Sac de box gonflabil

Cod: DS44101333
220 RON –16 %
sac de box gonflabil
220 RON –16 % 184 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest sac de box gonflabil de sine stătător pentru antrenament eficient în toate artele marțiale și cardio. Datorită designului special, îl poți folosi oriunde în casa, sală de sport sau scoala.

Datorită dimensiunii sale ideale, este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Este potrivit atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru cei începători. Instalarea este simplă, fără a fi necesară agățarea sau găurirea. Tot ce trebuie să faci este să o umfli și să încarci baza și poți începe antrenamentul.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție premium garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Designul unic ranforsat asigura durabilitate maxima.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SAC UNIC DE BOX

Geanta gonflabilă de sine stătătoare este un produs complet unic. Îi puteți găsi utilizarea în antrenamentul de fitness și arte marțiale clasice. Este conceput în principal pentru antrenamentul de viteză, anduranță și tehnici de antrenament în picioare și pe sol. Nu trebuie să-l agăți nicăieri sau să-ți strici tavanul acasă.

  • Un mod sigur și practic de antrenament
  • Perfect pentru începători și boxeri experimentați
  • Materiale de calitate și rezistență

 

sac de box gonflabil personalizat

 

DIMENSIUNE IDEALA

Datorită dimensiunii sale ideale de până la 160 cm, acest sac de box unic este potrivit pentru toți bărbații, femeile și copiii. Puteți folosi sacii de box pentru a practica o gamă întreagă de combinații de lovituri, inclusiv lovituri joase și înalte, coate, genunchi, lovituri laterale și drepte. După ce scăpați punga, exersați pumnii pe pământ, pături

 

PENTRU DIVERSE SPORTURI

Această geantă gonflabilă grozavă este concepută pentru diverse sporturi. Îl poți folosi în box, kick-boxing, MMA și diverse arte marțiale. Este conceput atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru începători. Îi puteți găsi utilizarea în antrenamentul de fitness și arte marțiale clasice. Practicați o gamă completă de combinații de lovituri, inclusiv lovituri joase și înalte, coate, genunchi, lovituri laterale și drepte.

 

UNDE UTILIZAȚI SAGI GONFLABILE

Geanta gonflabilă este un instrument sportiv unic, potrivit pentru săli de sport, școli, centre de fitness, dar o poți folosi și în casa ta. Nu ocupă mult spațiu și îl puteți suflă și îl puteți amâna în orice moment, dacă este necesar.

 
sac de box gonflabil de calitate

 

MATERIALE PUTERNICE ȘI DURABILE

Această geantă gonflabilă este fabricată din PVC de cea mai înaltă calitate și durabil, ceea ce o face extrem de puternică și durabilă. Poate rezista la multe lovituri. Tehnologia de producție premium este o garanție a funcționalității și durabilității.

 

INSTALARE UȘOARĂ

Instalarea sacului gonflabil este extrem de simplă și poate fi făcută de oricine. Nu trebuie să-l agăți nicăieri sau să-ți strici tavanul acasă. Pentru o mai bună stabilitate, umpleți baza cu apă sau nisip. Umflați geanta și puteți începe antrenamentul.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoarea neagră
  • Inaltime: 160 cm
  • Material: PVC rezistent

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: