Corrector protector cu gel pentru deget

Cod: DS44093377
Ofertă Recomandare
60 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Suferiți de dureri, arsuri sau vânătăi ale degetului mare? Vă propunem soluții - un corector protector  pentru degetul mare, care este conceput pentru a corecta un deget mare strîmb - haluce , ajută și la vânătăi. 

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, corectorul este un instrument eficient cu o durată de viață lungă. Corectorul este plăcut, moale, igienic și ușor de spălat. Este destinat utilizării repetate.

Conectarea corectorului cu gel cu protectorul pentru degetul mare strîmb formează un ajutor eficient care are un efect pozitiv asupra alinierii degetului , protejează articulațiile acestuia și în același timp protejează împotriva presiunii asupra degetului .


 

OFERTA NOASTRĂ

Încercați pachetul pentru degetul mare strîmb, care include un corector pentru deget  și inserții din spumă cu memorie acum la reducere.

Potrivit va fi și un pachet pentru un picior plat.

Vezi și alte produse de îngrijire a picioarelor.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE SE FORMEAZĂ HALLUX – DEGET STRÎMB  

Haluxinele se formează din cauza slăbirii articulațiilor și a mușchilor care țin degetul mare într-o poziție naturală. Cauzele principale sunt considerate a fi genele, sexul, leziunile la picioare, solicitarea repetitivă, vârsta și purtarea pantofilor care nu se potrivesc corespunzător, de ex. pantofi îngusti, ascuțiți și tocuri înalte.

Corectorul este doar pentru tine dacă ai:

 • Arsuri în degetul mare și în împrejurimile acestuia
 • Probleme la mers și echilibru deficitar
 • Este greu să găsești pantofi care să se potrivească
 • Rigiditatea degetului mare
 • Picioarele tale obosesc mai ușor
 • Piele mai roșie și mai groasă (inflamată) din jurul degetului mare
 • Dacă degetele dvs. se frecă de alte degete și se formează calusuri

 

butyokvedo gelparna

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ CORECTORUL ȘI PROTECTORUL DEGETULUI

Corectorul și protectorul pentru degetul mare ajută la absorbția presiunii, ajută la îndreptarea degetului mare îndoit și ameliorează vânătăile din articulație. Secretul succesului constă în materialele speciale, care corectează eficient, dar în același timp ușor, degetul mare în poziția corectă. Acest lucru ajută la ameliorarea durerii neplăcute, a arsurilor și a rigidității. Degetul mare revine treptat la poziția corectă, făcând mișcarea mai ușoară și mai ușoară.

 • Pentru a elimina un degetul mare stramb -hallux
 • Ajută la ameliorarea durerii și a rigidității
 • Previne formarea calusurilor pe picioare
 • Prevenire eficientă
 • Scurtează timpul de reabilitare

 

labujjkorrigalo gelparna

 

TERAPIE ȘI PREVENȚIE EFICIENTĂ

Corectorul este potrivit pentru utilizare pe termen lung ca terapie eficientă pentru haluce, dar poate fi folosit și preventiv. Utilizați corectorul în timpul somnului și, dacă este posibil, în timpul zilei. Pentru un tratament eficient, vă recomandăm și tampoane ortopedice din spumă cu memorie, care vă vor ajuta să vă fixați degetul mare în poziția corectă chiar și atunci când purtați pantofi. În plus, ameliorează durerile de picioare, din senzația de picioare grele și umflate.

 

PENTRU PRESIUNI ÎN ARTICULARE

Corectorul de gel previne eroziunea pielii și a articulației degetului mare. Echipa îndepărtează în mod fiabil vânătăile și, în același timp, acționează preventiv împotriva formării de noi vânătăi.

 

butyokvedo labujjkorrigalo gelparna


 

SFATUL NOSTRU

 

BRANȚURI CU PICIOR PLAT - SUPORT ARC

branțuri cu picior plat - suport arc

Cunoașteți această întărire unică de sprijin, care este concepută pentru probleme cu picioarele plate, arcada slabă a piciorului, dureri și oboseală frecventă a picioarelor.

 

 

ORTEZA DEGETELOR DE LA PICIOARE - CORECTOR PENTRU DEGET DEFORMAT

orteza degetelor de la picioare - corector pentru deget deformat

Orteza ortopedică Hallux este utilizată pentru a trata deget deformat  și  a preveni un degetul mare strâmb de Halux. El corectează poziția degetului mare înclinându-l spre exterior. Articulația mobilă vă permite să vă îndoiți degetul în articulație, făcând posibil să mergeți cu aparatul pe picior.

 

 

RĂZUITOAREA UNICĂ DE ȘLEFUIT PICIOARE

 

răzuitoarea unică de șlefuit picioare

 

Polizorul unic pentru călcâi este o modalitate eficientă de a oferi picioarelor tale o pedichiură acasă eficientă și rapidă. Îndepărtează perfect, rapid și confortabil pielea excitată, calusurile și pielea crăpată.

 

 

PAPUCI UNICI DE CURĂȚARE ÎN BAIE PENTRU CURĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ A PICIOARELOR

curățare papuci pentru baie

Papucii de curățat sunt un accesoriu și un ajutor de neînlocuit pentru toată lumea. Curățarea picioarelor este foarte rapidă, eficientă și plăcută. Curățarea papucilor reprezintă și un ajutor medical pentru bătrâni, gravide și persoanele cu probleme articulare.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: