIBRAȚII DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE ȘI ÎNTĂRIRE

 

platformă de vibrații de înaltă performanță pentru pierderea în greutate și întărire

 

Utilizați platforma revoluționară de vibrații pentru a vă întări și a vă antrena în mod activ mușchii, pentru a întări toate părțile corpului și pentru a vă reduce greutatea datorită eficienței propriului exercițiu.

 

 

COVORAȘ DE ECHILIBRU SENZAȚIONAL - MINGE BOSU

 

covoraș de echilibru senzațional - minge Bosu

Mingea bosu - covorașul senzațional de echilibru este cel mai bun ajutor de antrenament pentru a vă ajuta să obțineți echilibru, să vă modelați silueta uimitoare și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră generală pe termen lung.

 

 

UIMITOR REGLABIL TWIST SWING STEPPER CU FR NGHII

 

reglabil Twist Swing stepper cu frânghii

 

Faceți cunoștință cu unicul stepper Twist Swing cu frânghii care vă vor întări mușchii și vă vor îmbunătăți forma generală. Acum puteți avea echipamente moderne de exerciții potrivite pentru săli de sport chiar acasă.

 

 

EXCELENT BAR PILATES

 

bar de pilates

 

Obțineți fizicul perfect rapid și ușor cu bara excelentă de pilates pentru antrenament cu greutăți. Descoperiți ajutorul ideal pentru exerciții fizice pentru sala de gimnastică de acasă. Obțineți un antrenament uimitor al întregului corp în câteva minute cu ajutorul unui singur dispozitiv.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: