PACHET DE ZECE - Un burete de machiaj plăcut

Cod: DB89679785
94 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Bucurați-vă de aspectul captivant al feței dvs. datorită machiajului perfect, pe care îl puteți evita confortabil acasă. Buretele de machiaj original îți va garanta un machiaj perfect, moale și stilat.

Forma iconică unică a buretelui – forma lacrimă vă permite să aplicați perfect machiajul pe toate pliurile faciale. Aplicarea machiajului va fi uniformă, naturală și precisă. Vei obține un machiaj perfect în scurt timp.

Pe lângă machiaj, buretele poate fi folosit și atunci când folosești fond de ten, corector sau pudră.

Acest burete senzațional este realizat dintr-un material foarte moale. Suprafața sa este ultra-moale, ceea ce garantează că aplicarea machiajului pe pielea feței tale va fi foarte plăcută.

Buretele de machiaj este într-adevăr foarte ușor de folosit și de manevrat. În cel mai scurt timp vei obține machiajul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.


 

SFATUL NOSTRU

O perie de curatare pentru masaj pentru fata te va ajuta în îngrijirea pielii.

Dacă aveți cicatrici de acnee, un dermaroller special vă poate ajuta.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BURET DE MACHIAJ ORIGINAL

De asemenea, vrei ca fața ta să strălucească cu fiecare ocazie posibilă? Încântă-ți împrejurimile cu un machiaj uimitor, pe care îl poți realiza cu ușurință datorită buretelui original de machiaj.

Acest burete oferă o gamă largă de utilizări. Îl poți aplica:

  • inventa
  • fond de ten pentru machiaj
  • corector
  • pudra


bureți-machiaj

 

FORMA UNICĂ

Forma ergonomică unică a buretelui de machiaj - forma lacrimă este ideală pentru aplicarea perfectă a machiajului pe toate părțile feței.

Partea conică este excelentă pentru locurile greu accesibile ale feței, cum ar fi nasul sau zona de sub ochi. Partea rotundă este destinată altor părți ale feței și gâtului. Evocă-ți un machiaj detaliat pe față!

 

PENTRU UN MACHIAJ RAPID ȘI PERFECT

Obține rezultate excelente în machiajul tău, indiferent dacă ești stilist profesionist sau începător. Acest instrument de styling vă va ajuta în acest sens, care vă va servi în timpul machiajului pentru acoperire, evidențiere și conturare. Îți poți machia perfect, confortabil și rapid!

 

MATERIAL ULTRA MOALE PRIETENOS PIELEA

Materialul special ultra-moale garantează aplicarea de înaltă calitate, blândă și uniformă a machiajului sau a altor produse cosmetice adecvate. Senzația acestui burete cosmetic unic este foarte plăcută și moale.

 

bureți-de-calitate-pentru-machiaj

 

DESIGN DE CULORI

Datorită designului de culori diferite, veți avea posibilitatea de a colora conținutul pungii dvs. de cosmetice. Culorile plăcute trezesc emoții plăcute.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Folosirea unui burete de machiaj este foarte simpla, depinde de modul in care este indicat pe produsul tău cosmetic. Cu toate acestea, este folosit de obicei prin umezirea mai întâi a buretelui în apă călduță, apoi storcându-l bine și apoi folosind acest burete unic pentru a vă aplica machiajul. Vei fi extrem de multumit!

 

DURATA DE VIAȚĂ MAXIMĂ

Datorită materialelor de înaltă calitate și tehnologiei speciale de producție, buretele are o durată de viață extraordinară și vă va rezista pentru multe utilizări. Buretele cosmetic poate fi spalat foarte ușor sub jet de apa, sau cu ajutorul unui săpun delicat.


bureți-pentru-machiaj-unic

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: burete mineral
  • Forma ergonomica
  • Dimensiune burete: 5 cm x 4 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: