Tampoane de amortizare anti-vibrații și anti-zgomot sub mașina de spălat

Cod: DS19034932
93 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Tampoanele anti-vibrații de sub mașina de spălat reduc în mod eficient vibrațiile și zgomotul la spălare pentru o spălare confortabilă și silențioasă. Mașina dvs. de spălat va fi mai stabilă, nu va aluneca pe podea. În plus, vă protejează perfect podeaua de deteriorare.

Șaibele sunt robuste și durabile, ușor de fixat, impermeabile și rezistente la uzură. Mașina dvs. de spălat va fi mai stabilă. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TAMPOANE DE AMORTIZARE SUB MAȘINA DE SPĂLAT

Vă deranjează zgomotul și vibrațiile în timpul spălării? Mașina de spălat se mișcă pe podea? Faceți cunoștință cu aceste tampoane unice anti-vibrații și anti-zgomot sub mașina de spălat. Șaibele sunt robuste și durabile, ușor de fixat, impermeabile și rezistente la uzură. Mașina dvs. de spălat va fi mai stabilă și va spăla mai silențioasă.


Tampoane de amortizare

 

PROTEJAȚI-VĂ PARDOSELA

Pur și simplu ridicați fiecare colț al mașinii și glisați plăcuțele de absorbție a zgomotului la locul lor. Pentru a face și mai confortabil, tampoanele noastre sunt proiectate pentru a se potrivi cu toate mașinile de spălat și uscătoare standard cu patru picioare.

 

FĂRĂ VIBRAȚII ȘI ZGOMOT

Aceste mașini de spălat grozave oferă o stabilitate excepțională pentru toate mașinile de spălat și uscătoare. Gata cu vibrațiile, zgomotul sau mișcarea mașinii de spălat pentru o funcționare lină și silențioasă a mașinii dvs. de spălat chiar și în timpul stoarcerii. Tampoanele anti-vibrații absorb șocurile și previn alunecarea.

 

POTRIVIT PENTRU ORICE ETAJ

Tampoanele sunt blânde și nu deteriorează nicio suprafață. Fie că este vorba de podea din lemn, laminat, linoleum sau gresie, le puteți folosi în mod fiabil, fără să vă faceți griji cu privire la distrugerea suprafeței.


Tampoane anti-vibreții

 

INSTALARE UȘOARĂ

Instalarea acestor tampoane grozave anti-alunecare și anti-vibrații sub mașina de spălat este extrem de simplă și convenabilă. Nu aveți nevoie de cleiuri sau instrumente. Pur și simplu ridicați fiecare colț al mașinii și glisați plăcuțele de absorbție a zgomotului la locul lor. Pentru a-l face și mai confortabil, tampoanele noastre sunt concepute pentru a se potrivi cu toate mașinile de spălat și uscătoare standard cu patru picioare.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție premium au fost utilizate în producția acestor spălătoare sub mașina de spălat, ceea ce este o garanție a funcționalității și longevității produsului.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Acționează ca izolator de sunet și vibrații, asigurând funcționarea silențioasă a mașinii de spălat
  • Previne abraziunea podelei și distrugerea echipamentului
  • Instalare ușoară în câțiva pași, fără a fi nevoie de unelte
  • Potrivit pentru orice mașină de spălat sau mobilier
  • Menține mașina de spălat la loc chiar și la cea mai mare sarcină
  • Potrivit pentru orice suprafata
  • Durabil și dur
  • Material: cauciuc+ PVC
  • Dimensiuni: 7 cm x 4 cm, Diametru cerc interior: 4,7 cm, Grosime PVC: 2,5 cm, Grosimea cauciuc: 1,5 cm

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: