Pensetă profesională pentru acnee și puncte negre

Cod: DS60721061
54 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această pensetă unică pentru îndepărtarea acneei pentru îndepărtarea precisă și nedureroasă a punctelor negre și a acneei fără iritații ale pielii.

Uită de clasică extrudare după care ai pielea iritată, de roșeața mare cu care te sculptezi doar pentru cicatrici de acnee. Cunoașteți o metodă mai modernă.

Datorită designului dumneavoastră patentat, imprimați doar anumite acnee sau puncte negre. Acest lucru nu provoacă iritații și roșeață. Pielea se vindecă mai repede și întreaga problemă poate dispărea mai repede.

Materialele de cea mai înaltă calitate și designul patentat garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Sunteți sigur că această pensetă vă va rezista. Este ușor de curățat și confortabil de utilizat. Toate aceste caracteristici îl fac un produs premium în gama sa de preț.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați dispozitivul unic de îndepărtare a punctelor negre și a murdăriei.

O perie de curățare pentru masaj facial vă va ajuta să vă tratați pielea.

Dacă aveți cicatrici de acnee, un dermaroller special vă poate ajuta.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PENSETĂ UNICĂ PENTRU ACNEE ȘI PUNCTE NEGRE

Te lupți și cu acneea și punctele negre? Trebuie să scapi rapid și eficient de pielea cu aspect urât? Uitați de extrudarea clasică. Faceți cunoștință cu o nouă metodă precisă și blândă - pensetă pentru imperfecțiunile pielii.

 

pensetă profesională

 

DESIGN ERGONOMICO SPECIAL

Un vârf profesional curbat din oțel chirurgical pentru extracție precisă, comedom și acnee asigură o utilizare confortabilă și precisă. Datorită designului special, extrudarea este mai puțin dureroasă și nu apare la fel de iritantă ca în cazul extrudarii convenționale.

 

100% CALITATE PREMIUM

La producerea acestei pensete au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate pentru durabilitate maximă a produsului. Vârfurile din oțel inoxidabil cu formă specială rămân pe deplin funcționale chiar și după mulți ani de utilizare.

 

PRECIZIȚIE MAXIMĂ

Cu această pensetă, puteți stoarce o anumită pată neagră sau acnee cu precizie perfectă și fără iritații inutile sau deteriorarea pielii. Extrudarea precisă nu provoacă aceeași roșeață si iritare a pielii ca extrudarea convențională. Vârfurile curbate ale acestui instrument de îndepărtare a acneei au fost special dezvoltate pentru a preveni rănile și reacțiile pielii.

 

penseta practica impotriva punctelor negre si cosurilor

 

CURĂȚARE ȘI MANIPULARE UȘOARĂ

Datorită oțelului inoxidabil solid, vă puteți steriliza perfect penseta înainte de fiecare procedură. În acest fel, pielea ta se vindecă mai repede, fără răni și cicatrici neplăcute de acnee.

 

SFATUL NOSTRU

Utilizați după duș sau curățarea pielii, puneți pe ea un prosop sau o prosop cald și umed. Porii se vor deschide și eliminarea punctelor negre nedorite sau a acneei este mai ușoară. Apoi închideți porii cu un produs de îngrijire sau un tonic adecvat.

 

CE PROVOACĂ ACNEEA

Acneea are multe cauze. Cele mai frecvențe sunt ereditatea, activitatea hormonală, acumularea de celule moarte ale pielii, igiena insuficientă sau, dimpotrivă, neglijentă, iritația și deteriorarea mecanică a pielii, prezența bacteriilor, medicamentele, alimentația necorespunzătoare sau stilul de viață nesănătos. Oricare ar fi cauza, această pensetă grozavă te va ajuta să lupți cu această afecțiune inestetică a pielii.


pensete de curățarea feței

 

CUM SE FOLOSEȘTE PINZETA

  • Curățați-vă fața.
  • Sterilizați penseta
  • Introduceți ușor acneea în penseta.
  • Folosește o pensetă pentru a stoarce ușor acneea.
  • Apoi curățați zona tratată și tratați-o cu produsul necesar
  • livram varianta in functie de disponibilitatea stocului

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: