Dermaroller profesional pentru piele și păr frumoase

Cod: DS35316970
Ofertă Recomandare
69 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest dermaroller unic, care vă va ajuta să aveți o piele mai sănătoasă și mai frumoasă, un păr gros și un aspect mai tânăr. Datorită unei terapii speciale, ajută la îndepărtarea ridurilor, întărește pielea, elimină vergeturile, cicatricile, celulita sau susține creșterea părului și previne căderea părului.

Îl poți folosi oriunde pe corp. Rollerul nostru Derma este cea mai bună alegere pentru femei și bărbați, bătrâni și tineri, și pentru oricine dorește să-și mențină sau să îmbunătățească sănătatea pielii.

Microrola stimulează straturile vii ale pielii, duce la creșterea fluxului sanguin în piele și stimulează fibroblastele să sintetizeze colagenul și elastina, fiecare procedură suplimentară reduce treptat vergeturile și cicatricile, îmbunătățește conturul feței, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii. În plus, susține absorbția ingredientelor active din cremele de îngrijire cu până la 500%.

Aveți o piele mai frumoasă și mai sănătoasă, fără riduri, în doar 6 săptămâni. Acest dermaroller unic vă va ajuta în acest sens.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DERMAROLLER PENTRU PIELE ȘI PĂR FRUMOS

Acest dermaroller unic vă poate ajuta să eliminați aceste probleme:

  • Îndepărtează ridurile și imită ridurile din ochi, față și decolteu
  • Iluminează petele pigmentare
  • Îndepărtează cicatricile și le reduce semnificativ adâncimea
  • Reduce celulita
  • Înmoaie și netezește pielea după acnee
  • Sprijină creșterea părului și oprește căderea părului

 

Dermaroller profesional pentru frumusețea

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ  DERMAROLLER

Ace speciale intră în piele, facilitând astfel pătrunderea substanțelor active. În același timp, ele stimulează producția de colagen, elastină și alte substanțe benefice. Roller perfuzează pielea și ajută la regenerarea sa naturală. În terminațiile nervoase terminale, declanșează o serie de răspunsuri fiziologice care duc la procesul de vindecare.

Drept urmare, redă aspectul tineresc al pielii, o revitalizează, o întărește și o înfrumusețează. Colagenul strânge pielea și îndepărtează ridurile. Pielea îmbibată cu sânge scapă de petele pigmentare și de celulită. Pielea ta va fi mai frumoasă și mai tânără.

 

ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

Acest dermaroller cel mai eficient este un instrument ideal în lupta împotriva căderii părului și pentru a susține creșterea părului nou. Datorită acelor speciale, pătrunde perfect scalpul și creează pori microscopici în scalp prin care nutrienții sunt absorbiți mai bine.

De asemenea, activează recuperarea țesuturilor deteriorate. În timpul acestui proces, țesuturile sunt restaurate cu proprietățile lor originale, astfel încât căderea părului încetinește și începe o nouă creștere a părului tău.

 

 dermaroller practic

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI ORIUNDE

Instrumentul nostru poate fi folosit pe față, frunte, gât, nas, scalp, păr, bărbie și pe orice altă parte a corpului care are nevoie de revitalizare pentru o piele mai sănătoasă și mai frumoasă.

 

PENTRU O MAI BUNĂ ABSORBȚIE A CREMELOR ȘI A TONICULUI DE TRATAMENT

Știați că rata tipică de absorbție a substanțelor active prin piele este de doar 0,2% - 0,4%? Dermaroller mărește absorbția produselor topice de îngrijire a pielii cu peste 500%, maximizând eficacitatea acestora.

 

SIGUR MAXIM

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost folosite în producția acestui derma roller. Aceasta este o garanție a calității și siguranței în utilizare. Acele premium și de calitate asigură eficacitatea terapiei și maximizează rezultatele.


dermaroller a szep es egeszseges hajert

 

UȘOR DE FOLOSIT

Dermaroller este ușor și convenabil de utilizat. Nu aplicați niciodată presiune excesivă când utilizați derma roller. Este posibil să simțiți o ușoară furnicături sau înțepături în timpul tratamentului - acesta este un proces natural. Se recomanda folosirea de 2-3 ori pe saptamana după cum este necesar și tolerat.

Spălați-vă bine mâinile și zona înainte de aplicare. Dezinfectează zona tratată. Așteptați 1 minut. Treceți prin derma roller de 4 ori după zona tratată, orizontal, vertical și diagonal. Pentru a obține un rezultat mai bun după tratament, aplicați o cremă de tratament.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: