Rolă de masaj pentru piele și corp

Cod: DS22114419
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest rol unic de masaj 3D, care vă va ajuta să aveți o piele mai sănătoasă și mai frumoasă, să eliminați ridurile și să arătați mai tânăr. Îl poți folosi și pentru un masaj relaxant al feselor, abdomenului, spatelui, umerilor și altor părți ale corpului.

Masajul terapeutic ajuta la îndepărtarea ridurilor, întărește pielea, închide porii, o revitalizeaza si ii confera un aspect tineresc.

În același timp, un masaj de relaxare ameliorează migrenele, ameliorează stresul și are un efect benefic asupra sănătății tale. Este potrivit pentru stimularea fluxului sanguin la nivelul feței și poate face față și umflăturilor din jurul ochilor. Îmbunătățește elasticitatea pielii, ameliorează durerile de cap. Cu utilizarea regulată, poate reduce aspectul așa-numitului a doua barbie.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și manoperei unice, această rolă este robustă, solidă și perfect modelată pentru cel mai bun efect posibil.

Răsfățați-vă cu acest minunat masaj relaxant și aveți o piele mai frumoasă și mai sănătoasă, fără riduri. Acest rol unic pentru piele vă va ajuta în acest sens.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ROLA DE MASAJ FATA PENTRU PIELE FRUMOASĂ

Acest rol unic de masaj vă poate ajuta:

  • Îndepărtează ridurile, unifică și întărește pielea
  • Întârzie îmbătrânirea pielii
  • Sprijină regenerarea și revitalizarea pielii
  • Oferă un efect relaxant
  • Calmează sistemul nervos și ajută la inducerea unui somn bun
  • Migrenă ușoară în timpul unui masaj al frunții


Rolă de masaj 3D pentru față și corp

CUM FUNCȚIONEAZĂ ROLA DE MASAJ?

Rola de masaj are două capete de masaj care se rotesc la 360 ​​° pentru cel mai eficient masaj. Formă specială întărește pielea, stimulează circulația sângelui și a limfei în toate straturile pielii. Prin urmare, perfuzează perfect zona masată, contribuie la regenerarea naturală și la sănătatea generală a pielii. Drept urmare, redă aspectul tineresc al pielii, o revitalizează, o întărește și o înfrumusețează. Intensitatea masajului poate fi modificată prin aplicarea unei presiuni mai puternice sau mai slabe asupra zonei care este masată.

 

NOUL TĂU RITUAL

Acordați un moment și aveți puțină grijă suplimentară de fața dvs. cu rola noastră de înaltă calitate. Rolele noastre adaugă o nouă dimensiune îngrijirii tale, sunt frumoase la vedere, aduc bucurie la utilizare și sunt benefice pielii tale.

 

PRIMIȚI PLĂCERE DE MASAJUL DE RELAXARE

Această rolă de masaj unică vă va permite să vă răsfățați cu un masaj de relaxare benefic în orice moment, în confortul casei dumneavoastră. Prin simpla defilare, vei reduce umflarea, vei calmă inflamația, vei îmbunătăți tonusul pielii, vei reduce tensiunea facială și te vei bucura de un moment plăcut de relaxare.


rola de masaj facial

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI PESTE TOT?

Această rolă de masaj unică este concepută pentru zona feței, a ochilor și a gâtului pentru a relaxa corpul și pentru a reduce liniile fine și a întări pielea. Este potrivit și dacă suferiți de bărbie dublă. Instrumentul nostru poate fi folosit pe față, frunte, gât, nas, bărbie, spate, mâini, picioare și pentru o piele mai sănătoasă și mai frumoasă.

 

CUM SE FOLOSEȘTE ROLA DE MASAJ DE FAȚĂ?

Înainte de a utiliza rola de masaj, curățați bine pielea și rola în sine. În caz contrar, pielea se poate înfunda. Apoi aplicați pe piele, de exemplu, ulei sau ser. Masați toată fața și gâtul cu o rolă, fiecare loc de cel puțin trei ori. Cel mai bine este să faceți mișcări într-o singură direcție, spre exterior și în sus. Vă recomandăm să rulați în jos gâtul pentru a susține masajul limfatic.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: