AMBALARE DUBLĂ - Orteza pentru degetele de la picior - Corector deget deflectat

Cod: DA60275765
180 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Orteza ortopedică Hallux este utilizată pentru a trata deget deformat  și  a preveni un degetul mare strâmb de Halux. El corectează poziția degetului mare înclinându-l spre exterior. Articulația mobilă vă permite să vă îndoiți degetul în articulație, făcând posibil să mergeți cu aparatul pe picior.

Orteza - corector pentru degetul mare deformat  este conceput pentru a fi purtat ziua și noaptea. Pur și simplu îl puneți și îl atașați cu bandă Velcro, ceea ce vă permite să reglați ușor forța cu care trebuie să trageți degetul.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, corectorul  pentru deget  deformat este un instrument eficient cu o durată de viață lungă. Corectorul este plăcut, moale, igienic și ușor de spălat. Este destinat utilizării repetate. Este universal potrivit atât pentru piciorul stâng, cât și pentru cel drept.

Orteza terapeutică pentru degetul mare este potrivită pentru utilizare pe termen lung și regulat. Este recomandat de chiropracticieni, terapeuți și medici ca instrument terapeutic pentru îmbunătățirea sănătății degetului mare.

 • Fixează degetul mare într-o poziție dreaptă
 • Funcționează împotriva progresiei Hallux Valgus
 • Ameliorează tensiunea în articulația degetului mare
 • Posibilitate de mers cu orteza pe picior

 

SFAT NOSTRU

Încercați pachetul pentru degetul mare îndoit, care include un corector pentru degetul mare  deformat și inserții din spumă cu memorie acum la reducere.

Un pachet cu picior plat este, de asemenea, potrivit.

Vezi și alte produse de îngrijire a picioarelor.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE SE FORMEAZĂ HALLUX – DEGET STRÎMB  

Haluxinele se formează din cauza slăbirii articulațiilor și a mușchilor care țin degetul mare într-o poziție naturală. Cauzele principale sunt considerate a fi genele, sexul, leziunile la picioare, solicitarea repetitivă, vârsta și purtarea pantofilor care nu se potrivesc corespunzător, de ex. pantofi înguști, ascuțiți și tocuri înalte.

 

Orteza degetelor de la picioare - corector pentru deget deformat

 

CORECTORUL ESTE DOAR PENTRU TINE DACĂ AI

 • Arsuri în degetul mare și în împrejurimile acestuia
 • Probleme la mers și echilibru deficitar
 • Este greu să găsești pantofi care să se potrivească
 • Rigiditatea degetului mare
 • Picioarele tale obosesc mai ușor
 • Piele mai roșie și mai groasă (inflamată) din jurul degetului mare
 • Dacă degetele dvs. se frecă de alte degete și se formează calusuri

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ ORTENZA ȘI CORECTORUL  PENTRU DEGET DEFORMAT

Corectorul și protectorul pentru degetul mare ajută la absorbția presiunii, ajută la îndreptarea degetului mare îndoit și ameliorează vânătăile din articulație. Orteza pentru corectarea degetului arcuit al piciorului fixează degetul în poziție dreaptă și ameliorează tensiunea în articulație. Scheletul din plastic acționează ca o atelă și acționează împotriva direcției de deviere a degetului mare. Acest lucru ajută la ameliorarea durerii neplăcute, a arsurilor și a rigidității. Degetul mare revine treptat la poziția corectă, făcând mișcarea mai ușoară și mai ușoară.

 • Pentru a elimina degetul mare strâmb - hallux
 • Ajută la ameliorarea durerii și a rigidității
 • Previne formarea calusurilor pe picioare
 • Prevenire eficientă
 • Scurta timpul de reabilitare

 

TERAPIE ȘI PREVENȚIE EFICIENTĂ

Corectorul este potrivit pentru utilizare pe termen lung ca terapie eficientă pentru haluce, dar poate fi folosit și preventiv. Utilizați corectorul în timpul somnului și, dacă este posibil, în timpul zilei. Articulația flexibilă permite mersul cu dispozitivul atașat. Acest corector nu este potrivit pentru pantofi. Acest corector pentru deget este conceput pentru încălțăminte.

Pentru un tratament eficient, vă recomandăm și inserții ortopedice din spumă cu memorie, care vă vor ajuta să vă fixați degetul mare în poziția corectă chiar și atunci când purtați pantofi. În plus, ameliorează durerile de picioare, din senzația de picioare grele și umflate.


Orteză pentru degetul mare

 

CONFORT ȘI EFICIENȚĂ

Corector cu protectie pentru degetul mare, este realizat din silicon și umplut cu gel. Acest lucru face ca corectorul să fie moale și confortabil, dar eficient și eficient. Corectorul nu apasă între degete, se ține bine pe loc și este confortabil de purtat.

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ

Corectorul este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează funcționalitatea și durata lungă de viață a produsului. Cureaua speciala pentru prindere este rezistență la smulgere, nu isi pierde din eficacitate nici după folosiri repetate și intense. Orteza este potrivită atât pentru piciorul stâng, cât și pentru cel drept. Posibilitate de adaptare la diferite dimensiuni ale piciorului folosind curele.


 

SFATUL NOSTRU

Am pregătit un pachet pentru degetul mare deformat, care include un corector pentru degetul mare și inserții din spumă cu memorie acum la reducere.

Exercițiul potrivit este, de asemenea, o alegere potrivită, care vă va oferi un tampon de masaj prin presopunctură.

Dacă suferi de celulita și pentru un masaj relaxant al picioarelor, un aparat special de masaj este conceput pentru a scăpa de celulită.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: