AMBALAJ DUBLU - Branțuri cu picior plat - suport arc

Cod: DA25519081
134 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această întărire unică de sprijin, care este concepută pentru probleme cu picioarele plate, arcada slabă a piciorului, dureri și oboseală frecventă a picioarelor.

Forma ergonomică susține regenerarea rapidă și ajută la prevenirea problemelor ulterioare. Utilizarea lor regulată ameliorează durerile de picioare și ridică arcul scufundat și va aduce o ușurare picioarelor tale obosite.

Branțurile sunt universale, potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cu dimensiuni diferite de picioare. Bucurați-vă din nou de bucuria mișcării, răsfățați-vă picioarele. Aceste plăcuțe unice pentru picioare plate vă vor ajuta în acest sens.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet de 4 perechi de branturi ortopedice la care vei primi transport gratuit.

Dacă suferiți de dureri de picioare, un masaj relaxant vă va alina. Aici veți găsi un dispozitiv unic de masaj.

Pentru probleme cu piciorul plat, arcul piciorului sau masajul reflexologic al picioarelor, este potrivit un tampon de masaj prin presopunctură sau un corector pentru un deget îndoit.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pernele speciale de masaj sunt concepute pentru a susține eficient arcul piciorului. Poziția corectă în timpul mersului și stării în picioare ajută la ameliorarea durerii, la regenerarea naturală și la ameliorarea oboselii. Mișcarea va fi mai stabilă și mai plăcută

  • Pe picioare plate și probleme cu arcul piciorului
  • Pentru a simți picioarele grele și obosite
  • Pentru durere și senzație de arsură
  • Ideal pentru orice pantof

 suport arc

CÂND AVEȚI DURERE DE PICIOARE

Pernele speciale susțin și ajută la absorbția șocurilor la fiecare pas. Acest lucru le face extrem de confortabile și relaxante. De asemenea, sunt potrivite pentru a sta în picioare sau pentru a merge pe jos toată ziua.

 

POTRIVIT PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Acest mare suport pentru arc este universal, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Datorită benzii autoadezive reglabile, o puteți ajusta la dimensiunea dorită. În același timp, se ține bine pe loc, astfel încât să vă ofere sprijinul necesar.

 

POTRIVIT PENTRU ORICE PANTOF

Puteți purta branțuri în încălțămintea obișnuită toată ziua, dar pot fi folosite și la pantofi sport sau de lucru. Potrivit pentru pantofi de mers, pantofi sport și pantofi de lucru, potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Sunt foarte confortabile și vă masează perfect picioarele.

 

picioare plate

 

MATERIAL DE CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ

Inserțiile sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează funcționalitatea și durata de viață lungă a produsului. Designul special nu își pierde eficacitatea chiar și după o utilizare repetată și intensă. Dispozitivul este fabricat din material antibacterian impregnat, care ajuta la prevenirea mirosului nedorit al picioarelor.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: