Duș oral puternic

Cod: DS40810257
314 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu un duș bucal puternic, potrivit pentru curățarea perfectă a dinților, a spațiilor interdentare și a gingiilor. Este potrivit pentru inflamații și dureri la nivelul gingiilor, parodontite, punți, aparate și curățarea spațiilor interdentare. Este o alegere ideală pentru periajul zilnic al dinților.

Un duș bucal eficient vă curăță perfect dinții, gingiile, spațiile interdentare, îndepărtează placa dentară, reziduurile alimentare, masează gingiile și susține regenerarea acestora. Este potrivită în special pentru curățarea mașinilor și a implanturilor.

Gata cu sângerarea gingiilor și curățarea dureroasă. Înlocuiți curățarea îndelungată și incomodă cu ață dentară și periuțe interdentare.

Acest duș bucal vă va oferi o putere mare de până la 8,5 bar, design ergonomic și fără fir pentru o curățare confortabilă și rapidă.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim o periuță de dinți sonică de calitate, care oferă curățare modernă a dinților.

Aici veți găsi un set convenabil de 2 pachete de albire dentară la un preț redus.

Încearcă și modul natural de albire a dinților cu cărbune activ.

Vă oferim dispozitivul nostru de curățare a dinților cu ultrasunete de înaltă calitate pentru îngrijirea dinților dumneavoastră.

În fiecare baie nu trebuie să lipsească sterilizatorul nostru pentru periuță de dinți UV și distribuitorul de pastă de dinți, care se va ocupă de dezinfecția lor.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DUȘ ORAL PROFESIONAL

Suferiți de gingivita, parodontită sau vă dificultăți să vă curățați aparatul sau implanturile? Aducem o soluție - un duș oral.

Un duș oral sau un irigator este cea mai eficientă formă de îngrijire dentară și interdentară la domiciliu. Folosind un jet de apă, descompune învelișul patogen și îndepărtează reziduurile alimentare și bacteriile.

În plus, îmbunătățește circulația sângelui în gingii, ceea ce îmbunătățește în mod demonstrabil starea acestora după doar 14 zile de utilizare.

 • curățarea temeinică mai bună decât cu o perie sau ață dentară
 • eliminarea bacteriilor și a plăcii dentare
 • manevrare ușoară și curatare rapida
 • fără zgomot - nu este nevoie de electricitate
 • prevenirea gingivitei neplăcute
 • funcționare fără probleme
 • util mai ales pentru persoanele cu un aparat sau un alt aparat ortodontic
 • pret - raport si calitate imbatabil

 
duș de mare putere

 

CURĂȚAREA EFICIENTĂ A DINȚILOR ȘI  SPAȚII DE INTERDATARE

Apa de înaltă presiune vă curăță eficient și eficient dinții. Îndepărtează reziduurile alimentare, învelișul și bacteriile și astfel vă ajută să vă protejați dinții de carii, gingivite și parodontite. Astfel, acest duș bucal vă poate ajuta cu ușurință să aveți dinți puternici și sănătoși. Acest dispozitiv este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii.

 

CURĂȚARE MINUȚIOASĂ CE NU POATE FACE NICI PERIUȚA DE DINȚI NICI AȚA

Presiunea mare a apei curăță delicat și natural dinții. În același timp, este blând cu smalțul dinților. Apa ajunge în toate colțurile. Chiar și acolo unde o ață dentară sau o periuță de dinți nu are șanse să ajungă. Acest lucru vă va curăța dinții temeinic și precis.

 

PREVENȚIA ÎMPOTRIVA INFLAMAȚIEI GENȚIALE PLACE, PARADONTOZEI SAU BOLII DINȚILOR

Curatarea insuficienta a spațiilor interdentare, acumularea de bacterii și placa dentara are ca rezultat gingivita, parodontita sau carii dentare. La populația adultă, până la 8 din 10 carii dentare apar din cauza curățării insuficiente a spațiilor interdentare. Acest duș oral vă va ajuta să preveniți eficient acest lucru.

 
dus de calitate pentru dinți

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ  ACEST DUȘ ORAL? 

Un jet puternic de apă curăță ușor și rapid locurile din gură - dinții și gingiile. Mai ales acele locuri în care pastă de dinți nu ajunge niciodată, periuțe interdentare și deloc o periuță de dinți obișnuită. Jetul de apă vă masează eficient gingiile și curăță perfect toți dinții și spațiile interdentare, susținând astfel microcirculația sângelui, grăbind astfel distrugerea inflamației. Presiunea și temperatura apei le setați singur în funcție de nevoile dvs. și de sensibilitatea dinților.

 

EXTREM DE EFICIENT PENTRU PERSOANEI CU UN APARAT DENTAR  SAU ALT APARATUL ORTODONTIC

Studiile clinice au arătat eficacitatea ingrijirii orale de până la de două ori mai mare la pacienții cu implant cu duș oral și chiar de trei ori mai bune rezultate de îndepărtare a plăcii la pacienții cu aparat de ras.

 

DESIGN ERGONOMIC

Accentul a fost pus pe ergonomia maximă în producerea acestui duș bucal. Acest lucru face curățarea plăcută și confortabilă. Designul rezistent la apă vă permite să utilizați dușul dentar în baie.

 duș practic

 

PERFECT PORTABILE

Acest duș bucal se caracterizează prin dimensiuni compacte și greutate redusă. În plus, peria are o carcasa de protectie speciala și o capacitate mare a bateriei, astfel incat sa o poți lua cu tine peste tot și să o folosești oriunde pe drum. Cu sigurantă vei aprecia ca nu ocupa mult spatiu in baia ta.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestui dispozitiv au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție premium, ceea ce este o garanție a funcționalității și longevității produsului. Sunteți sigur că vă va servi mult timp. Designul rezistent la apă asigură o funcționare sigură.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • 3 moduri de operare (soft, normal, pulsator)
 • Puterea duzei de până la 8,5 bar (72,5-123 Psi)
 • protectie impermeabila IPX7
 • Material: ABS + PP (rezervor)
 • Capacitate rezervor: 160 ml
 • Alimentare: baterie NiMh încorporată
 • Încărcare: USB
 • trimitem culoarea in functie de disponibilitatea stocului

 

PACHETUL CONȚINE

 • Duș oral
 • 2 extensii
 • Cablu de încărcare USB

 

SFATUL NOSTRU

PROTEZE DENTARE TEMPORARE DETAȘABILE UNICE

proteze dentare temporare detașabile

Descoperiți protezele dentare temporare detașabile practice și obțineți o dantură frumoasă, perfectă și completă în 5 minute. În cel mai scurt timp, puteți atașa dinții lipsă de înlocuire.

 

 

ATELĂ TERAPEUTICĂ ÎMPOTRIVA SCR ȘNIRII DINȚILOR – BRUXISM

atelă terapeutică împotriva scrâșnirii dinților – bruxism

Suferi de scrâșnit din dinți, dinții tăi sunt sensibili, dureroși? Descoperiți o soluție unică. Apărătoarea pentru șlefuirea dinților este un dispozitiv transparent care vă protejează dinții de uzura mecanică.

 

 

CURĂȚĂTOR PUTERNIC DE DINȚI CU ULTRASUNETE

curățător puternic de dinți cu ultrasunete

Faceți cunoștință cu această periuță de dinți puternică cu ultrasunete care vă poate ajuta cu tartrulacoperirea, petele și vă poate ajuta la prevenirea bolilor gingiilor.

 

 

CĂRBUNE ACTIV DE CALITATE PENTRU ALBIREA DINȚILOR

cărbune activ de calitate pentru albirea dinților

Faceți cunoștință cu cărbunele negru pentru albirea dinților, care vă va ajuta să vă albiți dinții rapid, eficient și temeinic.

 

PERIUȚĂ DE DINȚI SONICĂ PUTERNICĂ

 

periuță de dinți sonică puternică

 

Faceți cunoștință cu această periuță de dinți sonică puternică pentru o curățare perfectă a dinților și un zâmbet frumos, sănătos și alb.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: