O perie unică de curățare sonică pentru față și decolteu

Cod: DS45853351
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu peria de curățare sonică unică pentru față și decolteu, care vă va ajuta să vă simțiți mai frumoasă, mai tânără și mai perfectă. Răsfățați-vă cu o curățare confortabilă și un masaj plăcut al feței și al decolteului.

Peria sonică pentru curățarea feței îți scapă perfect și într-un timp foarte scurt pielea de murdărie, praf și reziduuri de machiaj. Curatarea pielii va fi brusc rapida, simpla si perfecta. Gata cu cearcănele sub ochi de la machiaj!

În plus, datorită tehnologiei uimitoare a periei sonice pentru curățarea pielii, te vei bucura de efectele sale de întinerire, deoarece va scăpa cu ușurință de pielea moartă și de porii înfundați.

Efectul de curățare și hrănire al periei de curățare sonică poate fi desigur îmbunătățit prin utilizarea gelurilor de curățare, peeling-urilor și ulterior creme hidratante. Capul vibrator le poate introduce în piele excelent, temeinic și uniform.

Răsfățați-vă cu acest masaj facial și decolteu folosind peria sonică de curățare, care vă va lăsa să vă simțiți mai frumoasă, mai proaspătă și mai tânără!


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CURĂȚAREA PROFUNDĂ A PIELII

Datorită tehnologiei sale senzaționale, peria unică de masaj sonic vă va garanta o curățare perfectă a feței și a decolteului într-un timp foarte scurt.

Nu numai că îndepărtează perfect murdăria, praful și machiajul, dar și curăță în profunzime porii înfundați, îndepărtează uleiul inutil și îndepărtează pielea moartă. Poate elimina până la 99,5% din impuritățile de pe pielea feței.

Cu toate acestea, nu utilizați în caz de boli de piele sau piele rănită!

 
perie-sonică-pentru-formă-și-decolteu

 

MASAJ BLAND DE FAȚĂ

Bucurați-vă de un masaj delicat al feței sau al decolteului folosind această perie specială de curățare sonică. Acest masaj blând promovează microcirculația în piele, rezultând o piele minunat de moale, netedă și strălucitoare.

 

9 NIVELURI DE VIBRAȚIE

Bucurați-vă de curățarea și masarea feței sau a decolteului folosind setarea adecvată de vibrații de pe peria sonică de curățare facială. Are până la 9 niveluri posibile de reglare a acestor vibrații.

 

UTILIZAREA COSMETICELOR

Îți place să folosești cosmeticele tale preferate? Peria sonică pentru piele vă va ajuta să faceți efectele lor semnificativ mai eficiente. Datorită capului vibrant, acționează gelul, peelingul sau crema preferată în piele cu ușurință, minuțiozitate și, mai ales, uniform.

Într-o clipă, relaxează, relaxează și împrospătează pielea.

 
perie-de-curățare-sonică-pentru-formă

 

PERIE DE CURĂȚARE SONICĂ IMPERMEABILĂ

Peria sonică senzațională pentru curățarea pielii are o rezistență uimitoare la pătrunderea lichidului în aparat, în special specificația IPX7.

 

PREVENIREA RIDURILOR

Datorită curățării excelente și masajului blând, pielea ta de pe față și decolteu va fi mai fină, mai moale și mai sănătoasă. În plus, peria de curățare sonică îți va întări și întări pielea, ceea ce acționează ca o prevenire uimitoare împotriva ridurilor.

 

IDEAL PENTRU CĂLĂTORII

Peria de curățare sonică unică este un ajutor excelent chiar și în deplasare. Folosind-o, veți obține împrospătare, o senzație de relaxare și vă veți relaxa mai ușor. Este foarte compact, așa că îl poți lua oriunde cu tine.

 
perie-pentru-forma-si-decolteu

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Tensiune: 3,7 V
  • IPX7 rezistent la apa
  • Viteza de vibrație: 9 nivele
  • Consum de energie: 0,25 W
  • Dimensiuni produs: 8 x 7,5 cm

 

SFATUL NOSTRU

 

DISPOZITIV SPECIAL DE MASAJ FACEI EMS

 

maser facial unic EMS

 

Descoperiți un aparat de masaj facial unic EMS care utilizează tehnologia EMS avansată și tehnologia cu radiații fotonice pentru a oferi pielii dumneavoastră un aspect frumos și tineresc.

 

 

SAUNA UNICĂ DE FAȚĂ

 

aparat profesional cu aburi pentru față - saună pentru față

 

Cunoașteți această saună cu aburi unică pentru față, datorită căreia pielea dumneavoastră va fi perfect curățată și hidratată. Sauna facială unică vă va ajuta să scăpați rapid și eficient de punctele negre, porii înfundați și imperfecțiunile pielii. Sa ai o piele frumoasă și sănătoasă.

 

 

DERMAROLLER PENTRU PIELE ȘI PĂR FRUMOS

 

dermaroller profesional pentru piele și păr frumoase

 

Faceți cunoștință cu acest dermaroller unic, care vă va ajuta să aveți o piele mai sănătoasă și mai frumoasă, un păr gros și un aspect mai tânăr. Datorită unei terapii speciale, ajută la îndepărtarea ridurilor, întărește pielea, elimină vergeturile, cicatricile, celulita sau susține creșterea părului și previne căderea părului.

 

 

ASPIRATOR UNIC PENTRU FRUMUSEȚEA PIELII ȘI SĂNĂTOASE

aspirator pentru puncte negre și acnee

Aspiratorul unic pentru pori vă va ajuta să scăpați rapid și eficient de punctele negre, porii înfundați și imperfecțiunile pielii. Să ai o piele frumoasă și sănătoasă.

 

 

MASCĂ PROFESIONALĂ CU LED PENTRU FOTOTERAPIE

 

mască profesională cu LED pentru fototerapie

 

Cunoașteți această mască LED eficientă pentru fototerapie pentru o piele perfectă. Arată mai tânăr și mai frumos. Tehnologia de ultimă oră te va ajuta cu asta.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: