Rolă de masaj de calitate pentru față - rolă de jad

Cod: DS36755816
64 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest rol unic de masaj facial din jad, care vă va ajuta să aveți o piele mai sănătoasă și mai frumoasă, să eliminați ridurile și să arătați mai tânăr. Datorită efectelor speciale ale jadeitului, ajută la îndepărtarea ridurilor, întărește pielea, închide porii, o revitalizează și îi conferă un aspect tineresc.

În același timp, un masaj de relaxare ameliorează migrenele, ameliorează stresul și are un efect benefic asupra sănătății tale. Este potrivit pentru stimularea fluxului sanguin la nivelul feței și poate face față și umflăturilor din jurul ochilor. Îmbunătățește elasticitatea pielii, ameliorează durerile de cap. Cu utilizarea regulată, poate reduce aspectul așa-numitului a doua barbie.

Efectele benefice ale acestui rol de masaj sunt obținute datorită unei pietre nobile. Jadeitul, din care este fabricat rola, rămâne rece după contactul cu pielea și, în plus, are efecte calmante care au fost folosite în medicina chineză de secole.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și manoperei unice, această rolă este robustă, solidă și perfect netezită pentru cel mai bun efect posibil.

Răsfățați-vă cu acest minunat masaj relaxant și aveți o piele mai frumoasă și mai sănătoasă, fără riduri. Acest rol unic de jad vă va ajuta în acest sens.


 

SFATUL NOSTRU

Pietrele speciale de masaj cu lavă aduc, de asemenea, un efect de vindecare.

O rolă de masaj este potrivită pentru ameliorarea durerilor musculare.

Încercați și alte ajutoare pentru masaj.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ROLA DE MASAJ FATA PENTRU PIELE FRUMOASĂ

Acest rol unic de jad vă poate ajuta să eliminați aceste probleme:

  • Îndepărtează ridurile și unifică și întărește pielea
  • Întârzie îmbătrânirea pielii
  • Sprijină regenerarea și revitalizarea pielii
  • Oferă un efect relaxant
  • Calmează sistemul nervos și ajută la inducerea unui somn bun
  • Migrenă ușoară în timpul unui masaj al frunții

 

rola de jad

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ ROLA DE JAD

Rola de masaj al feței conține pietre speciale de jad. Acestea au fost folosite în medicina chineză pentru masaj terapeutic de secole. Piatra de jad are o proprietate specială după ce contactul cu pielea rămâne rece. Prin urmare, perfuzează perfect zona masată, contribuie la regenerarea naturală și la sănătatea generală a pielii. Drept urmare, redă aspectul tineresc al pielii, o revitalizează, o întărește și o înfrumusețează

 

SFATUL NOSTRU

Pentru a elimina umflarea sau cercurile de sub ochi, pune rola în congelator pentru cateva minute și folosește aceasta rola rece pentru a masa zonele afectate. De asemenea, este posibil să scufundați rola în apă caldă pentru o perioadă. Rola încălzită în acest fel ajută apoi la lărgirea porilor, ceea ce grăbește absorbția cremei în piele.

 

NOUL TĂU RITUAL:

Luați un moment pentru a avea puțină grijă suplimentară de fața dvs. cu rola noastră de jad de înaltă calitate. Rolele noastre adaugă o nouă dimensiune îngrijirii tale, sunt frumoase la vedere, aduc bucurie la utilizare și sunt benefice pielii tale.

 

PRIMIȚI PLĂCERE DE MASAJUL DE RELAXARE

Acest rol unic de jad vă va permite să vă răsfățați cu un masaj relaxant benefic în orice moment, în confortul casei dumneavoastră. Prin simpla defilare, vei reduce umflarea, vei calma inflamația, vei îmbunătăți tonusul pielii, vei reduce tensiunea facială și te vei bucura de un moment plăcut de relaxare.


masaj facial jade hard roller

 

ARĂTAȚI FEȚEI D-STRĂ PUȚINĂ IUBIRE

Piatra de Jad, care a fost apreciat de secole pentru proprietățile sale, este la fel de frumos și benefic pentru piele. De asemenea, vă poate ajuta să vă dezvoltați frumusețea și prospețimea. Fiecare cilindru este la fel de frumos și unic ca tine.

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI ORIUNDE

Această rolă de masaj unică este concepută pentru zona feței, a ochilor și a gâtului pentru a relaxa corpul și pentru a reduce liniile fine și a întări pielea. Este potrivit și dacă suferiți de bărbie dublă.

Instrumentul nostru poate fi folosit pe față, frunte, gât, nas, bărbie și pentru o piele mai sănătoasă și mai frumoasă.

 

PENTRU O MAI BUNĂ ABSORBȚIE A CREMELOR ȘI A TONICULUI DE TRATAMENT

Știați că rata tipică de absorbție a substanțelor active prin piele este de doar 0,2% - 0,4%? Această rolă mărește absorbția produselor topice de îngrijire a pielii, maximizând astfel eficacitatea acestora.

 
rola de masaj facial jade koves

 

CUM SE FOLOSEȘTE UN ROLA DE MASAJ PE FAȚĂ

Înainte de a utiliza rola de masaj, curățați bine pielea și rola în sine. În caz contrar, pielea se poate înfunda. Apoi aplicați pe piele, de exemplu, ulei sau ser. Masați toată fața și gâtul cu o rolă, fiecare loc de cel puțin trei ori. Cel mai bine este să faceți mișcări într-o singură direcție, spre exterior și în sus. Vă recomandăm să rulați în jos gâtul pentru a susține masajul limfatic. Utilizați o rolă mai mare pentru a masă zone mai mari, cum ar fi fruntea și obrajii. Mai mic, dimpotrivă în jurul ochilor, buzelor și nasului.


 

 

Video ilustrație:


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: