AMBALARE TRIPLĂ - Încălzitoare pentru picioare de unică folosință

Cod: DA16945259
94 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul conține 6 bucăți de inserții de încălzire

Datorită compoziției lor unice, branțurile calde oferă o ușurare perfectă și un efect terapeutic. Căldura uscată pătrunde profund, ajută la încălzire și sângerare. Tampoanele calde sunt un instrument care oferă 6 ore de căldură pentru confort termic și confort maxim. Designul patentat asigură o încălzire instantanee și o distribuție uniformă a căldurii.

Pernele puternice călduroase îți vor menține picioarele calde chiar și pe vremea cea mai rece. Sunt ideale pentru sporturi de iarnă, drumeții montane, dar și pentru uz zilnic.

Branturile sunt placute si moi, astfel ca garantează o absorbție optimă a șocurilor, previn oboseala și durerile de picioare. Sunt extrem de subțiri, astfel încât nu interferează cu purtarea pantofilor.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim 5 pachete de plăcuțe de încălzire la un preț redus.

Dacă suferiți de dureri de picioare, un masaj relaxant vă va alina. Aici veți găsi un dispozitiv unic de masaj.

Pentru probleme cu piciorul plat, arcul piciorului sau masajul reflexologic al picioarelor, este potrivit un tampon de masaj prin presopunctură sau un corector pentru un deget îndoit.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

INSERȚI TERMO SPECIALE DE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOF

Cea mai urâtă iarnă este ceea ce vine din picioare. Faceți cunoștință cu aceste grozave pernițe de încălzire autoadezive pentru picioare, care garantează 6 ore de confort termic plăcut chiar și în înghețuri foarte severe. Când ambalajul este deschis, pătrunderea oxigenului declanșează o reacție care generează căldură în jur de 50 ° C.

 
branțuri de picioare

 

PENTRU CONFORT MAXIM PANA LA 6 ORE

Datorită compoziției lor, aceste inserții se pot încălzi până la 6 ore. Ideal pentru schi mai lung. Sunt extrem de subțiri, astfel încât nu reduc confortul purtării pantofilor și nu interferează în niciun fel.

Indiferent dacă doriți să vă ușurați picioarele fragile sau nu vă mai simțiți degetele, aceste plăcuțe de încălzire sunt doar pentru dvs. Datorită compoziției lor unice, oferă căldură uscată benefică care pătrunde în profunzime, ajutând la sângerare și la regenerare.

 

POTRIVIT PENTRU ORICE PANTOF

Datorită formei lor adaptabile, tălpile pot fi folosite în diverse tipuri de pantofi. Sunt potriviți pentru pantofi de mers, pantofi sport, precum si pantofi de lucru. Le poți folosi pe schiuri, vânătoare sau chiar la plimbări lungi în natură. Sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Sunt foarte confortabile și îți încălzesc perfect picioarele.

 

CUM SUNT UTILIZATE INSERȚILE?

Utilizarea acestor plăcuțe de încălzire este extrem de ușoară. Doar deschide-le și lipeste-le în locul dorit si te poti rasfata imediat cu o senzatie excepțională de caldura. Deschideți ambalajul plasturelui chiar înainte de utilizare. Scoateți tamponul de încălzire din ambalaj și aplicați-l ușor în locul dorit de pe corp.

 
inserții de încălțăminte

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 7 cm x 9 cm
  • Temperatura de lucru: 40-50°C
  • Timp de încălzire: 6 ore
  • Culoare alba

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: