AMBALARE DUBLĂ - Prosop unic de răcire

Cod: DA10501182
84 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu prosopul unic de răcire care vă va răci în mod fiabil și imediat. Este concepută pentru sportivi, în zilele toride de vară, pentru dureri de cap, migrene, activitate fizică, oboseală sau doar pentru relaxare la soare.

Datorită materialelor speciale, absoarbe rapid umezeala. Efectul de răcire se realizează prin prelucrarea tehnologică a fibrelor textile. Prosopul absoarbe umezeala și datorită evaporării rapide, are un efect de racire. Se va răci în mod fiabil până la 4 ore.

Materialele de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție sunt o garanție a calității și funcționalității prosoapelor. În plus, materialul este perfect moale și plăcut la atingere.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PROSOP SPORT DE RĂCIRE

Prosopul de răcire este fabricat din material plasă respirabil hiper-evaporabil. Sistemul unic de răcire folosește umezeala din prosop pentru a răci imediat pielea pentru a vă menține rece. Prosopul de răcire poate fi folosit de oricine, chiar și de animalele de companie.


prosop de răcire

 

PÂNĂ 4 ORE DE RECE

Prosopul îți va oferi o senzatie benefica de frig pentru o perioada indelungata. Efectul de răcire se realizează prin prelucrarea tehnologică a fibrelor textile. Prosopul este capabil să mențină temperatura cu câteva ° C mai mică decât temperatura corpului până la 4 ore. Ameliorează căldura frumos - doar înmuiați-l, stoarceți excesul de apă și strângeți-l de 3-5 ori.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Producția de prosoape de răcire folosește materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Prosopul este complet lipsit de substanțe chimice și utilizarea lui este potrivită pentru toate tipurile de piele.

 

PENTRU CINE ESTE UN PROSOP DE RĂCIRE

Un prosop de răcire este un instrument excelent pentru toată lumea. Este ideal pentru bufeuri, activități în aer liber, sport, febră, dureri de cap, prevenirea arsurilor solare, protecție solară și multe altele.


prosop care ține răcoare

 

PROPRIETĂȚI DE ABSORBȚIE UNICE

Acest prosop unic are proprietăți absorbante unice. Prin urmare, este ideal pentru toți sportivii. Potrivit pentru sală de fitness, fitness, yoga, arte martiale, fotbal, golf sau tenis.

 

IDEAL CÂND AVEȚI FEBRĂ

Prosopul de răcire este potrivit pentru tine și ca compresă rece. Îl poți folosi pentru umflaturi dar și pentru dureri de cap și migrene.

 

PLACUTA PIELEI

Tesatura speciala a prosoapelor oferă o senzatie placuta de matasoasa si este blanda cu pielea, extrem de absorbantă și lipsită de substanțe chimice. Este potrivit pentru toată lumea, bărbați, femei și copii. Pentru a-l folosi, pur și simplu înmuiați un prosop în apă, stoarceți excesul de apă, agitați de mai multe ori și utilizați pentru răcire instantanee. Poate fi spalat manual, chiar și în masina de spalat rufe și este ușor de curățat.


prosop care răcește

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Indice de protectie UV 50+
  • material ușor
  • oferă o senzație constantă de frig
  • fără chimicale
  • potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă
  • se poate spala pana la 30°C, fără balsam
  • își va păstra functionalitatea chiar si după spalari repetate
  • Livrăm culorile în funcție de disponibilitatea stocului

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: