Un epilator unic pentru o epilare nedureroasă – AMBALARE DUBLĂ

Cod: DE28250327
Ofertă Recomandare
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

ACUM ACȚIUNE: Pentru a cumpăra primiți un cadou 2x epilator mic potrivit pentru o epilare detaliată COMPLET GRATUIT.

Experimentați cea mai eficientă și nedureroasă epilare a corpului și a feței. Această epilare unică îndepărtează temeinic și eficient chiar și cele mai mici fire de păr cu precizie perfectă. După depilare, îți lasă pielea moale și previne creșterea în continuare a părului timp de câteva săptămâni.

Uită de pensetă, ceară, ruptură și alte metode de modă veche. Epilarea fără durere vă va scăpa de părul rapid, fără durere și fără erupții cutanate. Epilarea nu a fost mai ușoară.

Secretul constă în utilizarea a mii de cristale depilatoare speciale, datorită cărora depilatorul îndepărtează temeinic și sensibil tot părul. Il poti folosi pe picioare, antebrate, maini, fata si zonele intime.

Pentru a cumpăra, obțineți un epilator mic potrivit pentru o epilare detaliată complet gratuit.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet convenabil de patru depilatoare nedureroase pentru care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

Aici vei găsi ambalajul avantajos „Epilator pentru fata si corp + Ambalaj epilatoare nedureroase, pentru care primește LIVRARE GRATUITA.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DEPILATOR UNIC PENTRU DEPILARE FĂRĂ DURERE

Fiecare femeie are grijă de frumusețea ei, iar epilarea este o parte comună a acestei îngrijiri. Dacă cuvântul epilare înseamnă suferință, durere și erupție cutanată pentru tine, atunci uită-l. Depilarea nedureroasă este o metodă de cristale de gel, care vă va garanta o îndepărtare nedureroasă și plăcută, fără erupții cutanate. Nu mai trebuie să sufere pentru frumusețe.

 • fără produse chimice, epilare cu ceară, electroliză, smucituri dureroase, bărbierit sau tratament costisitor cu laser
 • indeparteaza parul nedorit si în același timp pielea moartă – fantastic
 • sigur, simplu și nedureros
 • Firele de păr cresc mai încet și sunt mai fine la fiecare utilizare
 • rapid și ușor de utilizat oriunde

 

DUREREA, SUFERINȚA ȘI ERUPȚIA CUTANATĂ

Uită de tragerea dureroasă a părului, benzile depilatoare sau bărbierit, după care ai o mulțime de erupții cutanate. Cu acest ajutor, epilarea va fi rapidă, ușoară și complet lipsită de durere și erupție. Fie că este vorba de epilare a buzei superioare sau de îndepărtarea părului de pe față, te poți descurca jucăuș.

 

metodă unică de depilare

 

SECRETUL ASCUNS ÎN CRISTALELE DE DEPILARE

Secretul depilării perfecte sunt mii de cristale ascuțite care sunt nemiloase pentru firele de păr de pe corp, dar în același timp blânde cu pielea ta. Nu trebuie să vă faceți griji pentru răni. Cristalele îndepărtează doar părul nedorit și pielea veche moartă. Acest lucru vă va lăsa pielea moale, netedă și mai sănătoasă.

 

DOUA DIFERITE DIMENSIUNI DE DEPILATOR

Epilatorul mare este proiectat pentru zone mari, cum ar fi mâinile, picioarele, vintre și altele. I-am adăugat un mic epilator special, care îndepărtează în mod fiabil părul în locuri greu accesibile, pe față, sprâncene și oriunde este nevoie. Fie că este vorba de depilarea buzei superioare sau de îndepărtarea părului de pe față, o poți descurca jucăuș.

 

UTILIZARE MULTIPLĂ

Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și durata lungă de viață a produsului. Cristalele speciale depilatoare au o viață lungă, astfel încât pot rezista mult la depilare. Pachetul contine pana la 3 zone speciale cu cristale, astfel epilatorul te va servi mult timp. În plus, este o modalitate pur naturală de epilare.

 

depilare făfă durere

 

ECONOMISI TIMP ȘI BANI

În cele din urmă, descoperă un instrument de îndepărtare a părului accesibil, care va înlocui mai multe dispozitive profesionale și scumpe. Vă puteți răsfăța oricând cu o epilare profesională în confortul casei dumneavoastră. În plus, îndepărtarea părului va fi rapidă și nedureroasă. Economisiți timp și bani.

 

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Dimensiunile zonei mari de depilare: 11 x 8 cm
 • Dimensiunile zonei mici de depilare: 7 x 3,5 cm
 • Culoare: roz

 

PACHETUL INCLUDE:

 • 2 x zonă mare de depilare
 • 2 x zonă mică de epilare
 • 6 x Piesa de schimb pentru suprafata mare de epilare
 • 6 x Piesă de schimb pentru zona mică de depilare

 

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: