Mănuși de curățare - Pentru peeling

Cod: DS26220126
57 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Mănușile de peeling sunt o modalitate naturală unică de a îndepărta pielea moartă, de a sângera și de a curăța perfect porii. Cu aceste mănuși, pielea ta va fi mai moale, mai sănătoasă și mai frumoasă.

Mănușile de exfoliere sunt un produs revoluționar care te va ajuta să obții o piele perfectă și fără cusur. Vă vor ajuta să vă curățați pielea în siguranță, fără roșeață și iritație. Îndepărtează grăsimea, punctele negre, curăță porii în profunzime și ajută la unificarea și atenuarea pielii. În plus, întăresc pielea și astfel elimină celulita și alte imperfecțiuni ale pielii.

  • curăță eficient pielea la o adâncime de până la 6 ori mai eficientă
  • îndepărtează murdăria, grăsimea
  • revitalizează și regenerează pielea
  • ele catifelează pielea, lăsând-o să arate sănătoasă și strălucitoare
  • ajută la o mai bună absorbție a produselor de îngrijire
  • ele ajută la eliminarea celulitei și la întărirea pielii

Te poți bucura de o piele mai clară, mai suplă, mai fină și mai unificată.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MĂNUȘI DE PEELING UNICE

Cunoașteți aceste mănuși de exfoliere unice pentru curățarea perfectă a pielii. Le puteți folosi pe față și pe întreg corpul. Chiar și după o scurtă utilizare, vă pot ajuta să rezolvați problemele cu acneea, imperfecțiunile pielii, punctele negre, pielea moartă, pielea grasă și neuniformă. Acestea ajută la atenuarea celulitei și la strângerea pielii.

 

manusi de calitate

 

CURĂȚAREA PROFUNDĂ A PIELII

Designul unic patentat este o garanție a curățării profunde și blânde a pielii. Mănușile de curățare ajută la curățarea mai eficientă a porilor și la eliminarea erorilor cauzate de stresul zilnic al pielii. După utilizare, pielea rămâne strălucitoare, moale și frumoasă. În același timp, sunt blânde cu pielea, deci sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

 

DE CE SUNT MĂNUȘILE ATAT DE EFICIENTE

Mănușile de exfoliere sunt fabricate din nailon special, folosind tehnologia de producție brevetată. Datorită materialului și designului special, acestea sunt mai eficiente în curățare decât alte mijloace. Puteți folosi cosmeticele obișnuite pe care le folosiți pentru curățare. Mănușile sunt potrivite pentru curățarea feței, precum și a întregului corp. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează o durată lungă de viață a produsului.

 

CUM SE FOLOSESC MĂNUȘILE

Înmuiați mănușa după ce ați pus-o. Hidratează pielea. Puteți aplica apoi un demachiant cosmetic sau un săpun. Apoi spălați pielea cu mișcări circulare. După peeling, se recomandă aplicarea unui tonic pentru piele sau alt tratament de închidere a porilor.

 
manusi de calitate de corp

 

DIMENSIUNE UNIVERSALĂ

Mănușile sunt elastice și au dimensiune universală. Sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei de toate vârstele.

 

PĂSTRAȚI-VĂ TINERI ȘI SCĂPAȚI DE CELULITĂ

Datorită materialului special și designului patentat, aceste mănuși ajută la curățarea perfectă a pielii. Îndepărtează celulele moarte și sângerează pielea. Aceasta elimină în mod natural toxinele, regenerează și vă oferă un aspect tineresc.

 

mănuși de curățare

 

AJUTOR EFICIENT PENTRU TENUL GRAS ȘI LUCIOS

Dacă suferiți de piele grasă predispusă la acnee, peeling-ul poate ajuta la îndepărtarea celulelor moarte și la tulburarea pielii. Acest lucru va asigura că pielea este mai puțin strălucitoare și plictisitoare. Vă recomandăm să îl folosiți dimineața înainte de machiaj.


 

SFATUL NOSTRU

 

CAP DE DUȘ ECONOMIC EXCELENT CU TURBINĂ ȘI FILTRU

 

cap de duș de înaltă calitate cu presiune scăzută a apei

 

Încercați acest cap de duș de calitate, care economisește energie, și bucurați-vă de un duș plăcut, fără a risipi apa. Este ideal pentru gospodăriile cu problema presiunii scăzute a apei, deoarece un jet de apă slab este suficient atunci când îl folosiți.

 

 

ROBINET DE APĂ CALDĂ INSTANTANEE DE ÎNALTĂ CALITATE

 

robinet electric pentru încălzirea instantanee a apei

 

Descoperiți robinetul electric unic de apă caldă instantanee, care furnizează instantaneu apă caldă oriunde nu este disponibilă încălzirea centrală a apei.

 

  

MIXER DE DUȘ CU ÎNCĂLZIRE INSTANTANEE A APEI

 

mixer de duș pentru încălzirea instantanee a apei

 

Vă gândiți să economisiți bani în casa dumneavoastră? Sau vă gândiți mai degrabă să modernizați chiuvetele din căsuța dumneavoastrăÎn ambele cazuri, un robinet de calitate pentru încălzitorul instantaneu de apă va fi de mare ajutor. Acesta vă va asigura că aveți apă caldă oricând aveți nevoie și fără costuri ridicate.

 

 

FILTRU DE APĂ SPECIAL PENTRU BATERIE

 

filtru de apă de calitate pentru baterie

 

Încercați un filtru de calitate pentru apa de la robinet și vă veți bucura instantaneu de gustul unei ape curate, sănătoase și de calitate chiar în casa dumneavoastră.

 

 

PERDEA DE DUȘ DE CALITATE

 

perdea de duș practică cu efect 3D

 

Încercați perdeaua de duș practică cu efect 3D pentru a vă rezolva problemele de baie umedă după duș. Perdeaua este foarte estetică, practică și foarte durabilă.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: