Studio de unghii

Cod: DS44816330
Ofertă Recomandare
100 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Unghiile sunt decorul fiecărei femei. Unghiile perfecte și de bun gust, cu o notă de lux, vă vor spori sentimentul de unicitate și excelență. Rasfata-te cu unghii perfecte in orice moment, in confortul casei tale.

Îți aducem un studio de unghii acasă cu care poți crea peste 60 de modele unice pentru unghiile tale. Pachetul contine si 2400 de decoratiuni elegante pentru unghiile tale.

 

Unghii perfecte și stilate în orice moment
• Peste 60 de modele
• Pachetul include 2.400 de decoratiuni pentru unghii
• Poate fi folosit si pe unghiile picioarelor
• Utilizare simplă și rapidă


 

Faceți o coafură frumoasă cu ajutorul ondulatoarelor magice, care vă vor evoca cea mai frumoasă coafură în cel mai scurt timp.

Depilarea nedureroasă este o metodă cu cristal gel care garantează o îndepărtare nedureroasă și plăcută, fără erupții cutanate.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

STUDIO DE UNGHII PROFESIONALE DE CALITATE

Studioul de unghii acasă vă va oferi unghii unice și unice. Datorită celor 7 plăci diferite cu 63 de motive și 2400 de pietre decorative, acest dispozitiv este un ajutor cu drepturi depline cu ajutorul căruia poți crea diferite variații și multe combinații de unghii.

În plus, în producție sunt folosite materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce vă va asigura că studioul dvs. privat de unghii vă va servi mult timp.


studio de unghii

 

REZULTAT CA DIN UN SALON PENTRU O FRACȚIE DIN PRET

Cu un studio de unghii, vei avea unghii frumoase ca din cele mai luxoase saloane in confortul casei tale si la o fractiune din pret. Designul unic patentat este o garanție a unghiilor vopsite stilate și de înaltă calitate în orice moment.

 

AI UNGHII UNICE SI UNICE CA NIMIC ALLA

Studioul de unghii acasă vă va oferi oricând unghii cu aspect perfect și luxos. Datorită diferitelor extensii și accesorii, puteți avea întotdeauna unghii diferite și unice. Uită de stereotip și demonstrează cât de creativ poți fi. Unghiile tale vor fi perfecte și frumoase.

 

studio de unghii

 

ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI 

În sfârșit, cunoașteți un dispozitiv accesibil, care va înlocui chiar și un dispozitiv profesional și scump. În plus, veți economisi din vizitele costisitoare la studiourile de unghii. Te poți răsfăța oricând cu unghii perfecte în confortul casei tale. Veți economisi timp și bani.

 

CUM SE FOLOSESTE NAIL STUDIO?

Este incredibil de ușor de utilizat și oricine o poate face:

1. Alege un design pentru unghiile tale
2. Puneți placa în dispozitiv și aplicați lac
3. Puneți degetul pe locul desemnat pe dispozitiv
4. Trageți dispozitivul în sus, apoi în jos și apăsați butonul
5. Pentru o idee mai bună, urmăriți videoclipul.

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: