Benzi depilatoare de calitate 100 buc

Cod: DS11515150
50 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Benzile de epilare de calitate sunt realizate din lână moale și foarte durabilă de înaltă calitate (~ 80 g/m2). Benzile sunt netede, strânse și absorbante. Depilarea va fi nedureroasă cu aceste benzi și nu vă va provoca erupții cutanate.

Pe de altă parte, în cazul benzilor de proastă calitate, epilarea se poate bloca, firele de păr se vor rupe și ulterior vor crește excesiv. Rezultatul benzilor de proastă calitate este pielea iritată cu erupții cutanate.

Cu aceste benzi depilatoare, epilarea ta va fi mai suportabilă și rezultatul va fi perfect.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi cel mai convenabil set de epilare care te va rezista după o serie de depilari. Conține aceste benzi depilatoare de înaltă calitate, ceară depilatoare, încălzitor profesional de ceară și batoane de aplicare. Toate la un preț bun.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE UTILIZAȚI ACESTE BENZI DEPILATOARE

Nu puteți îndepărta toate firele de păr atunci când vă epilați cu ceară. Ele trebuie adăugate de mai multe ori în același loc. Rezultatul este pielea extrem de iritată, creșterea excesivă și erupțiile cutanate. De multe ori nici măcar nu îndepărtează tot părul și trebuie să te bărbierești.

În schimb, epilarea cu ceară este mult mai precisă și mai blândă cu pielea ta. Pentru toate utilizările, îndepărtați toate firele de păr. Rezultatul este perfect și fără iritații ale pielii.


Benzi pentru epilare de calitate

 

AMBALARE MARE

Acest pachet de benzi depilatoare conține până la 100 de benzi. Pachetul este suficient de mare pentru a vă rezista după multă îndepărtare a părului. Depilarea cu ele este maxim de igienă și siguranță. Pur și simplu aruncați fiecare bandă după utilizare.

 

MAXIM PUTERNIC ȘI ADAPTABILE

Aceste benzi depilatoare se caracterizează prin rezistență maximă, dar sunt și suficient de flexibile. Nu rup nici măcar firele de păr cele mai dense. În același timp, se pot adapta perfect. Il vei aprecia in special atunci cand iti depilizi fata, sprancenele sau buza superioara. Le puteți folosi în siguranță oriunde pe corp.

 

POTRIVIT PENTRU ORICE CEARA

Benzile depilatoare sunt potrivite pentru îndepărtarea părului cu orice ceară. Au dimensiunea ideală pentru epilarea cu ceară pe suprafețe mari, dar le puteți personaliza la orice dimensiune pentru a fi utilizate pe suprafețe mai mici.


benzi de depilare

 

SET DE DEPILARE AVANTAJOS

Aici vei găsi cel mai avantajos set care-ti va rezista după o serie de depilări. Conține aceste benzi depilatoare de înaltă calitate, ceară depilatoare, încălzitor profesional de ceară și batoane de aplicare. Toate la un preț bun.

 

CUM VĂ DEPILAȚI CU CEARĂ

Când este epilată, emulsia fierbinte se aplică pe piele în direcția creșterii părului și se decojește în direcția opusă. Banda de depilare este apoi aplicată și presată. O cantitate mai mare este aplicată pe o zonă mai largă, care îndepărtează mai mult păr deodată. Aplicați ceara, apoi aplicați o bandă depilatoare. Țineți pielea cu o mână și rupeți partea de ceară cu cealaltă. Așa că continuă treptat oriunde vrem să scăpăm de părul nedorit. După epilare, spală-ți pielea și folosește produse post-depilare care calmează și hidratează pielea.

 

PUTETI SCAPA DE PAR PERMANENT

Utilizarea regulată a epilării cu ceară reduce rugozitatea părului. Părul tău va crește din ce în ce mai moale, reducând nevoia de a îndepărta părul atât de des. Cu utilizarea pe termen lung, puteți scăpa de ele definitiv.


benzi-depilare de calitate

 

ECONOMISI TIMP ȘI BANI

Opriți procedurile prea scumpe din saloane. Economisiți mulți bani la îndepărtarea părului la domiciliu. De asemenea, veți economisi timp prețios. De acum înainte, vă puteți răsfăța oricând cu o epilare profesională în confortul propriei case.


 

SFATUL NOSTRU

DEPILATOR PENTRU SPR NCENE PERFECTE

epilator unic pentru sprâncene

Epilatorul de sprâncene este cel mai eficient dispozitiv pentru modelarea minuțioasărapidă și profesională a sprâncenelor ca dintr-un salon de înfrumusețare profesional.

 

  

ARC DEPILATOR PENTRU O EPILARE PERFECTĂ A FEȚEI

 

arc depilator pentru o epilare perfectă a feței

 

Un arc depilator special este conceput pentru epilare eficientă a feței, buzei superioare, bărbiei, gâtului. Aflați cel mai eficient și sigur mod de a îndepărta părul inestetic cu ușurință, rapid și fără durere.

 

 

INCALZITOR DE CEARA DEPILATOR PROFESIONAL, CEARA DURA, BENZI - SET COMPLET

 

incalzitor de ceara depilator profesional, ceara dura, benzi - SET COMPLET

 

Faceți cunoștință cu acest set depilator unic, care include un încălzitor profesional de ceară depilatoare, 30 de benzi depilatoare de înaltă calitate, batoane de aplicare și un pachet mare de ceară depilatoare eficientă. Tot ce aveți nevoie pentru o epilare perfectă acasă.

 

 

DEPILATOR UNIC PENTRU DEPILARE FĂRĂ DURERE

 

un epilator unic pentru o epilare nedureroasă

 

Experimentați cea mai eficientă și nedureroasă epilare a corpului și a feței. Această epilare unică îndepărtează temeinic și eficient chiar și cele mai mici fire de păr cu precizie perfectă. După depilare, îți lasă pielea moale și previne creșterea în continuare a părului timp de câteva săptămâni.

 

 

EPILATOR LASER DE CALITATE

 

epilator laser de calitate

Descoperiți cea mai modernă, eficientă și nedureroasă epilare cu ceară a întregului corp. Puternic epilator IPL pentru o epilare perfectă, rapidă și permanentă.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: