AMBALARE DUBLĂ - Pernă de baie confortabilă

Cod: DA38970651
124 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această pernă de baie unică, datorită căreia vă puteți răsfăța cu o baie relaxantă de neuitat în confortul casei dumneavoastră. Perna vă va oferi un confort și comoditate de neuitat în timpul băii. Tot ce trebuie să faci este să adaugi spumă în baie, apă caldă și lumânări.

Perna de baie senzațională este foarte plăcută și moale și astfel oferă un sprijin sigur și confortabil pentru cap și gât în ​​timpul băii.

Datorită designului special și utilizării bilelor de gel, se adaptează rapid și perfect la forma gâtului tău. Acest lucru vă va oferi un sprijin sigur și confortabil pentru cap și gât în ​​timpul băii. Bucurați-vă de relaxare unică!

Puteți atașa cu ușurință această uimitoare pernă de baie relaxantă în orice loc din baie cu ajutorul ventuzelor. De asemenea, poate fi pliat și mutat cu ușurință. Este potrivit atât pentru căzile de colț, cât și pentru căzile clasice.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați suportul de baie pachet de 2 la un preț redus cu TRANSPORT GRATUIT.

Aici veți găsi un pachet convenabil de două covorașe de baie antiderapante la un preț avantajos.

Încearcă și papuci speciali de curățare pentru baie.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BAI DE RELAXARE CU PERNA DE BAIE

De-abia așteptați să vă culcați în cadă în confortul propriei case? De data aceasta, pe lângă o baie fierbinte cu spumă, te vei putea răsfăța cu și mai multă relaxare grație unei perne speciale de baie relaxantă.


unică-pernă-în-baie

 

UMPLEREA UNICĂ PENTRU CONFORT MAXIM

Perna unică de baie relaxantă este umplută cu bile de gel. Acestea oferă un sprijin confortabil pentru cap, gât sau spate. Deci nu există riscul ca gâtul să te doară de la baie și să te bucuri de mai multă relaxare.

 

SUPORT SIGUR PENTRU CAP

În timpul băilor obișnuite în cadă, se întâmplă adesea ca o persoană să-și sprijine capul pe cadă și baia se încheie cu dureri considerabile la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Soluția este o pernă sub cap în baie, care va crea un suport sigur pentru capul tău și vei preveni astfel cu ușurință durerea.

 

DIMENSIUNI IDEALE

Excelentă perna de baie are dimensiuni ideale de 26 × 14,5 × 6 cm, așa că este potrivită pentru oricine vrea sa se relaxeze în baie. În plus, nu ocupă mult spațiu atunci când este depozitat.

 

unic-perna-baie

 

UȘOR DE ATAȘAT

Aceasta uimitoare perna de baie poate fi atașată foarte ușor în orice loc din baie folosind ventuze. De asemenea, îl puteți muta rapid și comod în alt loc și îl puteți scoate din cadă după baie.

 

PENTRU BAI DE COLT SI CLASICA

Datorită designului său, această pernă practică de relaxare sub cap este potrivită atât pentru căzile de colț, cât și pentru căzile clasice.


calitate-baie-aspirator

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 26 × 14,5 × 6 cm
  • Culoarea albastra
  • Instalare în spatele ventuzelor

 

CONȚINUTUL PACHETULUI

  • 2 x pernă

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: