Platformă de vibrații de înaltă performanță pentru pierderea în greutate și întărire

Cod: DS21008736
655 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Utilizați platforma revoluționară de vibrații pentru a vă întări și a vă antrena în mod activ mușchii, pentru a întări toate părțile corpului și pentru a vă reduce greutatea datorită eficienței propriului exercițiu.

15 minute de 2-3 ori pe săptămână sunt suficiente și vei afla singur cum dispar caloriile în exces, masa musculară devine mai puternică și starea ta generală crește. Platforma vibrantă pentru pierderea în greutate și întărirea mușchilor împreună cu 2 expansoare vă vor permite să vă atingeți obiectivul și să obțineți silueta ideală.

Această platformă vibrantă unică stimulează sistemul neuromuscular folosind vibrații la o anumită frecvență. Trebuie doar să stai pe el, să te sprijini pe el sau să pui o anumită parte a corpului tău pe platformă și să simți singur puterea vibrațiilor.

O platformă de vibrații de înaltă calitate - antrenorul de vibrații aduce multe alte beneficii, cum ar fi o mai bună circulație a sângelui, mai multă energie, relaxare musculară sau accelerare a metabolismului. De asemenea, ajută la scăderea celulitei și nu pune o presiune excesivă asupra articulațiilor, tendoanelor și oaselor în timpul exercițiilor fizice.

Placa unică de vibrații este sigură datorită suprafeței sale și vă puteți antrena fără probleme. Afișajul cu iluminare din spate de pe platformă vă permite să vă verificați antrenamentul și toate acestea în timp ce ascultați muzica preferată direct printr-o funcție specială din platforma vibrantă.

Operarea foarte simplă, depozitarea și multifuncționalitatea fac din această platformă de vibrații pentru exerciții cel mai eficient ajutor pentru exerciții la domiciliu. Exercițiul pe o platformă vibrantă este foarte simplu, eficient și eficient.


 

LIVRARE GRATUITĂ - cu achiziționarea unui pachet de doua luni de plasturi de slăbit

SFATUL NOSTRU: De asemenea, vă recomandăm Body Slimmer unicul masaj anticelulitic și pentru fermitatea pielii.

O centură de slăbit, care este concepută pentru a pierde în greutate în zona abdominală, poate ajuta, de asemenea.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PLATFORMĂ VIBRANTE - IDEALĂ PENTRU ÎNTĂRIREA MUȘCHILOR ȘI SĂ PIERDEȚI ÎN GREUTATE

Vrei sa-ti construiesti muschi puternici și în același timp sa iti reducă greutatea fără prea mult exercițiu? Platforma revoluționară de vibrații este soluția ideală, deoarece în timpul antrenamentului, angajează mult mai mulți mușchi în muncă datorită vibrațiilor și, prin urmare, este mult mai eficientă.

Această platformă vibrantă unică este, de asemenea, o soluție ideală pentru persoanele care se luptă cu reumatism sau osteoporoză. Exercițiile pe platformă vă întăresc tendoanele și ligamentele, iar vibrațiile blânde afectează densitatea osoasă.

 • Conceput pentru jucători începători și avansați
 • Capacitatea de încărcare a platformei vibrante: până la 120 kg
 • Greutate redusă și depozitare a produsului

 
platou-pentru-pierderea-în-greutate

 

EXERCIȚIUL TĂU VA FI MAI EFICIENT

Placă vibrantă pentru exerciții, slăbire și întărire angajează mult mai mulți mușchi în timpul exercițiului (până la 90%) decât în ​​timpul antrenamentului tradițional (40-50%) și, prin urmare, este mult mai eficientă. În același timp, în timpul exercițiilor, dublează sarcina asupra mușchilor tăi datorită vibrațiilor. Se vor putea observa efectele după doar 6 sesiuni de antrenament cu o frecvență de 2-3 ori pe săptămână.

 

UTILIZAȚI EXPANDERE

Expansoarele de calitate sunt excelente pentru a vă întări brațele, pieptul sau spatele. Acestea vor aduce antrenamentului tău o implicare și mai mare a mușchilor și o încălzire mai rapidă a corpului tău. Expansoarele sunt atașate la antrenorul de vibrații cu carabiniere, astfel încât să le puteți atașa și îndepărta cu ușurință.


platforma-vibratoare-pentru-exercitiu

 

3 NIVELURI DE INTENSITATE

 • Stând în mijlocul platformei - intensitatea mersului
 • Stați cu picioarele ușor încrucișate - intensitatea alergării
 • Poziție cu picioarele încrucișate - intensitatea sprintului

 

VĂ VA ELIMINA DUREREA

Te lupți și cu durerile de spate neplăcute de zi cu zi? De multe ori singura problemă o reprezintă mușchii slăbiți ai coloanei vertebrale. Dacă acest lucru este valabil și pentru tine, există o soluție. Începeți cu cele mai simple opțiuni.

 • Stați în centrul platformei vibrante și lăsați vibrațiile să funcționeze.
 • Dacă trebuie să-ți redai puterea picioarelor, stai confortabil pe un scaun, așează-ți picioarele pe platforma de vibrații și într-o clipă vei simți puterea vibrațiilor în sine.
 • Desigur, în momentul în care te simți mai bine, te va motiva către obiective progresiv mai înalte.
 • Amintiți-vă, faceți exerciții cu atenție, ținând cont de complicațiile actuale de sănătate
 • Aparatul nu poate fi folosit de gravide, persoane care suferă de epilepsie, discopatie, pietre la rinichi, migrene, boli cardiace și coronariene, diabet, precum și persoane predispuse la inflamația acută a articulațiilor.

 

EXERCIȚIUL PE PLATFORMA DE VIBRAȚII ESTE SIMPLU

(220 - 240 V) Unele părți ale mușchilor pot fi exercitate și prin plasarea lor pe platforma vibrantă - de exemplu, brațele.

Desigur, nu uitați de încălzire – de exemplu, alegeți o intensitate mai mică la început și puteți crește treptat sarcina după cum este necesar folosind telecomanda. Vă puteți verifica comod antrenamentul pe afișaj, unde puteți vedea programul de antrenament, distanța, timpul și viteza.


platforma vibranta

 

TIPURI DE UTILIZARE POSIBILĂ:

Porniți platforma vibrantă:

 • Stați pe platforma vibrantă, luați expansoarele în mâini și întindeți-vă brațele
 • Așezați-vă pe o platformă de exerciții vibrantă și practicați exerciții adecvate așezat
 • Așezați-vă în fața antrenorului cu vibrații, puneți tălpile picioarelor pe el, sprijiniți-vă pe spate cu mâinile pe pământ, ridicați fundul.
 • Rezemați-vă pe placa de exerciții vibrantă cu brațele întinse, picioarele - degetele de la picioare pe pământ - ca în flotări - mențineți corpul întins și drept

 

EXERCIȚIU SIGUR

Datorită suprafeței unice a platformei de vibrații, exercițiul pe placa de vibrații este extrem de sigur.


platforma-vibratie-performanta

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • putere: 200 W
 • tensiune: 220-240 V
 • sarcina maxima: 120 kg
 • telecomandă: 2 x AAA (nu sunt incluse)
 • greutatea setului: 14 kg
 • Conținutul pachetului:
 • platforma vibranta
 • cablu pentru conectarea la sursa de alimentare
 • expansor
 • telecomandă

 

SFATUL NOSTRU

 

ROATA DE EXERCITII

 

roata de exercitii

 

Cunoașteți roata puternică de întărire pentru antrenamentul perfect al abdomenului, spatelui, brațelor și picioarelor. Roată este fabricată din plastic întărit de înaltă calitate, astfel încât poate rezista la o greutate mare. Este conceput pentru bărbați și femei de toate vârstele.

 

 

COVORAȘ DE YOGA - JOGAMAMA CU DEMONSTRAȚII DE POZIȚII

 

covoraș de yoga - jogamama cu demonstrații de poziții

 

Faceți cunoștință cu acest jogamama unic, care este conceput pentru exerciții perfecte, confortabile și sigure, pentru stabilitate și confort perfecte.

 

 

COVORAȘ DE ECHILIBRU SENZAȚIONAL - MINGE BOSU

 

covoraș de echilibru senzațional - minge Bosu

Mingea bosu - covorașul senzațional de echilibru este cel mai bun ajutor de antrenament pentru a vă ajuta să obțineți echilibru, să vă modelați silueta uimitoare și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră generală pe termen lung.

 

 

UIMITOR REGLABIL TWIST SWING STEPPER CU FR NGHII

 

reglabil Twist Swing stepper cu frânghii

 

Faceți cunoștință cu unicul stepper Twist Swing cu frânghii care vă vor întări mușchii și vă vor îmbunătăți forma generală. Acum puteți avea echipamente moderne de exerciții potrivite pentru săli de sport chiar acasă.

 

 

EXCELENT BAR PILATES

 

bar de pilates

 

Obțineți fizicul perfect rapid și ușor cu bara excelentă de pilates pentru antrenament cu greutăți. Descoperiți ajutorul ideal pentru exerciții fizice pentru sala de gimnastică de acasă. Obțineți un antrenament uimitor al întregului corp în câteva minute cu ajutorul unui singur dispozitiv.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: