Covoraș de yoga - jogamama cu demonstrații de poziții

Cod: DS14941292
145 RON –27 % 105 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest jogamama unic, care este conceput pentru exerciții perfecte, confortabile și sigure, pentru stabilitate și confort perfecte.

Designul special anti-alunecare asigură un exercițiu maxim în siguranță. Vizualizarea diferitelor poziții vă va permite să vă faceți antrenamentul divers și eficient.

Dimensiunile ideale vă permit să exersați toate exercițiile posibile. Datorită acestui covoraș, antrenamentul tău va fi confortabil și în siguranță.

Fie ca te antrenezi acasă, în sală de sport, pe podea, covoare, acest covoras te va garanta ca nu vei aluneca și te va ține perfect în orice situație.

Este universal, extrem de puternic și potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Asigurați acest covor de yoga unic și îmbunătățiți-vă antrenamentul.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet de doua luni de plasturi de slăbit pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

RECOMANDĂM - dacă suferiți de celulită sau doriți să slăbiți din coapse sau fund, aici veți găsi plasturi speciali pentru celulită și slăbire.

Încearcă, de asemenea, jambiere de slăbit sau o centură de slăbire pentru a te ajută să slăbești în abdomen.

Pentru o pierdere eficientă în greutate, încercați un disc rotativ - Rotana sau expander de întărire.

Dacă suferi de celulita soluția este un aparat special de masaj.

Lenjeria intimă unică poate ajuta, de asemenea.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

COVORAȘ DE YOGA ANTIALUNECARE UNICĂ

Ți-ar plăcea să te antrenezi, dar nu vrei să petreci timp în centrele de fitness aglomerate și nu știi cum să o faci acasă? Pe lângă faptul că servește drept un excelent covoraș anti-alunecare, acest covoraș de yoga este suprimat de cele mai cunoscute 28 de poziții pe care le poți inspira în timpul antrenamentului. În plus, este, de asemenea, ideal de moale și oferă o stabilitate suficientă. Așa că întinde-l pe podea și poți începe să-ți exersezi corpul și să-ți relaxezi mintea.


saltea cu procese

DE CE CUMPĂRĂ ACEST COVOR DE YOGA SPECIAL

Acest covor de yoga unic este conceput pentru a face exercițiile extrem de confortabile, eficiente și sigure. Îți va oferi confort, stabilitate mai bună și exerciții mai eficiente.

 

GROSIME OPTIMĂ

Protejați-vă genunchii și articulațiile fără a vă compromite stabilitatea. Datorită construcției de 6 mm grosime, te vei simți mai confortabil pe covor decât oricând!

 

DESIGN SPECIAL ANTIALUNECARE

Pad are un design special anti-alunecare pe ambele părți. Nu aluneca pe podea, în sală de sport, pe covor și alte suprafețe. În acest fel, exercițiul tău va fi cât mai sigur posibil. În plus, este ușor de curățat.

 

saltea practică pentru joga

 

EXEMPLE DE POZIȚIONARE PENTRU UN EXERCIȚIU MAI UȘOR

Pe covoraș au fost folosite 28 de poziții de antrenament pentru fiecare parte a corpului. Lista de exerciții vă va permite să vă amintiți antrenamentul și să nu vă gândiți la un set de exerciții.

Covorașul poate fi folosit culcat și în genunchi. De exemplu, este posibil să stai ferm pe cot - covorașul de yoga nu se deformează sub presiune. Este universal, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

DESIGN UNIC ȘI MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

La producerea acestui tampon au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, sau este o garanție a funcționalității și longevității produsului. Este extrem de rezistenta, ceea ce asigura durabilitate maxima.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Saltea de yoga
  • Dimensiuni: 173 x 61 x 0,3 cm
  • Material: PVC

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: